Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Male persi lllll

ILE KOSZTUJE POWIEKSZENIE PIERSI

Polecane posty

Gość ma rację tak
głupota straszna powiekszac piersi,normalnie smiech na sali!

Gość belinea30
przykre, że niektórzy nie potrafia zarozumieć naszego problemu!!!!!

ludzie powinni zrozumiec, ze nawet "najblachszy" problem moze komus niszczyc psychike. tak to jest niestety ze jak sobie cos czlwoiek wkreci to koniec...nie rozumiem, dlaczego operacja ma tak niszczyc zdrowie. owszem jest to pewne ryzyko, ale bez przesady. wszystko powinno byc przemyslane, przeprowadzone w odpowiednich warunkach itd. Prawda jest taka ze chudy grubego nie zrozumie i na odwrot. Zamiast krytykowac, warto sie wczuc w czyjas sytuacje albo zamilknąc i tyle !!!

hej laski, w koncu sie wlączę do rozmowy :)) szykuje sie powoli do op. ale terminu jeszcze nie mam. chodze do dr Wiśniewskiej w Gliwicach. Planuje eurosilicone 375 hp. na razie mam B a planuje E !!!!!!!!!!!!! wiem ze jestem w troche innej sytuacji bo B to jednak cos a nie zupelenie nic, ale zawsze marzylam o wiekszych p[iersiachi nacharowalam sie zeby odlzoyc tropche pieniedzy i w koncu zamierzam spelnic marzenia. Problem czesto lezy w tym, ze niektorzy ludzie potrafia tylko marudzic ze chcieliby to czy tamto, a tutaj tzreba odwaznie realziowac pragnienia albo sobie odpuscic z roznych wzgledow raz na zawsze (np. watpliwosci co do zdrowia czy cos...) nie ukrywam ze przez dlugi czas najwiekszym problemem byly pieniadze... trzeba byc cierpliwym , zmotywowanym i konsekwentnym i wszystko sie uda ! trzymam kciuki za wszystkie zbieraczki !!!

...dziewczyny byłam na spacerze, troszke mi przeszły nerwy...Brzuchański mi napisał smsa ze jak chce zaklepac termin to mam wpłacić 1000 zł wiec dzisiaj bede miala rozmowe z moim mężem;/;/;/....on tez niby sie zgodził ale kurwa zaczynam mieć wrażenie, że oni wszyscy myśleli że ja ŻARTUJE!!!!...mam już plana...pies pojdzie do hotelu na tydzien lub dwa( chuj z tym ze bedzie mnie to kosztowało 500 zł no ale mama bedzie miala nowy dywan to jej brudzić nie będę;/..).... ....ja sie NIE PODDAM!!!! i powiem mężowi że gówno mnie to obchodzi, ma ten urlop załatwić!!!!wkońcu umawialismy sie na marzec a 28 luty to prawie;P syl.wik Twój mąż gra tak jak moja rodzinka, tu sie kuźwa niby godzi a po chwili jak widzi, że nie żartujesz to wielkie zaskoczenie;/...zaczyna mnie to wkurwiać na maxa...syl.wik nie poddawaj sie!! chyba jego słowo nie jest GÓWNO warte!! ...dobrze, ze to forum jest :P ...a teraz dlaczego wybrałam Brzusia : 1) jest swietnym specjalistą 2) mam do niego tylko 70 km:) 3) CENA mysle ze cycki mnie wyjda max 10 000

....do ma racje - po chuja wchodzisz na chirurgie jak temat ciebie nie dotyczy??!!!! ..Anarchy masz absolutną racje!! wszyscy myslą ,że my żartujemy dlatego nie mozna pokazać chociazby chwili zawahania ...postanowilam, że robie i zrobie...dam sobie rade sama ...tylko po co te obietnice ...

