Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olenia91

Odchudzanie 25kg +

Polecane posty

Gość rekodzielo marokanskie
zapraszamy do zapoznania sie z oferta naturalnych kosmetykow arabskich, czarne mydlo, glinka ghassoul, olejek arganowy ... sekret gladkiej skory i lsniacych wlosow marokanskich kobiet ... www.marokostyle.com

ja do szkoly wrocilam.. i kurcze jakos zajeta bylam ;) duzo na glowie ;) ciagle na diecie ;d oczywiscie nie rezygnuje choc waga na pewno ustala ;d i tak jakos w ogole ospala sie czuje, ale to rpzez ta zime ;d

Witam dziewczyny! Co się z Wami dzieje, nie odzywacie się Miłego dnia

Witajcie dziewczyny! ja tylko na szybko... U mnie z dietka wporzadku, czasami sie pokusze ale t tylko n jeden zelek ;) Musze powiedziec ze schudłam 6 kg ;) waze teraz równiutkie 85 ;D Dobra ja spadam moze potem sie jeszcze odezwie, zycze wam powodzenia! :)

Salvadorrrr! pieknie!! :) o jej super ze sobie tutaj chudniemy po troszku ;))

Dzień dobry! Ja jak zwykle rany ptaszek! Cieszę się, że Wam tak super idzie. U mnie dopiero 1,5 kg, ale nie załamuje się! Trzymajcie się dzielnie i miłęgo dnia!

Gość DużaMiss
Cześć wszystkim.Na imie mam Olka. Pisze do Was bo nie wiem jak mam schudnąć. Nie potrafie sobie odmówić słodyczy!!!! Pomocy!!

adeleida[ kwiatek] pierwsze koty za ploty za Tobą! ;) najwazniejsze ze sie ruszylo ! ;) DużaMiss witam🌼 tez mam na imie Ola;) zapraszamy ;) niestety kwestia odmawiania sobie slodyczy jest kwestia indywidualna ..ja tez myslalam ze nie ptorafie ale zmobilizowalam sie..a potrafilam zjesc 4 puddingi, 3 wafelki, 2 batony , czekolade , chipsy dziennie! ;] a teraz sie zebralam i nic nie tknelam od ponad 20 dni ;) i chudne!

Witam dziewczyny :) A tu jak zawsze spokój i cisza!!! Ostatnio mnie nie było bo wczoraj mamusia do mnie przyjechała, do tego znajoma wpadła na kawkę i tak cały dzień zleciał. A dziś padało, padało a potem trzeba było odśnieżyć bo autem z garażu nawet bym nie wyjechała :) A co do dietki to powoli, powoli ale do przodu :) Nie ważę się wcale, dopiero w sobotę, ale zbliża się @ i jakoś ciągnie mnie do jedzenia (ale się nie daję) i czuję się napompowana. Salvador gratulacje :) Oby tak dalej :) Adeleida gratulacje i dla Ciebie :) 1,5 kg to wcale nie tak mało :) DużaMiss witam :) Słodycze to problem chyba każdej z nas :) Ale bez nich też da się żyć. Może jak będziesz miała ochotę na słodycze to zjedz jakiegoś słodkiego owoca. Ja podjadam rodzynki i czasami owoce z puszki :) Oleniu nasza a Ty pewnie już do szkoły wróciłaś? A jak Ci dietka idzie? Może podasz jakieś nowe przepisy,mnie osobiście interesują jakieś sałatki i surówki bo to co jadłam powoli się nudzi :)

Sylwio jak znajde tylko troszke czasu to napisze jakies przepisy :)) :* ale narazie nie moge znalezc czasu na nic.. :/

Dziewczyny co się dzieje?? Nawet nasza Olenia nie ma teraz zbyt dużo czasu :( Przecież dobrze wiecie, że tu nie tylko musimy pisać o tym ile jemy i ile ważymy ale i o swoich radościach, smutkach, kłopotach i życiu :) Więć liczę na to, że jak tu jutro zajrzę to topik się trochę ożywi :) Miłej nocki i jeszcze milszego jutrzejszego dnia :)

Gość DużaMiss
Chciałambym schudnąć ok. 15 kg i nie wiem co mam robić!!

