Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beacik26

chcę mieć dzidziusia, zaczynamy starania

Polecane posty

Co sie tu dzieje, ale pustki. No nic jeszcze 6 dni i zobaczymy co przyniesie ten mieisiac :)

Czesc dziewczyny Co sie dzieje na naszym topiku z dnia na dzien marnieje:) U mnie całkiem dobrze dzidzia rośnie i jak narazie wszystko idzie dobrze SamosiaGosia u mnie tez była masakre z cera ale juz zaczyna przechodzic dziewczyny piszcie co u Was Majeczka a gdzie Ty sie podziewasz !!! pozdrawiam

Talia, i jak? Mam nadzieje, ze @nadal nie ma ;) anitia, jeszcze tylko kilka dni i dowiesz sie, czy sie udalo! MadziusNowa, napisz kilka slow o sobie - ile masza lat, ktory to cykl staran itd. A najlepiej to wpisz sie do naszej szczesliwej tabelki :)

dziewczyny jak mi boli głowa! masakra! w niedziele mój M pojechał do Niemiec i wraca w czwartek i jakaś pusta się czuję.. wczoraj wysprzątałam wszystko co mogłam i poszłam spać ale wiecie jak się śpi samej gdy obok zawsze on był..:( znacie jakieś nietabletkowe sposoby na ból głowy? i bezkawowy bo nie piję kawy od jakiegoś czasu. witam nowe i zapraszam do tabelki i do przedstawienia się i swojej sytuacji starankowej:D służymy pomocą tak dobrze jak tylko możemy 🌼

samosiaGosia, nie wiem co ci radzic kochana. Kiedys moj tata uzywal na bol glowy takich masci inhalacyjnych, ktorymi smarowal sobie skronie i to pomagalo. Albo Amol - pamietacie jeszcze? :) W kazdym razie jakies eteryczne olejki, ktore koja bol. A poza tym na pewno cos, co cie zrelaksuje i troche oslabi tesknote za M. Moze jakis ulubiony serial albo muzyka relaksacyjna przed zasnieciem? Ja mam wlasnie zjazd energetyczny po obiedzie. Wtrabilam cala miske salatki i piers z indyka w panierce i tak mnie scielo z nog ze odplywam. Kusi mnie mala kawka ale obiecalam mezowi, ze sie bede powstrzymywac. Chociac moja lekarka mowi, ze jednak kawka dziennie nie zaszkodzi dzidzi na pewno. Moze po prostu zafunduje sobie drzemke. A co! Wolno mi! ;)

Hej dziewczyny!! Co tu takie pustki??? Chyba za dużo dziewczyn sobie odpuściło. Hmm a u mnie nic się nie dzieje. Teraz czekam na efekt naszych starań. Zobaczymy co czas pokaże. Nie nastawiam się bardzo ponieważ trochę późno owulacja się pojawiła i trochę wątpię żeby nam w tym miesiącu wyszło. Pozdrawiam

Hej babulce! Zamiast narzekac, ze pusto - piszcie co u was!!! Ja od rana slecze nad tlumaczeniami, chcialabym sie wyrobic do piatku z tymi papierami, bo w przyszlym tygodniu jedziemy na krotkie wakacje do tescia. Ciesze sie jak glupia, bo on mieszka nad morzem i bedzie okazja do dlugich spacerow z nasza kropka :) A dzis po poludniu ide do rodzinnego po skierowania na badania. Moja lekarka przyslala mi cala liste, az sie w glowie kreci :P Mam nadzieje ze sie niedlugo odezwiecie. Buzka

hej laski :) co tam słychować? ja siedzę w pracy i jakieś sztuczne zamieszanie dzisiaj.... Widzę, że słaba frekwencja ostatnimi czasy. No ale taka pogoda, że kto by siedział teraz przed kompem :) Czekam na @ i od przyszłego cyklu szalejemy :D Buziolki dla wszystkich 👄

Hej dziewczynki. U mnie na razie 25 dc no to jeszcz3 dni i czas przyjscia @ chcialabym zeby jednak nie przyszla, no ale zadnych objawow u mnie ciazowych nie mam. No wiec jednak pewnie przyjdzie. Ale moze jednak nie.