Syl.wik współczuję Ci:( Nie poddawaj się ja był moment ze też myślałam nici z tego 3 banki odmówiły mi kredytu (brak historii kredytowej) i już myślałam że się poddam, ale pomyślałam pogadam ze ślubnym niech weźmie na swoją firmę a ja raty będę płacić. No i na początku też nie nie bo coś tam. Dochód na rękę mam 2450zł. niby dużo mogłabym odłożyć,ale nie potrafię oszczędzać. Pooglądał ze mną stronki z cycusiami po operacji i zgodził się:D Pieniążki od miesiąca są na koncie i czekają na 18 września:P Jestem szczęśliwa, bałam się komplikacji i że nie wyjdzie tak jak powinno, ale co mi po tym że będę się martwić, jeśli coś ma być nie tak to będzie i bez mojego zamartwiania się. A może ktoś z rodzinki pomoże ci zaciągnąć kredyt? Raty można ustalić bardzo niskie, nawet na 7lat dają. Wiem że oddać trzeba więcej, ale w moim przypadku nikt by mi takiej gotówki nie pożyczył a na 100% bym nie odłożyła. Trzymam za Ciebie kciuki, oby się znalazło dla ciebie korzystnie rozwiązanie:)

Aguska12345 to super że wybrałaś Brzuchańskiego ja też słyszałam że to bardzo dobry specjalista i też się nad nim zastanawiałam, ale pomysł upadł bo dla mnie za daleko. A Brzuchaś nadal jest w Trincu czy gdzieś się przeniósł ? Syl.wik , dziewczyno ale ten Twój mąż bawi się Twoimi emocjami.....trochę nieładnie z jego strony. Nie rezygnuj ze swoich marzeń !!! Nowy samochód to spełnienie waszych marzeń czy tylko jego ??? Ja odłożyłam zakup nowego autka za 2 lata, wolę starym gratem wozic nowe cycki ;-) AnusiaCzrna - Twój dzień nadchodzi !!!! Wkrotce będziesz HAPPY !! Trzymajcie się dziewczyny :-D

syl.wik pomysl ze skarpetkami świetny!!!!!! ...rozmowy z moim nie było bo jak mu napisałam swoje żale to on mi odpisał " że zastanawia sie co jest dla mnie ważne"..to jest kurwa jego pocieszenie...postanowiłam,że kase wpłace jutro z rana bez rozmowy z nim... evik z tego co czytałam to dalej przyjmuje w Trincu ...mysle, że jak moj przyjedzie to ze mna pojedzie na konsultacje a jak nie to jade sama:/.....bez łachy ....AnusiaCzarna zazdroszcze że niedługo będziesz to miała za soba ...jaka ja jestem dzisiaj wkurwiona i zdołowana dawno sie tak podle nie czułam:/....

Gość belinea30
dziewczyny ja jestem po wizycie u dr świątkiewicza, zrobił na mnie dobre wrażenie, odpowiadał na wszystkie pytania, poświęcił mi dużo czasu, byłam z mężem, wolne terminy koniec września - początek października, muszę podjąć decyzję, na sam fakt powiększenia jestem zdecydowana, proponuje firmę politech, wybrałam anatomy, zastanawiam się nad konsultacją jeszcze u jarlińskiego ale nie mam czasu w najbliższym czasie wybrać się na konsultację i ewentualny zabieg też by się odwlekł w czasie a chciałabym na sylwestra móc poszaleć, sama nie wiem już mam mentlik w głowie, tak jestem najarana że chciałabym już, ale jednocześnie dobrze,do bydgoszczy mam 1,5 godziny drogi a do wrocławia 3 godziny, czy warto jechać tak daleko? sama nie wiem, pewnie z dzisiejszego spania nici

Gość popiersie
do belinae słuchaj Belinea-jesli wybrałas dr Swiatkiewicza i masz do niego zaufanie to po co szukać dalej? dr Jarlinski jest też swietnmym specjalistą ale to dla ciebie 300km. sama też zdecydowałam sie na powiększanie piersi na miejscu-a jestem z Poznania-miałam do wyboru parę klinik i paru lekarzy a zdecydowałam się na dr Kruka, który pewnie jak dr Swiatkiewicz wzbudził Twoje zaufanie. cena też mnie nie odstraszyła :-) no i mam termin pod koniec września-mi doktor wkłada 375 cc Mentora-zapytaj czy ten techcostamcos tam maja dozywotnia gwarancje i gdzie sa produkowane. ja dowiedziałam sieostatnio ze allergan ( niby najlepszy) produkuje implanty w Hondurasie.jakos mnie to nie przekonało. zycze powodzenia daj znać.

