Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hxhdgdxxgxgegg

Ksiadz po koledzie a pusta koperta

Polecane posty

Gość Hxhdgdxxgxgegg

Witam, moi rodzice pracuja i nie mogli przyjac ksiedza, ale mama zostawila czysty stol z bialym obrusem, swieczki i koperte zanim poszla do pracy. Ja mialem przyjac ksiedza. To wyjelem kase z koperty i dalem pusta koperte jak przyszedl. Ale nie mam skruchy bo przyszedl przezegnal sie, pokropil, wzial koperte i poszedl. Ani dzien dobry ani pocaluj mnie w dupe.

Gość Hxhdgdxxgxgegg
Wlasnie nie doszlo do kradziezy bo wyjelem pieniadze z koperty

Gość 75765
heh dobre :D

Gość buhahahahahahahahah
kradzież to jest jak pieniądze są w kopercie!!!

Gość hehehe dobre zgadzam sie z ta
kradzieza

Gość GUT UND MOTZNEE
:D:D

Gość jatyononaonomywyonione
trzeba było po prodstu nie dawaćkoperty

Gość nedzna parowka fuj
pal licho ksiedza, po co tej mafii wiecej forsy ale ty okradles wlasna matke!! jestes chujem chyba ze jej ta kase potem oddales

Gość gnxfbhd
bazienka chyba ci epopieprzylo, jaka kradziez? :o jak na slubie goscie daja pusta koperte to tez kradziez? to jest doborwolny datek a nie obowiazek

zawsze co roku tak robie tylko troche bardziej z głowa zeby nie zrobic z siebie idiotki podmieniam w domu banknoty z koperty na najnizszy nominał i to dostaje ksiadzzzzzzzz ,sprawiedliwie i uczciwie dla ksiedza 10zł a dla mnie 100zł .Tak robie i wierz mi wszyscy sa zadowoleni .Lepiej podmienic niz dawac pustą

Gość nooooooo ciekawe
a jak będziesz brała ślub kościelny to zgodzisz się na oszukany ceremoniał? A dziecko do chrztu zaniesiesz? Co za kretynizm z ciebie wyłazi. Każdy z was pluje na ksieży a Święta obchodzicie, ślubów i chrztów się domagacie. Fałsz i obłuda.

nooooooo ciekawe -ale to zasrany obowiązek księdza żeby udzielił sakramentu, jest od tego jak dupa od .... poza tym mnie nie stać na samochód, gosposię i takie obiadki jakimi gości się ksiądz:O

Gość bez przyczyny
okradłes własną matkę :o nie ma obowiazku dawania ksiedzu kasy,ba nie ma obowiazku przyjmowania ksiedza po koledzie czy z innego powodu nie ma obowiazku w ogóle wierzenia w cokolwiek dlaczego wiec to robicie? bo jestescie hipokrytami i tchorzami---jak trwoga to do Boga i co ludzie powiedzą...błe:o PZU...ksiadz tez nie ma obowiazku zasranego...on robi to w dobrej wierze...bo wierzy , ze taka jak ty pindunia wierzy i jak pojdziesz po chrzest dla dziecka to nie dlatego zeby rodzinke i sasiadow usatysfakcjonowac tylko dlatego ze wierzysz ...no cóż naiwniacy i wsrod ksiedzy sie znajdują

Gość Hxhdgdxxgxgegg
Myrek co tak skromnie? :classic_cool:

A wiesz, że ksiądz ma z tego tylko kilka%? Bo 33%, idzie na caritas, i dla ubogich, a kolejne 33 na kościół.Zostaje 33 do podziału na wszystkich księży. Całą pozostałość sumują i dostają swój zarobek. Jeśli więc 10 księży chodziło po kolędzie, a Ty dałaś/dałeś 10zł. 3,33zł na caritas 3,33zł na kościół 3,33zł : 10 = 0,33gr! Fantastyczny zarobek, gadacie, że to złodzieje, a mało wiecie. Zarobią może z 200zł, za 2-3 tygodnie codziennego łażenia po tych mieszkaniach. Ci co roznosili kiedyś ulotki za 4-5zł/h mogą coś powiedzieć na ten temat.

A wiesz, że ksiądz ma z tego tylko kilka%? Bo 33%, idzie na caritas, i dla ubogich, a kolejne 33 na kościół.Zostaje 33 do podziału na wszystkich księży. Całą pozostałość sumują i dostają swój zarobek. Jeśli więc 10 księży chodziło po kolędzie, a Ty dałaś/dałeś 10zł. 3,33zł na caritas 3,33zł na kościół 3,33zł : 10 = 0,33gr! Fantastyczny zarobek, gadacie, że to złodzieje, a mało wiecie. Zarobią może z 200zł, za 2-3 tygodnie codziennego łażenia po tych mieszkaniach. Ci co roznosili kiedyś ulotki za 4-5zł/h mogą coś powiedzieć na ten temat.

Gość taaa tylko skad caritas
bedzie wiedzial ile ksiadz w tej kopercie dostal :D

Gość kluskaaaaaaaa
dawanie pustych kopert czy to ksiedzu czy na weselu uwazam za szczyt chamstwa i dno totalne. Nie chcecie dawac to miejcie jaja i nie dawajcie nic, a nie zgrywacie pod publiczke jaka to wypasiona koperte daje a w srodku pociete gazety. I tak, to co zrobil autor to jest KRADZIEZ: kasa byla rodzicow, oni postanowili ja na cos przeznaczyc a gowniarz ja przywlaszczyl. gowno mu do tego na co rodzice wydaja swoja kase, rownie dobrze mogliby sobie nia tylki podcierac albo skrety ze stowek robic. Jeszcze teraz przez gnoja rodzice beda miec opinie prostakow, co daja puste koperty. Super.

to u was jeszzce w kpoercie sie daje.u mnie proboszcz zarzadzil ze pieniadze dawac bez koperty bo on makulatury zbieral nie bedzie :D i dostaje bez