Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Male persi lllll

ILE KOSZTUJE POWIEKSZENIE PIERSI

Polecane posty

Gość liliettkkaaa
do błagam o pomoc od razu po operacji miałaś inne piersi???? I ty dopiero po paru latach chcesz coś z tym zrobić. Kobieto jak coś się działo nie tak to od razu do lekarza powinnaś biec,nie wiem co za partacz robil ci biust,ale skoro szukasz dopiero dobrego lekarza,to w takim razie robilas u jakiegos pierwszego lepszego. Moze i sie myle? Jest duzo dobrych lekarzy i klinik,wejdz na forum beauty w polsce i poczytaj tam wypowiadaja sie dziewczyny po zabiegach,a strony o rankingach,jaki chirurg najlepszy omijaj z daleka,bo w większości sa ustawiane życze ci dobrego wyboru lekarza i kliniki,a przede wszystkim pięknego biustu. Pozdrawiam:)

Gość lolitek
Ja znam od tej strony Szczecin, ale to juz kawal czasu. Wtedy nie zastanawialam sie dlugo, czy to dobra klinika. Po prostu zebralam pieniadze (odkladalam stypendium naukowe i troche pozyczylym :-) i zrobilam. I wyszlo super. Potem gdzies w necie spotkalam sie z roznymi opiniami, niekoniecznie pozytywnymi. Mialam szczescie, ale mysle, ze teraz ostrozniej wybieralabym chirurga;-) Na pewno poczytalabym opinie wielu dziewczyn. Wtedy dzialalam impulsywnie, dodalo mi to pewnosci siebie i pozbylam sie definitywnie jedynego wlasciewie komplexu. Wybralam w sumie male impl., doktor proponowal wieksze, ale nie ulaglam.. uff.. Mam zachowane proporcje, a o to chodzi. Mysle, ze jezeli sie juz decydujemy na poprawki i wprowadzamy cos sztucznego do organizmu, to przynajmniej rozsadnie, zeby wygladalo to naturalnie. Ale to sprawa indywidualna i nie krytykuje tu innego podejscia. Pozdrawiam cieplo

Gość do blagam o pomoc
blagam o pomoc! moze to i prawda co piszesz , ale jakas dziwna , tyle lat sie meczysz ..i chodzisz z piersiami po nie udanej operacji..kazdego dni cierpisz..i wczesniej nie znalazlas lekarza aby ci to poprawil.. ???

Gość kak
Operacje powiększania piersi są dosyć kosztowną „ inwestycją. Jedni biorą 11 tys. inni 14 tys. Jedno jest pewne jest to sporo. Warto wiedzieć, że wokół operacji powiększania piersi jest zawsze wiele szumu. Zewsząd docierają do nas informacje, że wszczepienie implantów to zabieg, który wiąże się z ogromnym ryzykiem, że jest to radykalny krok. I to trzeba zawsze mieć na uwadze podejmując decyzję o operacji . Ponadto trzeba zdawać sobie sprawę, że operacja powiększania piersi jest jak każda inna operacja, która wymaga interwencji chirurga. Zatem stwarza ona pewne ryzyko. Możliwe jest wystąpienie późnego krwawienia po operacji. To z kolei staje się przyczyną pojawienia się krwiaków dookoła protezy. I w takiej sytuacji nie obejdzie się bez konieczności kolejnej interwencji chirurga. Ale to nie jedyny „mankament operacyjnego powiększania piersi. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na ten temat zajrzyj na http://powiekszaniepiersi.edu.pl/2010/07/23/operacja-powiekszania-piersi-ryzyko/

Lolitek to super ze takie masz super piersi, i to jeszcze po ciąży!! Ja już nie mogę się doczekać jak ja będę miała taki naturalny biust...!:) Kak wydaje mi się ze większość dziewczyn decydujących się na operację biustu liczy się z ryzykiem, że moga być jakieś komplikacje! ;)

Ślicznotka - myśleo powiekszaniu ust, ale delikatnym i to chyba tylko dolnej wargi. Zachęca mnie to, bo nie jest permanentne, po prostu chce zobaczyc jak będę wyglądała, wydaje mi się że ładniej ale chce to ocenić, czy faktycznie warto wydawac kase jesli różnica jest niewielka. dziwi mnie troche beztroska niektórych osób w podchodzeniu do operacji, to naprawdę poważna sprawa, warto wszystko przemyśleć, odpowiedzialnie wybrać lekarza itd. ehhhh

Ślicznotka - myśleo powiekszaniu ust, ale delikatnym i to chyba tylko dolnej wargi. Zachęca mnie to, bo nie jest permanentne, po prostu chce zobaczyc jak będę wyglądała, wydaje mi się że ładniej ale chce to ocenić, czy faktycznie warto wydawac kase jesli różnica jest niewielka. dziwi mnie troche beztroska niektórych osób w podchodzeniu do operacji, to naprawdę poważna sprawa, warto wszystko przemyśleć, odpowiedzialnie wybrać lekarza itd. ehhhh

Gość kornikowa3
A gdzie w stolicy polecacie wykonac taki zabieg ? I czy po samym zabiegu jestesmy w stanie wrócic do normalnych zajęc ? Nie chce zeby sie mąż dowiedział.

kochana...jakoś sobie nie wyobrażam żebys mogła ukryc to przed mężem...przed kim jak przed kim ale przed mężem???? z reszta uważasz że bedzie zły z tego powodu?

kornikowa....jak chcesz zrobić sobie operację, tak żeby mąż się nie dowiedział? po operacji będzie Cię boleć więc potrzebna jest pomoc przy niektórych codziennych czynnościach....poza tym mąż chyba zauważy, że masz większy biuścik, nie? Poza tym Anarchy ma rację, Twój mąż powinien być raczej zadowolony z tego faktu :)

syl wik ty lepiej pisz co u ciebie kochana, jakies nowe plany??? moje cycuchy maja sie tak dobrze, że żyją swoim życiem już. ostatnio strasznie mnie napieprzał kręgosłup więc zaczęłam chodzić na takie masaże raz na jakiś czas i zawsze proszę masażystke żeby mi tez melonki delikatnie wymasowała, więc "dzieciaczki" czują się dopieszczone w pełni :)))))) wiem, jestem nienormalna...