...dziewczyny ja nie chcialam eurosilicone bo jakos tak mialam wrazenie, że są gorsze ale poczytałam i eurosilicone to ten sam producent co Mcghan tyle ze euro sa we Francji produkowane a Mcghan w ameryce...jesli kobiecie nie podoba sie efekt operacji może do 3 lat wymienić wkładki - dają je gratis:>...Ważne tylko żeby lekarz był zrzeszony z programem, bo nie każdy jest. Brzuchański jest i Niemkiewicz... ..także kwestia wkładek to ciężki orzech ale warto czasem przewertować różne fora:P

Gość belinea30
do popiersie wkładki politech mają dożywotnią gwarancję i są produkowane w niemczech są ok a ty byłaś na konsultacji tylko u jednego lekarza? ja wcześniej rozmawiałam ze swoim ginekologiem o powiększeniu, też mnie utwierdził (a mam do niego 12-letnie zaufanie), że nie ma przeciwskazań zdrowotnych tzn wszystkie zmiany (ewentualne) są wykrywalne i mogę być spokojna - to była dla mnie istotna informacja z jego ust a świątkiewicz potwierdził - bo jednak zdrowie jest najważniejsze radziłam się też, czy zna jakiegoś dobrego plastyka, próbował się czegoś dowiedzieć, polecał krajewskiego ale do niego mam jeszcze dalej, ale podsumowując stwierdził, że operacja powiększania piersi jest od lat jedną z najpopularniejszych i większość lekarzy robi ok, tylko żeby się zorientować w necie, porozmawiać i wybrać w okolicach

Sylwik...szkoda ze tak masz z mężem. Wiemy ze piękny biust to Twoje marzenie!!!! ale nie poddawaj się!jak tylko będziesz miała okazję, żeby zrobić operację to rób śmiało!! :) a z tymi skarpetkami to mnie rozśmieszyłaś :) możesz mu zrobić taką skarpetkową niespodziankę - ciekawe jaką będzie mieć minę:D Anusia trzymam kciuki za operację i Twoje nowe nabytki!! będzie dobrze :) Dziewczynki...ja mam eurosilicony i wcale nie narzekam! początkowo też się zastanawiałam czy nie wziąć jednak innych wkładek, ale zaufałam mojemu dr. i nie żałuję!!! :)

syl.wik nie poddawaj sie! sa rozne sposoby... pokaz mu jak wygladalyby twoje piersi po op. niech sobie pomaca, zobaczy fotki, nie wierze ze sie nie da, musi byc sposob. napisz nam lepiej co on mowi i ajkich argumentow uzywa. po motywie ze skarpetkami padalam ze smiechu - moze to jest sposob??? na poczucie humoru !!! mylimy dziewczynki, myslimy !!! ja mam eurosilicone i sa super!

Pamelaaa dzięx, już nie mogę wytrzymać:P Dostałam dziś antybiotyk bo to ponad 2tyg. i okazało się że pierwszy raz w życiu mam zatoki i to na maxa zawalone:( Akurat teraz:( No ale z racji tego że antybiotyk miałam ostatnio baaardzo dawno temu, powinno szybko zadziałać:P Oby, bo przełożenia zabiegu bym nie zniosła:P czekam już 4mies.