witam wszystkie panie na forum swieci pustakmi, ale mysle ze bedzie lepiej, nawet jak patrze na swoja rodzine to kazdy zabiegany. Ja postanowila troszke odswiezyc garderobe i wystawilam pare rzeczy na allegro a to troszke schodzi, zawsze moze jakis grosz wpadnie ;) a tak to odchudzanie, odchudzanie, choć musze przyznac ze dzis najadlam sie ogorkow konserowych i grzybkow.. nie wiem czy dobrze ale juz wytrzymac nie moglam jak na nie patrzylam:d jesli chodzi o slodycze to sama nie wiem jak sobie z nimi poradzilam.. czasem polowa mnie kusi zeby sobie cos zjesc. ale pozniej ta druga czesc bardziej madrzejsza wkoncu ustepuje. ja polecam osobiscie batoniki musli, albo platki musli i podjadac;) Olenia kwiatuszku pisalas kiedys o tunczyku z biedronki ;) dzis sie skusilam i kupilam sobie tunczyka w wodzie i w sosie slodko kwasnym, byl jeszcze jakis hawajski i mial tylko 58 kcal w 100g ale nie lubie w takich rzeczach ananasa. Jesli chodzi o owoce polecam mango;) jest przepyszne, slodziutkie i co najwazniejsze zdrowe;) najlepsze jest to ze teraz kupujac cokolwiek patrze na kalorie,, i to jest fajne;) ze w koncu moge sie sama kontrolowac :D a na weekendzie za moja ciezka prace i wyrzeczenia zafunduje sobie 1 piwko;) to bedzie moja mala nagroda :d POZDRAWIAM I CALUJE ;)

Sylwuś u mnie wszystko dobrze:) nie martw sie :) tylko zalatana jestem bo mam szkołe teraz na glowie ;/ i nas wszyscy gonia ze nawet nie wiem w co mam rece wkladac ;) ale bedzie dobrze weekend nadchodzi wiec na pewno tutaj zajrze ;) ale jutro znow mam jakis masakryczny dzien i nie dam rady wejsc bo jeszcze musze jechac na korepetycje..do innego miasta.. ale obiecuje ze nadrobie w weekend ;) pozatym nei tylko ja tu mam zaleglosci.. mowiac szczerze jak czytam post gdzie sie podziewacie, to nie wiem co odpisac.. bo nie tylko mnie tu nie ma i dyskusji brak.. Bioła i jak smakowal tunczyk ?:) ja w sobote wypilam 2 piwka :P ale coz ;) biorac pod uwage to ze potrafie ich wypic na imprezie 5-6 ;] to malutko ;) wic inni pili a ja mowilam stop ;) tak samo jak kiedys na urodzinach co pisalam;) a ja ciagle mandarynki ;P uwielbiammmm jeeeee! pozatym nie ma wyboru duzego.. a jak juz cos jest to drogie ;[ banany odpadaja bo tuczace, a jablka nie wygladaja apetycznie, ale za to te w szkole sa ladne i kupuje sobie na przerwie ;) Gołąbek za mną chodzi ;D !! ALE bym zjadla mmmmmmmmmmmm ;d

Gość AiolekMaly
No jasne ja też walczymy razem :)

Gość adelaida
Witam wszystkie Panie "nowe" i "stare", które walczą z kg! Widzę, że już chyba wszystkie się nieźle wciągnęłyśmy do tych naszych diet, oczywiście z mniejszymi czy większymi potknięciami, opócz naszej przodowniczki Oleni, ale ona musi nam dawać przykład, więc fajnie, że jest taka pilna!!! Nowe dziewczyny napiszcie coś o sobie, my już w naszych poprzednich wpisach przedstawiłyśmy się trochę, możecie sobie coś poczytać, jeżeli macie oczywiście ochotę. A, wczoraj byłam bardzo dzielna, dieta super, rano rybka, popołudniu rybka, wieczorem musli, żadnej czekolady, hura!!! I 30 min sportu! Dzisiaj też będę się starać. Wam też życzę wytrwałości i miłego dnia.

już mnie tutaj tak nie wychwalajcie ;P hyhy adelaido 🌼 chciec to moc;d brawo brawo!! :) i nawet widze cwiczysz :) tak dalej moja droga ;) a pozatym nie zrazaj sie ze wczesniej tylko 1,5 kg mniej, wiadomo ze z wiekiem metabolizm jest juz inny i ciezej schudnac..dlatego ja powiedzialam sobie stop ! albo teraz albo nigdy..a ta waga 90 kg mnie przerazala ..pozatym zima fajnie spoko mozna sie ubrac i "retuszuje" ale co jak przyjdzie wiosna.. i bede musiala odkryc ramiona.. itp.. ja walcze walcze caly czas ;)

w sobote mam wazenie, ale straszzzzzznie sie boje :P bo wiem ze nic nie schudlam, bynajmniej nie czuje ;) zastój ! te 6 kg mi sie teraz odplaca;P hehe .. to jest normalne ;) ale grunt to sie nie poddac! ja sie nie daaaam! ;) w koncu kiedys ruszy! :)

