Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beacik26

chcę mieć dzidziusia, zaczynamy starania

Polecane posty

a ja dziś kolejny dzień nudów mam.. do tego znowu mnie coś bierze i znowu herbata z miodem i cytryną jedna po drugiej piję. jedziemy z M do moich rodziców na święta. już słyszę komentarze moich idealnych sióstr: "ale przytyłaś! ale masz ogromne cycki!" całe życie miałam ciut większe i miałam sceny zazdrości ale mam wrażenie że teraz będzie gorzej..rozmiar stanika noszę teraz 'D'.. olbrzymie.. i dokucza mi kręgosłup. nie wiem czy wytrzymam na siedząco 10 godzin(podkarpackie-> podlaskie). jestem dobrej myśli 😘

samosiaGosia, ja tez wybieram sie w dluga podroz na swieta. Mamy przed soba 16 godzin jazdy pociagiem. Za chwile jade do mojej lekarki na kontrole i dowiem sie, czy ostatecznie moge jechac czy nie. Kurde, dzisiaj pakowalam walizke i doszlam do wniosku, ze nie mam sie w co ubrac na wiosne. Niby ciuchy sa, ale jestem jakas taka spuchnieta cala i w niczym sie sobie nie podobam. Ale co tam, nie bedziemy przeciez teraz szalaly z dietami i morderczymi cwiczeniami ;) Jak wszystko dobrze pojdzie to w II trymestrze wracam do codziennej gimnastyki. A ochota na slodycze juz mi przeszla totalnie, wiec powinno byc lepiej ;) Buziaki dla wszystkich!

Haga, trzymam za Ciebie caly czas kciuki. Moze akurat bedzie prezent na Nowy Rok!

a Ja dzisisaj z ranka troszke podzialalam moze wiosna cos przyniesie:)chociaz bura dzis ta pogoda juz mam ochote na jakies lekkie ubranie jakies klapeczki spodnica a nie wiecznie spodnie i cieply sweter jak chlop:)a wokolo slysze ze wszystkie kolezanki dookola zaciązyly:):)masakra czasem jest mi przykro,czuje lekkie uczucie zazdrosci ale jakos to bedzie juz prawie rok sie staramy i nic...

Czesc dziewczyny Ja juz zaczynam 12 tydzien Dzis mam kontrolna wizyte u gina podobno wazna i sie denerwuje czy wszystko bedzie dobrze Życze wszystkim Wesołych Pogodnych Świat Wielkanocnych i oczywiscie tych 2 upragnionych kreseczek trzymajcie sie cieplutko i zagladajcie na forum Majeczka a co z Toba juz chyba z 3 tygodnie Cie nie było !!!

Hej dziewczyny!! Pewnie z powodu przedświątecznej krzątaniny nie macie czasu pisać na forum. Ja dzisiaj wyjeżdzam do rodziców, nie będe mieć dostępu do neta. Chciałabym Wam życzyć zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy, odpoczynku, spędzenia czasu z bliskimi. Ciężarówkom życzę dużo radości i świętowania z powodu rodzącego się w Was nowego życia, zaś starającym się życzę dużo miłości, czułości, intymności aby Wasze starania się powiodły. Pozdrawiam PS. Moje drogie uważajcie w Lany Poniedziałek żeby się nie rozchorować ( szczególnie ciężaróweczki)

Kochane dziewczyny!!!Zycze Wam wszystkim zdrowych i Wesolych Swiat.Mokrego dyngusa a najjjj bardziej zycze Wam ....same wiecie czego.Tego czego pragniemy najbardziej:)I razem sie uda:)Aby kazdej spelnily sie najskrytsze marzenia:)Buziaczki mam nadzieje ze po swietach nasz topik znow nabierze obrotow:):):)

Hej dziewczyny! wpadłam tylko chwilkę by złożyć wam życzenia : Słońca, szczęścia, pomyślności, całe święta mnóstwo gości, Moc prezentów od zajączka. co koszyczek trzyma w rączkach, Życzę, dużo jajek kolorowych, Świąt wesołych oraz zdrowych! Wielu wrażeń, mokrej głowy, w poniedziałek dyngusowy. >>>>>> ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT

Hej dziewczynki jak tam po swietach sie czujemy? Najedzone? Z nowa energia na staranka? A jak tam nasze ciezaroweczki? Pozdrwiam cieplutko.