Gość belinea30
do anusiaczarna rozumiem co czujesz, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze zadzwoniłam dzisiaj do jarlińskiego umówiłam się na konsultację na piątek na 17.09-wcześniej niestety nie mogę, pani w rejestracji bardzo miła, pytałam o ewentualne terminy operacji powiedziała, że około 2 miesięcy-kurcze długo, bo chciałabym być już całowicie sprawna na sylwestra, powiedz mi jak wygląda konsultacja, dobór jest komputerowy i później przymiarka w miękkim staniku? bo tak zrozumiałam, jarliński ma praktycznie same pozytywne opinie a i zdjęcia na stronie są bardzo naturalne, napisz proszę jeszcze coś o nim i o konsultacji na której byłaś

WITAM JA OSOBISCIE POLECAM KLINIKE KOLASIŃSKI W POZNANIU ,W SUMIE W SWARZĘDZU.....JESTEM 1,5 MIESIĄCA PO ZABIEGU I JESTEM PRZE SZCZĘŚLIWA....MOICH NOWYCH BALONIKÓW..

Gość popiersie
do belinae 30 hej-byłam u paru lekarzy w Poznaniu -moją uwagę zwrócił dr Skupin i dr Kruk. ten pierwszy trochę nie miał dla mnie czasu.taki mój wybór. Byłam jeszcze w paru innych klinikach-ale jakoś lekarze nie wzbudzili mojego zaufania. byłam za to u dr Swiatkiewicza pół roku temu i zgadzam się z Tobą zupełnie-super spokojny wyważony człowiek. każdy musi znaleźć swojego lekarza. ja mam Kruka :-) już jestem po badaniach i pierwszych przymiarkach. bardzo się ciesze. podpytałam doktora o Twoje wkładki to sa super.mentor tez ok. a ten mcgahan to obecnie allergan i produkuja wkładki na Kostaryce nie Hondurasie-przeniesli produkcje i lekarze zaczeli sie na nie skarzyc.lae to osobiste upodobania pewnie. Klinika super, obsługa tez super miła-więc już się cieszę. termin mam na koniec września. do usłyszenia i daj koniecznie znać.

Gość belinea30
do popiersie a w jaki sposób miałaś dobieraną wielkość, tylko poprzez pobieranie wymiarów, czy też komputerowo i czy miałaś przymiarkę ze stanikiem i wkładkami? mnie świątkiewicz tylko wymierzył i według tabeli dobraliśmy rozmiar, nie wiem czy to wystarczy, w jaki sposób wy miałyście dobierane rozmiary?

Belinea jechałam tam na wariackich papierach i do kliniki wpadłam jak burza z małym opóźnieniem:P A tam anielski spokój,kilka osób przemiła pani Dorotka, która pracuje w recepcji. Lekarza wyobrażałam sobie inaczej, ale jak najbardziej ma świetne podejście do kobiet. Od lat nikt nie widział moich piersi ze względu na kompleks, a Jarliński tak mnie rozkręcił że bez problemu się tam rozebrałam. Na początku krótka rozmowa, później pomiar dokładny klaty i cyców, zapisuje na kompie, program sam szacuje dobór implantów, dostałam sportowy stanik i implanty do przymiarki. Jest tam duże lustro i możesz się pooglądać:D Implantów od groma i ciut ciut:) Zero stresu, mnóstwo śmiechu, lekarz ma fajne poczucie humoru:P Nawet usłyszałam kilka komplementów:P A my kobitki lubimy to:D Koleżanka u niego robiła ponad 2lata i mega śliczne, jej znajoma powieki i też efekt powalający. Mogę go szczerze polecić. Co do terminów czasem ktoś przekłada termin i można wskoczyć szybciej.

Gość belinea30
do anusiaczarna bardzo dziękuję ci za superowy opis zdecydowałam się na konsultację u niego i wypadła dzień przed twoim wielkim dniem, życzę ci powodzenia i mam nadzieję, że dasz znać jak poszło ja byłam u świątkiewicza, zobaczę jak będzie u jarlińskiego i podejmę decyzję, jednak chcę mieć porównanie