morelka22 staramy się 8 mcy i nic byłam u ginekologa powiedziała że ze mną ok to było 3 mce temu kazała przyjść za pół roku jak nie zajdę a mnie już szlak trafia bo wszystkim wkoło sie udaje to chyba zazdrość :(

Cześć dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć. Zaczęliśmy starania z mężem o drugiego bobaska, pierwszy, niestety, odszedł od nas jeszcze w moi brzuszku w 36 tc. To było w grudniu 2009 roku, teraz mamy zielone światło od lekarza i od tego cyklu znów zaczęliśmy staranka. O synka staraliśmy się półtora roku. Mam nadzieję, że tym razem tak długo czekać nie będziemy.Mężatką jestem prawie dwa lata. Wspomagam się jedynie witaminami i kwasem foliowym.

NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL Talia_D................22........18.02...............?.. .............12 margaretka1.........35.........10.03..........12.03..... ........10 FeBe...................27.........13.03...........14.03. ..............5 Szarlotka80...........29........15.03...........16.03... ............3 Prystelka.............29.........07.02................?. ...............4 anitia..................28.........27.03...........27.03 ..............3 haga...................28.........26.03...........26.03. ..............2 xellkaa.................29........PRZERWA.......... PRZERWA......10 lola.....................21.........PRZERWA.......... PRZERWA......5 myszka2028..........22.........PRZERWA..........PRZERWA. ......4 Beacik26..............26........ PRZERWA...........PRZERWA......5 morelka22.............24.........PRZERWA..........PRZERWA ......9 Karolinka już jestem..24.......15.04.2010.......?..................1 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzie rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ ................. samosiaGosia.........27..........7....................... .. ?październik?

cześć dziewczynki :) Karolinka witaj w naszych szeregach :) Cieszę się, że jeszcze ktoś do nas dołancza :) No więc laseczki @ już przylazła, więc od następnego cyklu zaczynamy starania :D Mam nadzieję, że długo nie będę musiała czekać. Jak tam dzionek mija? U mnie w pracy baaardzo spokojnie, chyba wszyscy już luzują przed świętami. W ogóle to chciałabym sobie kupić jakąś białą bluzkę koszulową, ale nic się mi nie podoba..... ehhhhhhh

cześć dziewczynki :) Karolinka witaj w naszych szeregach :) Cieszę się, że jeszcze ktoś do nas dołancza :) No więc laseczki @ już przylazła, więc od następnego cyklu zaczynamy starania :D Mam nadzieję, że długo nie będę musiała czekać. Jak tam dzionek mija? U mnie w pracy baaardzo spokojnie, chyba wszyscy już luzują przed świętami. W ogóle to chciałabym sobie kupić jakąś białą bluzkę koszulową, ale nic się mi nie podoba..... ehhhhhhh

no więc zmieniam tabelkę. A co z Talią, margaretką,szarlotką i prystelką??? Myślicie, że jeszcze wrócą? FeBe a co Ty robisz w tabelce staraczkowej?? :) NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL Talia_D................22........18.02...............?.. .............12 margaretka1.........35.........10.03..........12.03..... ........10 FeBe...................27.........13.03...........14.03. ..............5 Szarlotka80...........29........15.03...........16.03... ............3 Prystelka.............29.........07.02................?. ...............4 anitia..................28.........27.03...........27.03 ..............3 haga...................28.........26.03...........26.03. ..............2 xellkaa.................29........PRZERWA.......... PRZERWA......10 lola.....................21.........PRZERWA.......... PRZERWA......5 myszka2028..........22.........PRZERWA..........PRZERWA. ......4 morelka22.............24.........PRZERWA..........PRZERWA ......9 Karolinka już jestem..24.......15.04.2010.......?..................1 Beacik26..............26........ 24.04.2010...........25.04. ......5 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzie rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ ................. samosiaGosia.........27..........7....................... .. ?październik?

U mnie od rana zaczely sie brazowie plamienia. Wpadlam w panike i jutro ide na przyspieszone badania.Trzymajcue kciuki kochane. Tak sie boje, ze cos moze sie stac maluchowi... Karolinka, witaj!

