Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abrakebabra

mam randke dzis z kolesiem z netu

Polecane posty

Gość gallowa anonimowa
a ja mialam tak: poznalam faceta na sympatii, pisal do mnie ze mam super fotki, ze jestem zajebista, dzwonil codziennie przez kilka dni. ustawilismy sie na piatek, mial zadzwonic i ustalic godzine spotkania. po czym nie zadzwonil, nie odpisal na mojego smsa i nie odzywa sie do teraz. I kos mi powie co jest grane???? facet ma 26 lat

oby taki był :) ale to chyba okaze się po spotkaniu. Tak jak mówilam trzymam kciuki i daj znać czy faktycznie taki fajny i czy love i w ogóle :)

"poznalam faceta na sympatii, pisal do mnie ze mam super fotki, ze jestem zaj**ista" :D Proponuje następnym razem umówić się z facetem którego zainteresujesz swoim opisem - wspólnymi zainteresowaniami i takimi tam. Chyba...chyba,że w opisie masz "Jestem jaka jestem, napisz a się przekonasz" i ekscytujesz się flirtując z kolesiami którzy dają fotki bez koszulek jako główne zdjęcie.

Gość kurczeniewiemm
i jak kiedy wrócisz z randki i opowiesz??

Gość TH is IT
portale randkowe są do bani

Gość Princton....
ja chce sie dowiedziec jak bylo, wiec pisz autorko!

Gość kurczeniewiemm
może jeszcze nie wróciła.... :) kto to wie

A może właśnie poszli za głosem serca i w tej chwili oddają się dzikiej,namiętnej i satysfakcjonującej miłości cielesnej,a my tu siedzimy i czekamy jak te ostatnie leszce 😭

Gość kurczeniewiemm
nom ciekawi jesteśmy, może tez zacznę się tak umawiać

Gość kurczeniewiemm
oj bardzo wielu rzeczy:) szczególnie jeśli codzi ozyciowe wybory a ona dalej nie wróciła........

Gość Gościu od Abrekedabry
Było bosko, zruchałem ją rowno w obie dziurki aż gwiazdy widziala, teraz leży z opuchnieta szparka i dogorywa biedactwo:)

kurde było supeeeeeeeeeeeeer:) normalnie szok siedzielismy 6h i gadalismy. Jeszce w zyciu nie poznałąm tak zajebistego kolesia!! gaduła starszna, miły, zabwny, zaradny, pracowity........ i ja mu chyba tez mam taka nadzieje, bylismy baardzo miło zaskczeni chcoiaz na pozegnanie nawet buziaka nie dostałam, ale coz nadrobimy siedzielismy obok siebie gadalismy delikatnie sie muskalismy sie dłonmi...no czad randka zycia!! jak sie pozegnalismy, to zadzwonił, a potem jezce wysłalismy sobie smsy z podziekowaniami za miły wieczór;)

a z tym telefonem ze zajety to rzeczywiscie bo mu nie wierzyłam, to jak wyłaczył przy mnie i zadzwoniłam to było zajete dziwne ale było;)

Gość zakochałaś się
🌼

jeszce nie ale jak sie pospotykamy to na pewno fakt brzydki jest, wiecie mały troche misiowaty, krzywe zabki, łysy wyglada troche jak liroy nawet sie smiałam z niego!! ale kurde no taki charkater!! masakra!! zagiął mnie!

Gość a ty ladna jestes
????

hahaah, boshe, ale sie usmiałam. DObra jestes, ale najwazniejsze ze jestes happy. Opowiadaj tu czasem, jak wam idzie :P

jest 11:45 jeszcze sie nie odezwał:P hehhehe ale pracuje wiec mam nadzieje ze4 po prcy sie odezei!! łajza

Gość TH is IT
Specjalnie pisze że brzydki żeby dodać sobie szlachetności że była z nim A na prawdę to nie jest brzydki jak śmierć bo by nawet nie podchodziła

nie jest atrakcyjny nie wiem, w rozmowie duuzo zyskuje bo ma przezajebisty charakter serio nie ejst atrakcyjny..wyglada jak liroy ale mnie sie bardzo podoba i to najwazniejsze

Gość kurczeniewiemm
ale CI fajnie :) Ważne że Tobie się podoba.