Cześć dziewczyny, zgłaszam się po świętach, może nie sama (?) Zostało jeszcze kilka dni do terminu @, ale jestem pełna nadziei, mój mąż też. Powtarza mi, że bardzo by się cieszył, gdybym już nie dostała @, ale zobaczymy, jeżeli to nie to, to tragedii nie będzie, w końcu tak naprawdę to nasz pierwszy cykl starań. Jeszcze wiele pewnie przed nami, ale nadzieja ogromna. Czekam:)

Hej dziewczyny? Jak tam swieta minely? Mi tak szybko ze nawet tych swiat nie poczulam... Co tam u Was kobitki? Jak samopoczucie? Sa juz jakies efekty staranek? No i oczywiscie co tam u naszych ciezaroweczek? Jak sie czujecie? Piszcie troszke o tym jak sie macie i jak to w ogole jest byc ciezaroweczka ;) Ja wlasnie jestem podczas staranek, ale nie mysle zeby tylko zrobic swoje i czekac na efekty, nie wiem dziewczyny...myslicie ze mija mi chec na dzidziusia? Tzn. bardzo chce zeby wkoncu sie udalo, ale nie na sile... Dzis mam 15 dzien cyklu, w sobote mnie tak brzuch bolal ze az siedzialam i ryczalam z bolu :( nie wiem juz co mi jest... Ale oke koncze bo juz sie troszke rozpisalam :P Caluje :**

witajcie się rozchorowałam:( leżę w łóżku z kaszlem i gorączką. Mój gin mnie jutro pewnie stuknie za chorobę ale robiłam wszystko by jej uniknąć.czuję się okropnie. ale są też dobre wiadomości! moje storczyki odżywają i puszczają młode dzieciaczki no i dwa reanimowane już tej reanimacji nie potrzebują:D boję się o malucha..że mu się coś stanie przez tą chorobę..biorę rutinoscorbin i tran a resztę pewnie jutro dostanę od gina.. 😘

Co to ma byc? Dlaczego nie ma mojej wczorajszej wiadomosci?? wczoraj jeszzcze byla... a moze juz nie chcecie zebym z Wami pisala? bo od ostatniego czasu nawet jak do Wad pisze to nikt na mnie nie zwraca uwagi...

Talia nie denerwój sięjest twoja wczorajsza wiadowmość. Co do olewnictwa to zauważyłam że topik sięwykruszył i zostały prawie same ciężarówki ehh. Starające odezwijcie się... a może tak mało nas zostało bo wszystkie zaciążyły tylko nie my Talia. Anitia a co u Ciebie???? Hop hop jest tam kto???

I jeszcze tabelka ... NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL Talia_D................22........18.02...............?.. .............12 margaretka1.........35.........10.03..........12.03..... ........10 FeBe...................27.........13.03...........14.03. ..............5 Szarlotka80...........29........15.03...........16.03... ............3 Prystelka.............29.........07.02................?. ...............4 anitia..................28.........27.03...........27.03 ..............3 haga...................28.........27.04...........28.04. ..............3 xellkaa.................29........PRZERWA.......... PRZERWA......10 lola.....................21.........PRZERWA.......... PRZERWA......5 myszka2028..........22.........PRZERWA..........PRZERWA. ......4 Beacik26..............26........ PRZERWA...........PRZERWA......5 morelka22.............24.........PRZERWA..........PRZERWA ......9 Karolinka już jestem..24.......15.04.2010.......?..................1 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzie rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ ................. samosiaGosia.........27..........7....................... .. ?październik?