Gość mala1818
Witam jestemn po zabiegu 4 dzien ,powiekszalam piersi u dr.bieleckiego w poznaniu ,placilam 9 tys . Jesli chodzi o samopoczucie po zabiegu to lepiej miec kogos przy sobie ,ja niestety jestem sama i to jest koszmar...bol jest straszny i jesli nikt wam nie pomoze to bedzie ciezko. pozdrawiam

syl.wik no witamy!dawno Cię nie było:) co u Ciebie, jak się miewasz? mala1818 - głowa do góry!! a nie możesz powiedzieć no. mamie, albo zaufanej koleżance?! pomoc w tych pierwszych dniach z pewnością Ci się przyda!!

syl.wik super, że nas podczytujesz z ukrycia...ale odzywaj się częściej :) I nie trać nadziei - zobaczysz, że uda Ci się zrobić operację cycuszków. Hehe..jak przeczytałam post Anarchy to też wymiękłam. Ma odwagę dziewczyna :) żeby tak dać swój biuścik masować :) pozdrawiam :) :) :)

bo ja kocham swoje piersi ! sylwik a Ty nie podczytuj tylko pisz, to forum cyckowe, ale gadamy tez o innych rzeczach a ty juz jestes jedną z nas poza drobnym szczegółem operacji, ale i to będzie !!!!

hehehe też kocham swoje piersi aleeeee...no nie wiem, może gdyby masażystą był facet to czemu nie :D Sywilk, Anarchy ma rację...co z tego ze na razie nie planujesz operacji.....wiec smiało pisz! jak już będziesz przed operacją to będziesz tak obcykana w temacie, że hej! lepiej niż sam lekarz :P

Gość Ból
Ból. Następstwo operacji powiększania piersi, które nie jest powikłaniem. Wiekszość boi się bólu ale gorzej jeśli nasłuchasz się doradczyń, naczytasz o słoniu na klatce. Bzdura ! Każda osoba ma inny próg bólu a Ty sama dodajesz sobie go swoim nastawieniem do zabiegu. http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/201/Bol._NastEpstwo_operacji_powiEkszania_piersi,_ktore_nie_jest_powiklaniem.html Czytaj i powiedz nam jak się mylimy... Zapraszamy www.feelbeauty.eu Opisz swoją historie i zdobądź jeden z wielu preparatów do mezoterapii. Każdej z nas przyda się odnowa na wiosnę!!!

syl.wik hehehe no tak będzie, a później otworzysz sama klinikę i pozatrudniasz lekarzy :)i interes będzie się kręcił:) heheehe trzymaj się ciepło i zaglądaj tu!!!!! :)

Gość Fałszywe wpisy na forach !
Fałszywe wpisy na forach internetowych !!! Uważaj co czytasz by nie przypłacić swoim zdrowiem. Niech powyższa informacja da wam do myślenia, zwłaszcza tym najbardziej zainteresowanym zabiegami, specjalistami i wydaniem swoich nie małych pieniędzy. Nie miejcie wtedy czelności pisać na forach i oczerniać swoich specjalistów za wasze nieprzemyślane wybory lub wybory dokonane przez prowodyrów ...do tego wynajętych. http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/36/Falszywe_wpisy_na_forach_internetowych_!!!_Uwazaj_co_czytasz_by_nie_przyplacic_swoim_zdrowiem.html Portal Feelbeauty

ale ktoś robi akcję...nie rozumiem...chyba najlepiej to olać :///

Dziewczynki wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet!!!! :):):):) Trzeba przerwać tą ciszę na tym forum !!!!!!

Hej dziewczyny!!! Wszystkiego naj, naj, naj... w dniu naszego święta!!! Pozdrawiam serdecznie:))))

Witajcie dziewczyny! No widzę, że w końcu coś się tutaj ruszyło! Syl.wik na takie osoby to nie warto zwracać uwagi:) i tak nie wpłyną na zmianę zdania na temat operacji, nie ?:) A jak Wam minął dzień kobiet?:)

u mnie całkiem całkiem :) kolacja i wspólny wieczór ze znajomymi... babska impreza :))) i okazji dnia mężczyzny wczoraj to samo :)

Gość ŚlicznotkaNR1hej hej
hej hej babeczki! co tu znowu tak cicho? Syl.wik, Cindys, Anarchy...gdzie jestescie? tak pusto tu, nikt już nie zagląda tutaj???

hej hej babeczki! co tu znowu tak cicho? Syl.wik, Cindys, Anarchy...gdzie jestescie? tak pusto tu, nikt już nie zagląda tutaj???

Hej dziewczyny! Gdzie jesteście:((( Nie ma z kim pisać:(((

Cindys o widzę, że się pojawiłaś:) to nie całkiem forum umarło:) jak tam Twoje przygotowania do operacji...? w sumie za dwa miesiące będziesz już po operacji:) :) :)