Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paragon

Byłam wczoraj z moim facetem w centrum handlowym...

Polecane posty

>>też uważacie za atrakcyjne seksualnie i co Wy na to żeby possaly komuś wora ? Córki sa aseksualne, baranie. Aczkolwiek jak każda kobieta, pewnie kiedyś wora ssac będzie.

Gość taki jeden koleś
w twoim przypadku papki od pupki bym nie odróżnił to przyznam Ci rację :D Wiedziałem że będzie jakieś typowe dla kobiet porównanie typu ,a wasze córki ,a wasze żony ,dziewczyny ...oczywiście że Nie ..a dlaczego ?? bo to jest NASZE...,a tamte córki są czyjeś i mam to w dupie co sobie pomyśli jej ojciec. Każdy dba o siebie i swoich bliskich ,a nie o całą ludzkość tego świata

Gość rosołek -
dla kogo są seksualne dla tego są . Pytam - czy jako ojciec - myslalbyś tak samo o swojej corce -ale w kontekscie jej kontaktow z obcym facetem . i to w wieku 15 lat .

Gość taki jeden koleś
każdy broni swojego stada i ja tak wychowam córkę że w wieku 15lat nie będzie się puszczać . proste ?? .jak ktoś tego nie potrafi to czyja to wina moja ??

Gość rosołek -
Wiedziałem że będzie jakieś typowe dla kobiet porównanie typu ,a wasze córki ,a wasze żony ,dziewczyny ...oczywiście że Nie ..a dlaczego ?? bo to jest NASZE...,a tamte córki są czyjeś i mam to w dupie co sobie pomyśli jej ojciec. Każdy dba o siebie i swoich bliskich ,a nie o całą ludzkość tego świata--------------------- inie będe sie powtarzać - ale kazdy zbok znajdzie dal siebie wytlumaczenie ......a co mi tam:)

>> dla kogo są seksualne dla tego są . Pytam - czy jako ojciec - myslalbyś tak samo o swojej corce -ale w kontekscie jej kontaktow z obcym facetem . i to w wieku 15 lat . Stary, jakbym tak podchodził do tematu jak piszesz, to nie zamoczyłbym kija nigdy :o

Gość rosołek -
rozumiem ,ze Twoim zdaniem - rodzice tych galeriaek taki mieli plan wychowawczy - " niech sie puszcza po galeriach '?

Gość muszę rozczarować....
pracuję z takimi 15-latkami...mmmm tak są często pryszczate,tłustawe,ubierajace się jak prostytutki i wysławianiem być może imponujące zakompleksionym chłopaczkom....żal,oni nawet nie myślą o tych z klasą,bo musieliby sie jeszcze długo douczać!

>> rozumiem ,ze Twoim zdaniem - rodzice tych galeriaek taki mieli plan wychowawczy - " niech sie puszcza po galeriach '? To jest problem tych rodziców a nie mój :)

Gość taki jeden koleś
ale jak dymasz młode ciałko to masz w dupie klasę i co ona ma w głowie czy to tak trudno pojąć ??

Do "muszę rozczarować" doprawdy pracujesz z takimi 15-latkami? A jako kto jeśli można wiedzieć? co do tematu..kobiety na jakim świecie wy żyjecie. 15latka to też kobieta dlaczego niby nie miałaby się podobać facetom? Wasza zazdrość i ograniczenie was kiedyś pochłoną....

Gość zmien faceta bo ten jest jeszc
ze na poziomie galerianek. A zreszta jak normalnemu facetowi moga podobac sie obciagary, prostytutki i inne smkiecie??? Hmmm sam musi byc takim smieciem i dlatego mu sie podobaja, wiec zmien go szybko bo zaslugujesz na cos wiecej niz amatora cip na zetony. Niech sobie lepiej poszuka w galeri kobiety na swoim poziomie a tobie nie zawraca glowy bo stac cie na lepszego a nie na wycietucha co to za jakimis smieciarami z wywalonym jezorem lata....szanuj sie dziewczyno i niebierz odpadkow ze spoleczenstwa tylko kogos wartosciowego. Odpady niech trzymaja z odpadami. No zesz kurde nie wiem jakim trzeba byc kretynem smieciem bez godnowsci zeby powiedziec cos takiego swojej dziewczynie...buehehehehe ale trafilas. wiej od niego bo pewnie juz lazi na te smieciary i jeszcze zarazi cie czyms.

Gość taki jeden koleś
zaraz będzie że galerianki sie puszczają bo jest na nie popyt i to wina facetów którzy z tego korzystają ;)

Gość taki jeden koleś
dodam jeszcze że fakt ten twój chłop jest głupi że się przyznał do tego :) powinien powiedzieć że nigdy w życiu by na taką nie spojrzał przytaknąć tobie i iść dalej :)

Gość grrrrr
no akurat z tym że ta sama dziewczyna w wieku 15 lat jest zawsze ładniejsza niż w wieku 20 lat to jakiś baran napisał. Część owszem najładniej wygląda jak ma te naście lat i się świeżo z dziecka przeistacza w kobietę ale też dużo nastolatek ma problem z cerą , przetłuszczającymi się włosami, skokami wagi. A potem hormony się stabilizują i ta dam jest duuuużo lepiej bo wągrów brak, łupież sobie poszedł w diabły i waga postanowiła w końcu zatrzymać się na jakieś liczbie. Nie mówiąc że taka Krystyna Janda obecnie jest naprawdę atrakcyjną kobietą a będąc młodą dziewczyną była zdecydowanie taka sobie.

