Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie jeden pytaaaaaaaaaaaa

Czy kobiety majace dzieci maja ochote na seks?

Polecane posty

Tak sie zastanawiam.Wypowiedzcie sie mamy.Jak wyglada wasze zycie seksualne przed ciaza i po urodzeniu dziecka?

Gość ja 1987
miesiac po porodzie zaczelam brac tabletki i moje libido niestety stopniowo sie zmniejszało ale jak tylko przestałam je brać znów mam ochote na seks i to codziennie :)

a dlaczego mam nie mieć ochoty na seks? jestem nie tylko matką ale też żoną i kobietą!!! a moje życie seksualne, hmmmm chyba tak jak przed ciążą i porodem. jakość i częstotliowść baaardzo podobna :) czyli w pełni satysfakcjonująca i mnie i męża.

Gość ertyss
Przed ciążą raz na 3-4 dni. W ciąży codziennie :) Takie wielkie libido ! Po porodzie i połogu - co drugi dzień - jest znacznie lepiej niż przed ciażą :)

A jesli chodzi o intymnosc.Czy nie krepujecie sie i potraficie w pelni sie rozluznic podczas seksu.Wiedzac ze obok w pokoju spi dziecko i moze sie np. obudzic i w trakcie zacznie plakac.Albo jest wieczor macie ogromna ochote na igraszki a dziecko nie chce zasnac?Co wtedy robicie?

Gość ja 1987
nie raz sie zdarzało ze musielismy w trakcie isc do dziecka bo plakało ale potem szybciutko wracalismy i dalej bylo miło... a co do zasypiania to u nas jak mamy plany na mily wieczor to maly zaczyna swirowac z usypianiem ale jakos dajemy rade :)

oczywiscie że mam ocote na seks ! to ze jeste matką nic nie zminia dalej jestem kobieta

Gość mammama tereskiiii255