Czesc kochane, Ja dopiero wrocilam po tygodniowych "wakacjach". Podroz byla strasznie dluga ale jakos dalam rade. Najgorsze jest to, ze od kilku dni mam mdlosci, raczej popoludniowe niz poranne. Masakra :( Teraz tez ledwo siedze z sucharkiem w lapce i mysle co by tu zjesc na obiad, zeby tego od razu nie zwrocic :( Fajnie, ze ciagle tu jestescie :* Talia, nie wiem co sie stalo z Twoim wpisem ale my na pewno o Tobie pamietamy :) Jak sie czujesz? misia, jasne ze sie mozesz przylaczyc! wskakuj to tabelki. A no wlasnie, po tym jak zobaczylam bijace zeruszko to juz chyba moze spasc do dzialu ciezarowek ;) NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL Talia_D................22........18.02...............?.. .............12 margaretka1.........35.........10.03..........12.03..... ........10 Szarlotka80...........29........15.03...........16.03... ............3 Prystelka.............29.........07.02................?. ...............4 anitia..................28.........27.03...........27.03 ..............3 haga...................28.........27.04...........28.04. ..............3 xellkaa.................29........PRZERWA.......... PRZERWA......10 lola.....................21.........PRZERWA.......... PRZERWA......5 myszka2028..........22.........PRZERWA..........PRZERWA. ......4 Beacik26..............26........ PRZERWA...........PRZERWA......5 morelka22.............24.........PRZERWA..........PRZERWA ......9 Karolinka już jestem..24.......15.04.2010.......?..................1 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzie rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ ................. samosiaGosia.........27..........7....................... .. ?październik? FeBe....................28.......................................listopad

Gość Justyna 25
Witajcie kobitki!cosik tu ostatnio pustki u Was...weszlam po swietach zeby poczytac co tam u Was no i ..?malo ktora sie odzywa..a jeszcze nie tak dawno byly takie dlugie wypracowania.Coz moze to wina swiat ;-) ja tez ostatnio nie za bardzo mam czas zeby sie tu wpisywac ale w sumie to u mnie nic nowego - nie mam o czym pisac.Staran jeszcze nie zaczelismy, ale juz niebawem..zaczynamy w maju, czyli jeszcze jedna @ i jedziemy hehe :-) troszke choroba nas wszystkich pobrala przed swietami ale juz jest ok.Marna u mnie dzis aura za oknem, nic sie nie chce.Moj maly ciagnie mnie na dworek wiec chyba pojde troszke zlapie powietrza po tym swiatecznym obzeraniu ;-) no i troche ruchu zawsze sie przyda. W swieta byla u nas sioestra ze swoja 5 -cio mies. coreczka no i mojemu M. zostanie sie wkrotce ojcem chrzestnym.Fajniutko bo Patka jest taka slodziutka..jak jestem u nich to tak bardzo pragne miec juz takie malenstwo ale jak pomysle ile jeszcze drogi przed nami to czar pryska i sie odechciewa...hmmm...co robic? POZDRAWIAM SERDECZNIE - buziole!

Hej dziewczynki. A u mnie juz po starankach, tzn malo ich bylo bo jakos chorubsko mnie dopadla, wiec ledwie zyje. Mojego mezusia tez no wiec staranek szczegolnych nie bylo, no wiec raczej nici w tym miesiacu. Czuje sie okropnie boli mnie brzuch, gardlo i zygac mi sie ciagle chce od tego przelykania sliny non stop. Misia oczywiscie mozesz dolaczyc. Wpisuj sie do tabelki. A tak w ogole to wklejam poprawiona. Buzkiaki dziewuszki i udanych staranek wam zycze. NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL Talia_D................22.........23.03...............?.. .............13 margaretka1.........35.........10.03..........12.03..... ........10 FeBe...................27.........13.03...........14.03. ..............5 Szarlotka80...........29........15.03...........16.03... ............3 Prystelka.............29.........07.02................?. ...............4 xellkaa.................29........PRZERWA.......... PRZERWA......10 lola.....................21.........PRZERWA.......... PRZERWA......5 myszka2028..........22.........PRZERWA..........PRZERWA. ......4 morelka22.............24.........PRZERWA..........PRZERWA ......9 Karolinka już jestem..24.......15.04.2010.......?..................1 anitia..................28.........20.04..............20.04 ..........4 haga...................28.........27.04...........28.04. ..............3 Beacik26..............26........ 24.04.2010.......25.04............5 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzie rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ ................. samosiaGosia.........27..........7....................... .. ?październik?

Talia_D no co Ty, jasne że chcemy z Tobą pisać. Nie denerwuj się. Po prostu każdy rzadko zagląda i dziewczyny nie mają czasu się rozpisywać i odpisywać na każdą wypowiedź, więc opisują tylko co u nich słychać. A może Ty jesteś...Hmm...w ciąży, że tak nerwowo reagujesz? Oj oj, pewnie tak jest, byłoby fajnie.

hej dziewczynki, jak tam po świętach??? eh oblałam egzamin na prawko :/ wiecie co mój instynkt macierzyński nie daje mi spokoju, nadal myśle o maluszku,ale chyba nadal pauzuje. pozdrawiam.