Gość dfflgf
Jestem kobietą, a mnie też sie podobają młodzi chlopcy. Nie wiem czy maja 15 czy 20 lat. Po już po 30-stce tragedia większość facetów nie wygląda dobrze

Gość bydlak to scierwo jakich malo
uwazajcie na niego bo roznosi rozne tryple i syfy. Przyklad typowej meskiej sciery ktora nawet podlogi brzydzila bym sie wytrzec. kurwa gdzie ty znajdujesz takie syfiary co to daja ci zamoczyc co? Tobie wali z gaci jej wali no to jazda, nikt do nikogo nie strzela fochow bo obydwoje zajezdzacie kutrem rybackim i innymi aromatami. Kurwa skad to sie takie szmaty biora co to kurwia sie z czym popadnie. Nie wiem kurwa po co tio na babskim forum takie mendy meskie siedza co to tryple roznosza. Kurwa umyj sie bo az tu zajezdza....:O wylecz trypla i testy na hiv zrob bo przez takich jak ty syfy sie roznosza mendo spoleczna.

Gość dfflgf
ale co innego podobanie a co innego dymanie

Gość taki jeden koleś
" no akurat z tym że ta sama dziewczyna w wieku 15 lat jest zawsze ładniejsza niż w wieku 20 lat to jakiś baran napisał." baran sam jesteś baran większość moich koleżanek w wieku 15lat były po prostu śliczne , rozkwitające , promieniowały urodą , fakt niektóry były brzydkimi kaczątkami i teraz w wieku 20 lat są z nich laski ,ale to raczej były wyjątki.

Gość dfflgf
mnie nie zawsze, ale tak mniej więcej od 30-tki Zawsze wolałam starszych a w tej chwili to starszych sie brzydze a młodszych wstydzę

Gość grrrrr
jasne twoje koleżanki nie miały trądziku ani innych tago typu rzeczy. Srutu tutu. A bez makijażu je widziałeś. I tak jesteś baran

Gość dfflgf
w wieku 15 lat to większośc dziewczyn ma pryszcze i za mało kasy i gustu by rozkwitnać

Gość taki jeden koleś
miały trądzik w wieku 12-13lat ?? chyba ja lepiej wiem co widziałem ?? ,a barana to sobie zrób i wychowaj ,tempa szczało

Gość dfflgf
12-13 lat? Przecież to dzieci

Gość bydlak to scierwo jakich malo
kurwa jak sie czyta tych frajerow znawcow kobiecej urody, zycia i zwiazkow to az czlowiekowi same usta sie smieja. frajerstwo sie wypowiada na tematy o ktorych nie ma pojecia bo i tak wieksosc z bedacych tu na forum facetow to tanie szmaty co to rypia byle sciere bo jej akurat na snikcersa brakowa i raczyla wypiac brudna dziure a taka tania meska kurwa oczywiscie skorzysta bo w najblizszym czssie moze znowu mu sie nic nie trafi, bo z ta marda pryszczata smrodem z gaci to zadna normalna kobieta nawet nie spojrzy. No to co taki meski szmateks robi leci na galerianki albo tirowki na trasie. Caly miesiac zbiera z tej swojej pensyjki zeby cos tam odlozyc i w ta zaropiala obspermiona po innych klientach pakuje tego swojego mieczaka zdechlego z tryplami , kurwa i to frajerstwo jeszcze sie ty w ogole wypowiada. won kurwy do swojich panienek a nie tu forum zasmiecac soba i swoim smrodem.

Gość taki jeden koleś
to ja nie nie wiem do dziś pamiętam jak w 4-5 klasie podstawówki dziewczyną zaczynały rosnąc piersi (70% dziewczyn) czyli miały 10-11lat w 6-7klasie doszedł trądzik i to też nie wszystkie miały tylko część ( 40% ? ) ,a w 8klasie czyli 14lat większość była już po pokwitaniu i miały normalne kobiece piersi. Ja nie wiem co się teraz dzieje może obecne dzieciaki wpieprzają te gówniane jedzenie z md ,kfc i inne gówna i 90% ma trądzik i tyje za moich czasów nie zaobserwowałem takiego zjawiska. W 1LO czyli 15 lat to już były małe kobietki i może 5-10% miało jeszcze trądzik.

Gość grrrrr
ale mówimy o 12-13 latkach (to zdecydowanie podchodzi pod pedofilię jak dla mnie) czy o 15 latkach bo tu już pedofilii mniej a pryszczy zdecydowanie więcej :P. Podtrzymuję tezę żeś baran.