Syl.wik to ja pisałam o tej historii kredytowej. to jest tak jeśli ktoś wziął kredyt to trafił do BIK jest tam wszystko o kredytobiorcy, jaka wysokość kredytu ile rat i czy regularnie się spłacało. No i oczywiście jeśli się nie ma długów za np.: telefon, telewizję cyfrową lub obowiązkowe ubezpieczenie OC, bo wtedy trafia się na czarną listę dłużników i bank na pewno odmówią kredytu bo to też sprawdza:( Ja kredyt wzięłam w PKO B.P. do 10tys. na oświadczenie o dochodach. Czyli dostajesz formularz który wypełniasz. Musisz wpisać dochód z wypłaty, emerytury lub renty. Wiem że jeśli ma się dobrą historie kredytową bez problemu dostanie się taki kredyt. Jeszcze lepiej jeśli ma się u nich konto, wtedy można nawet 20tys. na oświadczenie. Ja na rękę wzięłam 10tys. raty na 4 lata po 320zł. Tylko że ja palę i takie cyce przepalam w niecałe 3lata! To mi dało do myślenia:P Obiecałam ślubnemu który nie pali że rzucę i sama raty będę płacić, z tym rzuceniem na razie lipa, ale pierwsza rata dopiero w październiku, mimo że kredyt wzięłam w sierpniu:D Ja w życiu bym nie odłożyła, nie mogę jakoś tak się zmobilizować. Wiem że spłacić muszę prawie 16tys. no ale coś za coś. Nawet gdybym miała wymienić implanty za 10 lub 15lat to nie żałuję:D

Gość Irena1978
Witam, Czytam wasze wypowiedzie i musze przyznac, ze jest o czym czytac. Dlugo sie nad tym zastanawialam ale umieszczenie mojej galerii oraz dokumentacji co do tego zabiegu umiescilam wlasnie pod tym linkiem ! Zdjecia przed i po, cena zabiegu itd. Prosze o komentarze. http://przeslij.pl/f2c

Syl.wik ja też w ciąży rzuciłam, ale nerwy spowodowały że zapaliłam fajkę po porodzie i już tak zostało:(:( Trzymam kciuki za Ciebie:P Może uda ci się za jakiś czas przekonać ślubnego:D. Podeślij nam go na to forum to my go szybko przekonamy:P

alo:)...u mnie sie zmienia jak pogoda na dworze:) ...rozmowa z mężem była, 28 luty odwołany:(:(:(:(:(:(...mąż powiedział, że mam nie kombinować tylko kontrakt mu sie kończy w czerwcu i mam przenieść na wtedy termin ...wróci, zajmie sie dzieckiem i psem...Brzuchańskiemu już napisałam, ustaliliśmy, że jak przyjade na konsultacje to ustalimy konkretny termin operacji... ... wszystko będę wiedziała 21 września jak pojade na konsultację:) ...co do fajek..ja paliłam jakieś 7 lat...rzuciłam w ciągu jednego dnia , reklama białych zebów mnie zmotywowała- 19 października będzie 4 lata jak nie pale..teraz sie ciesze bo fajki są masakrycznie drogie.. syl.wik zacznij odkładac pewne sumy miesiecznie - męża wkońcu udobruchasz..pomysł ze skarpetami naprawdę BOMBA!!!:) o co chodzi z Irena :P... ..dziewczyny odkad podałam na forum maila dostaje głupie wiadomości i jakieś dziwne propozycje;/...

cześć Nazywam się lona jestem młodym słodkie piękne dziewczyny z pełnym miłości i to daje mi radość i przyjemność napisać do ciebie po obejrzeniu Twojego profilu w www.f.kafeteria.pl naprawdę interesują mnie do komunikacji z Tobą jeśli masz chęć ze mną, abyśmy mogli się wzajemnie poznać i zobaczyć, co się w przyszłości. Będę bardzo szczęśliwy jeśli możesz napisać do mnie poprzez mój e-mail za komunikację Najprostszy, skontaktuj się ze mną będzie wysyłać zdjęć do Ciebie, abyś wiedział kim jestem czekać, aby usłyszeć od ciebie. Z poważaniem. z lona ...czy wy coś z tego kumacie bo JA NIE!!!!:P