Olenia! Głowa do góry! Ty i wątpliwości, nas wszystkie tak tu motywujesz, a sama co..... Wiesz sama, że te szybkie kg na początku to tylko dobra, ale krótka zachęta, potem trzeba walczyć, walczyć, czekać i czekać! My nie mamy 5 kg do stracenia, co można w 10 dni stracić, my mamy góry sadełka i na to trzeba pracować miesiącami pracować i to jest chyba najtrudniejsze, wytrzymać te parę miesięcy, ale damy radę!!! Trzymamy się przecież dzielnie!!!! Miłego dnia Wiesz Napoleon mówił "ja nie wygrywam bitwy, ale całą wojną" i My też tak damy radę, może małe upadki po drodze, ale wojnę z kg wygramy....... i oby do wiosny albo lata!

Adelaida ja wiem i sei nei doluje z tego powodu bo to normalna kolej rzeczy :))

witam dziewczyny.. jestem wkurzonaa ..grr.. :O Rano sie wazyłam i było 88.. :O :O ja juz poprostu nie mam siły.. no ale coz..nie poddaje sie. Wlasnie bede jesc rybe. Ja niedługo bede miała ferie to czesciej bede tu wpadała :) ale teraz to poprostu na kompa wchodze tylko na chwilke i jak mam czas to cos tu zawsze napisze..

Salvador a jadlas cos niedozwolonego? albo jestes przed okresem? masz wage alektroniczna czy normalna?

Gość shiva27
Hej dziewczyny:-( jestem w desperacji, kilka miesięcy temu urodziłam trojaczki:-) super ale przytyłam w ciąży prawie 40kg!!! Nie mogę na siebie patrzeć, jestem w domu z dziećmi więc nie mogę sobie pozwolić na basen lub siłownię:-( jak mam wolną chwilę to jeżdżę w domu na rowerku, ale przy trójce dzieciaków tak małych same wiecie ile tego czasu mam. Mam ciągłe napady głodu, ciągle z tym walczę ale waga nie ustępuje. Nie wiem już co mam robić, z tego wszystkiego podjadam słodycze (wiem wiem:-()a potem jestem na siebie wściekła... Już nawet myślałam o lekach meridia 15 i zelixa podobno hamują apetyt..ale podobno są też niebezpieczne. Czy ktoś je brał może?

shiva witam Cie serdecznie 🌼 na wstepie gratuluje trojaczkow! :) zapewne(chyba) nie chcesz juz miec wiecej dzieci wiec nie musisz sie obawiac ze ponownie przytyjesz po ciazy kolejnej, bo zdajemy sobie sprawy ze musza Ci dawac niezle w kosc, przy 1 ciezko, a co dopiero przy 3 malutkich! ;] Przede wszystkim jesli chcesz schudnac musisz sie zmotywowac! polecam Ci przeczytanie forum od poczatku, walczymy tu ze swoimi slabosciami i tlumaczymy sobie sposoby odzywiania.. wszystko znajdziesz na poprzednich stronach o nielaczeniu itp. jak i o naszych motywacjach. Wytycz sobie cel, a nastepnie zacznij go realizowac ;) Jesli chodzi o te leki, na jednego nie dzialaja, na 2 zas tak, jesli chcesz je brac musisz koniecznie zrobic wszystkie badania u lekarza, jesli Ci zezwoli lekarz wtedy mozna je brac, pozatym zacyzna sie od dawki 10mg nie 15! ja mam do schudniecia 35 kg, schudlam juz 6 takze zostalo 29kg , bez tabletek... wystarczy silna wola, motywacja .. pozatym uwierz na poczatku zawsze jest ciezko, pozniej zdrowa dieta staje sie codziennoscia, na poczatku myslisz o tym nieustannie a pozniej Ci to wodzi w nawyk ;) trzeba sie po prostu przelamac:) tutaj tez moje kobietki 🌼 miały problemy z podjadaniem , ale widac coraz bardziej sie przyzwyczajaja i widac powoli efekty;) I JESTEM Z NICH STRASZNIE DUMNA! :) tak tak dziewcyznki jestem, o naprawde sie staracie i to mnie cieszy ! :) dziele z Wami radosci z opamietywania sie! :) przed nami dluga droga, ale my WSZYSTKIE RAZEM damy rade :) jesli naprawde Ci zalezy przeczytaj od poczatku ;) mozesz tu liczyc na nasze wsparcie ;) bioła 🌼 ulala ;d ja wypilam podczas diety 4 piwa ;d a jak dieta?:) jest cos mniej ?:) ps. uzupelnij stopke :) MOJE KWIATUSZKI 🌼🌼🌼 buziaki dla Was :*:*:*:*:* ❤️ ps. w sobote bede miala golabka! ;d bylam dzis w domu i sobie zazyczylam ;D no a moje zyczenie dla nich rozkazem hyhy ;) oni są kochani :) rozczuliło mnie to, że Olusia sobie zazyczyla gołąbka to dla Olusi gołąbki zrobimy ! ;) i tak jakos w ogole wierzą we mnie :) mama sie dzis pyta? : nowe spodnie ? a ja do niej ze nie , ze to te co kupilam w listopadzie w ktore nie moglam sie pozniej wcisnac ;) po swietach to juz w ogole.. do zapiecia brakowalo mi jakies 10 cm, powaga nie moglam dopiac, chyba bym rozerwala jakbym probowala.. teraz sa obcisle nadal, ale dopiac sie moge :) teraz sa w sumie takie do mojej wagi..bo nawet jak je kupowalam to przy ciasne troszke bo mialam nadzieje ze sie rozejda a tu guzik ! nic a nic sie nei rozeszly.. nie moge sie doczekac jak zaczna wisiec:)