Oj oj cos tu piszczy na tym naszym topiku.Pewnie to przez ta wiosne:)jakies porzadki w ogrodku albo takie duuuze przytulanki:):)Ja tak ostatnio sie troszke staralam ale zobaczymy koncem przyszlego tygodnia ma @ przyjsc to moze sie obrazi na mnie i zniknie:)

myszko nie przejmuj się prawkiem ja zdałam za 4 razem. to nie znaczy że kobiety są złymi kierowcami.. byłam dziś u gina i widziałam jak serduszko puka! termin mam na 22.10 czyli to 12 tydzień.Nasze maleństwo ma aż 5,5cm!widziałam jak rusza rączką, chyba do mnie machnął/machnęła:D szybko rośnie ten nasz maluch. mówię wam dziewczyny to jest niesamowite!kazał mi jeść dużo kapusty kiszonej, pić sok z czerwonej porzeczki wcinać czosnek i cebulę bo nie przepisze mi żadnych leków na przeziębienie.kapusta jak najbardziej:D moje kwiatki puszczają dzieciaczki:D pewnie ode mnie się zaraziły;) czego i wam życzę moje drogie:) 😘🌼 no i mała aktualizacja: NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL Talia_D................22........18.02...............?.. .............12 margaretka1.........35.........10.03..........12.03..... ........10 Szarlotka80...........29........15.03...........16.03... ............3 Prystelka.............29.........07.02................?. ...............4 anitia..................28.........27.03...........27.03 ..............3 haga...................28.........27.04...........28.04. ..............3 xellkaa.................29........PRZERWA.......... PRZERWA......10 lola.....................21.........PRZERWA.......... PRZERWA......5 myszka2028..........22.........PRZERWA..........PRZERWA. ......4 Beacik26..............26........ PRZERWA...........PRZERWA......5 morelka22.............24.........PRZERWA..........PRZERWA ......9 Karolinka już jestem..24.......15.04.2010.......?..................1 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........?.............?..................... agaz26................26......... ?.............?...................... Majeczka87..........23..........?.............?................... aaninimowaja........?............?.............?......................... samosiaGosia.........27..........12............................22.10 FeBe....................28............................... ........listopad buziaki

hej dziewczyny. Znowu poprawiam tabelke. Za kazdym razem jak wklejacie tabelke, kopiujecie nieaktualne :) no wiec znowu ja poprawiam. NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL Talia_D................22.........23.03...............?.. .............13 margaretka1.........35.........10.03..........12.03..... ........10 Szarlotka80...........29........15.03...........16.03... ............3 Prystelka.............29.........07.02................?. ...............4 xellkaa.................29........PRZERWA.......... PRZERWA......10 lola.....................21.........PRZERWA.......... PRZERWA......5 myszka2028..........22.........PRZERWA..........PRZERWA. ......4 morelka22.............24.........PRZERWA..........PRZERWA ......9 Karolinka już jestem..24.......15.04.2010.......?..................1 anitia..................28.........20.04..............20. 04 ..........4 haga...................28.........27.04...........28.04. ..............3 Beacik26..............26........ 24.04.2010.......25.04............5 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzie rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ ................ samosiaGosia.........27..........12...................... ......22.10 FeBe....................28............................... ........listopad buziaki

witajcie! choroba mi już przechodzi na szczęście i jestem w pracy, chociaż powiedzieli mi że mogłam nie przychodzić.. przynajmniej już nie mam zaległej pracy. mój maluch ma 5,5cm a macica wielkości grejfruta:) mój M wczoraj mi powiedział że się cieszy że jestem w ciąży i że bardzo chciał tego dziecka. aż się popłakałam bo czułam zupełnie odwrotnie. miałam wrażenie że ucieka ode mnie, nie okazywał czułości.. tak mnie głaskał po brzuchu..:D wczoraj słuchałam Z.Preissnera (coś jakby klasyczna muzyka, ale filmowa) i maluch puszczał mi bąbelki! ech.. życzę miłego weekendu i więcej wpisów w następnych tygodniach! 🌼