Ja mam dziś 7 dc i stosuję mój sposób, dzięki któremu udało mi się zajść w ciążę. Kochałam się wtedy z mężem co drugi dzień począwszy od 5 dc aż 17 dc i wtedy się udało, teraz też to stosujemy, zobaczymy czy tym razem też to zadziała. FeBe-jeśli są brązowe to powinno być ok, mi lekarz powtarzał gdy byłam w ciąży że plamienia czerwoną czystą krwią jest najgroźniejsze, ale masz rację, trzeba to sprawdzić, jak najbardziej. Trzymam kciuki za maluszka, by był bardzo silny.

Gość Prystelka
Witam po długiej nieobecności, byłam tak bardzo zajęta pracą, że chodziłam przemęczona i wiecznie śpiąca. Nawet mi do głowy nie przyszło, że to może być ciąża. Po 2 tygodniach spóźniającej się miesiączki zrobiłam test i BUCHHH DWIE KRECHY!!!!!! Na razie do mnie to nie dotarło. Tymbardziej, że myślałam , że nie udało się. A teraz chodze jak w innej rzeczywistości. Wszyscy się cieszą a ja nie wierzę. Nie dociera. Wszystkim Wam życzę takiego niedowierzania!!!! Pozdrawiam!!!!

Prystelka gratulacje, fantastycznie. Febe nie martw sie maluch bedzie silny i bedzie dobrze. Zawsze krwawienia w czasie ciazy trzeba sprawdzic wiec szybciutko do lekarza amy sciskamy kciuki. Beacik fajnie ze wracasz do nas starajacych sie. Witaj Karolinka milo zobaczyc ze nowi wchodza w nasze szeregi. U mnie dzis 26 dc , ale odliczam. Codzinnnie. Ale w tym miesiacu zdecydowalam nie kuppowac testu.Jak w sobote nie przyjdzie@ to wtedy kupie i zrobie. No wiec poszla won malpo nie przylaz.

No i co, mam 25dc i @ przylazla 2 dni za wczesnie. Nigdy wczesnie nie przychodzila a od poronienia i zabiegu mam albo plamienia zamiast okresu albo teraz to. Szlag by to trafil. Zmieniam wiec tabelke. NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL Talia_D................22........18.02...............?.. .............12 margaretka1.........35.........10.03..........12.03..... ........10 FeBe...................27.........13.03...........14.03. ..............5 Szarlotka80...........29........15.03...........16.03... ............3 Prystelka.............29.........07.02................?. ...............4 haga...................28.........26.03...........26.03. ..............2 xellkaa.................29........PRZERWA.......... PRZERWA......10 lola.....................21.........PRZERWA.......... PRZERWA......5 myszka2028..........22.........PRZERWA..........PRZERWA. ......4 morelka22.............24.........PRZERWA..........PRZERWA ......9 Karolinka już jestem..24.......15.04.2010.......?..................1 Beacik26..............26........ 24.04.2010.......25.04...............5 anitia..................28.........21.04..............21.04 ..............4 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzie rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ ................. samosiaGosia.........27..........7....................... .. ?październik?

anitia, slonko, widocznie dzidzius upatrzyl sobie inny miesiac na poczecie. Na pewno pojawi sie, kiedy nadejdzie jego pora. Prystelkla! A to nowina! Ciesze sie ogromnie razem z toba :D Zobaczcie jaka ironia, najpierw wypatrujemy najmniejszych sygnalow, a jak przyjdzie co do czego to jestesmy zaskoczone :) Troche sie juz uspokoilam ale i tak jutro ide do lekarza. Plamienie ustalo w ciagu dnia a wieczorem mam znowu brazowe slady na wkladce. Moja kolezanka-ginekolog mowi to samo co ty Karolinka, ze poki nie ma zywej czerwonej krwi to nie trzeba panikowac. Ech jakbym chciala juz wiedziec, ze jest wszystko dobrze. Dopiero wtedy pomysle nad zmiana tabelki Beacik. Sciskam wszystkie przyszle mamusie i zmykam na kanape. Buzka :*