Dzień dobry! Fajnie, że się nasz krąg powiększa, będzie nam raźniej! i miło, że już koniec tygodnia. Wczoraj zaproponowałam mężowi, że sobota będzie dniem super diety i ćwiczeń, ale nie chciał nawet o tym słyszeć, powiedział, że nie będzie się katował w wolny dzień. Trudno, będę sama walczyć, dobrze, że mam Was!!!! Wczoraj znowu dzień bez czekolady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale mnie bardzo ciągnęło, może jescze dzisiaj się uda. Przeczytałam, że jak człek już musi coś czekoladowego, to najlepiej dobrą goszką czekoladę z dużą zawartością kakao. Może i tak być, nie jestem wybredna, jeżeli o czekoladę chodzi! Poza tym sport 40 min! Miłego dnia Wam życzę!

Witam dziewczyny :) Shiva27 witam i gratuluję :) Niestety tak jak Tobie mi też zostało sporo po dzieciach :( Mam dwoje dzieci (pierwsza 2 lata i 8 m-cy a druga 11 m-cy) i jest mi czasami ciężko przy nich a Tobie przy trojaczkach, to mogę sobie tylko wyobrazić. Ale nie poddawaj się i zaglądaj do nas a My Ci podpowiemy jak jeść zdrowo żeby schudnąć. Tak jak Olenia napisała poczytaj topik i zwróć uwagę na wypowiedzi o niełączeniu. Jeżeli będziesz miała pytania to pisz. Co do meridy to też kiedyś o tym myślałam ale karmię piersią i zrezygnowałam. Wiadomo, że hamuje apetyt, ale jak juz schudniesz i przestaniesz brać to łapie cię taki apetyt, że wracasz do wagi z nadwiązką. A tutaj z nami zaczniesz chudnąć powoli ale skutecznie. Biołaa ja też chcę ale karmię i już nie pamiętam kiedy wypiłam piwko :( (chyba że karmi przy jakiejś konkretnej okazji) Olenia ach te gołąbki :) też bym zjadła :) Adeleida czekoladę gorzką możesz :) A co do sportu to ostatnio moimi ćwiczeniami jest odśnieżanie podwórka :)

witam ;) i co wazylam sie dzis rano i tylko 300g mniej.. przez 10 dni od poprzedniego wazenia.. 83,7 kg. zastoj jak nic. zjadlam dzis 2 golabki i z nerwow rano wafelka i troszke slodyczy, no ale fakt faktem wczesniej nic nie ruszalam .. dlatego jednodniowy grzeszek ;) w sumie zaluje ze zjadlam i juz tego bledu nie popelnie ;) tylko nie krzyczcie na mnie za mocno ;) od poczatku diety nic slodkiego mnie nie spotkalo ;)

witam dawno tu nie zagladałam !!!!!!!!!! od pewnego czasu sie odchudzam, ale mam wrażenie że jeszcze bardziej tyje:(((((( w sumie ubyło mi niby 2 kg, ale co to jest kropla w morzu w moich oczekiwaniach!!!!!!!!!!!!!!! ale jest jesen sukces żadnych słodyczy od 22 stycznia!!!!!!!!!!! i brak kolacji!!!!!!!!!! no i też ćwicze sobie!!!!!!!!! najgorsze u mnie są boczki:(((((((((( pomocy