Hej dziewczyny :) Co tam slychac? jak tam przygotowania do swiat? bo u mnie zadne.. :P jakos mi sie nic nie chce.. Ach @ przylazla do mnie 3 dni temu.. ale jakos specjalnie sie tym nie przejmuje, wiedzialam ze przylezie..nigdy chyba sie nie uda, zaczynam coraz bardziej w to watpic... :( przez prawie 1.5 roku NIC?! juz nie wiem co mam myslec Bescik przeciez zagladam do Was, odzywalam sie ostatnio ale chyba malo kto zauwazyl..cos pustka ostatnio tu :( A jak tam u Was? Buziaki :*

AAaaaaah Prystelka Gratuluje! Super ze sie udalo i ze tabelka ciezaroweczek sie powieksza :D aha no i wklejam tabelke ;) NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL Talia_D................22.........23.03...............?.. .............13 margaretka1.........35.........10.03..........12.03..... ........10 FeBe...................27.........13.03...........14.03. ..............5 Szarlotka80...........29........15.03...........16.03... ............3 Prystelka.............29.........07.02................?. ...............4 haga...................28.........26.03...........26.03. ..............2 xellkaa.................29........PRZERWA.......... PRZERWA......10 lola.....................21.........PRZERWA.......... PRZERWA......5 myszka2028..........22.........PRZERWA..........PRZERWA. ......4 morelka22.............24.........PRZERWA..........PRZERWA ......9 Karolinka już jestem..24.......15.04.2010.......?..................1 Beacik26..............26........ 24.04.2010.......25.04...............5 anitia..................28.........21.04..............21. 04 ..............4 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzie rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ ................. samosiaGosia.........27..........7....................... .. ?październik? To moj 13 cykl... szczesliwy mam nadzieje! ;)

Hej dziewczyny!! Powiało wiosną i od razu lepsze nowiny są. Gratuluję Prystelka!!! Brawo!!! Febe nie martw się wszytko będzie w porządku ale wiadomo trzeba dmuchać na zimne. A ty anitia nic sie nie martw, @ przyszła wcześniej przynajmniej nie siedziałaś kilka dni i nie biłaś się z myślami czy zrobić test czy nie. Nadeszła wiosna klimat sprzyja miłości ( czyt. poczęciom :P) więc pewnie za miesiąc ujrzysz 2 kreski na teście. Dziś jest mój 29 dc @ nie ma i nie zanosi się na nią. Jak nie przyjdzie do poniedziałku robię test. Wg moich obliczeń będzie to 11 lub 13 dzień od owulacji. Niesztety nie wiem kiedy dokładnie była bo miałam najpierw skok temp. o 2 kreski i dwa dni później znowu się temeratura podniosła o 2 kreski. Więc myślę że jak by coś miało być to w poniedziałek powinno pokazać. Karolinka co do twojej metody to też taką staramy się srosować. Staramy się bo przy naszych temperamentach czasem trudno się powstrzymać ;P Pozdrawiam

cześć kobitki :) Muszę się Wam pochwalić! Moja siostrzyczka jest w ciąży!!! Wczoraj przekazała mi dobrą nowinę wraz ze zdjęciem małej kropeczki :D Ale jestem szczęśliwa!!!! Strasznie się cieszy, a ja razem z nią! Aż się popłakałam ze szczęścia. Najlepsze jest to, że nieplanowane. A tak chyba najlepiej. Nawet młodsza siostra mnie wyprzedziła, ehhhhhhhh........ Ale, wierzę że i mnie się uda. Prystelka, ogromne gratulacje dziewczyno!!!! I z takim spokojem nam tu to przekazujesz? Jejku, ale fajnie :D FeBe nie martw się, wszystko będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki za Ciebie ;*

wiosna! a to sprzyja zapłodnieniom:D dołączam się do gratulacji Prystelka! cieszę się razem z Tobą:D dziś rano jak codzień mdłości, ale miałam wielką ochotę na rzodkiewkę..i mam ją nadal mimo zjedzonego pęczka. jadłabym je ciągle bo o dziwo nie mam po nich mdłości i jest mi lepiej:D zazwyczaj mogłam jeść suchy chleb rano tylko.. 🌼