Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAROLINAF

IMIONA DLA WASZYCH FASOLEK

Polecane posty

no widzisz hiena w jakim wielkim jesteś błędzie,ja sie tobie tłumaczyć nie będe, a to jaką sie działalnością zajmuje to moja sprawa, co do tych imion to ja nie napisałam ze je dzieciom nadam tylko ze mi sie podobają,a to jest zasadnicza różnica,ja jestem w 5 tygodniu ciąży i jeszcze wiele sie moze zmienić,ale wydaje mi sie ze to i tak jest sprawa moja i mojego męża:)

Gość a ja powiem
w sumie zgadza się. raczej o guście, a gustami podobno się nie dyskutuje, więc będę tylko Was podglądała.

Gość a ja powiem
o gustach miało być.

Gość mnie się podoba imię
Astrid. Jest przepiękne. Dziecka tak nie nazwę oczywiście ale to imię strasznie mi się podoba.

Gość chory kraj chory narod
tja

To po jakie licho zaczynasz temat, skoro sama piszesz, ze to twoja prywatna sprawa? Moze sie zastanow nad sensem zakladania takich topikow.

Gość autorka po prostu liczyla na
poparcie dla swojego pomyslu i wielki aplauz :)

hiena ja juz z tobą zakończyłam rozmowe,przypominam ze jestem w ciąży i nie mam zamiaru sie denerwować:)

Gość o rany jacy wy jestescie
zlosliwi! tak jest zawsze na kafe. Ktos rozpocznie temat, a wszyscy sie rzucaja, zeby mu/jej dogryzc. Tak Wam gorzko w zyciu? Przykre to wszytko. Do autorki- lepiej nie dawaj imienia Armanii... taka moja rada. A jesli chodzi o fasolke- ludzie czesto tak okreslaja pierwsze stadium ciazy. Jakbyscie pierwszy raz o tym slyszeli! Tylko jadem umiecie pluc. Az zal

Gość majucha01
A niema co sie przejmowac jakimis glupimy komentarzami. Polacy sa naprawde nienormalnie i stoja w miejscu gdy swiat idzie do przodu!! Te idiotki jak Hiena i reszta tych debili na tym forum, mysla ze matki musza nadawac dziecia tylko typowo poslie imiona!! A przeciez istnieje tyle pieknych zagranicznych imion. A jezeli sie komus jakies imie podoba i pyta o innych zdanie to wystarczy napisac czy to ladne imie lub nie a nie odrazu obrazac i wogole. Co do FASOLKI to jestescie naprawde zacofane jezeli nie slyszeliscie ze tak sie teraz na dzieciatka mowi bo mnie sie za kazdym razem pyta moja rodzina i nawet moj ginekolog czy fasolka ma w brzuchu rosnie!!! Niektorych ludzi debilizm niezna granic. I ciesze sie z tego ze nie jestem taka zacofana polka jak tu niektore i ze nie mieszkam w polsce i mnie musze przebywac z takimi pustakami!!! Ps. a co do twego pytania KAROLINAF to LAILA mi sie bardzo podoba jest przepiekne ale ARMANI m sie nie podoba. pozdrawiam

" To po jakie licho zaczynasz temat, skoro sama piszesz, ze to twoja prywatna sprawa? Moze sie zastanow nad sensem zakladania takich topikow." skoro jej nie chcesz odpowiedzieć do odpowiedz mi :)

powiem wam,ze na kontrolnej wizycie nawet moj ginekolog nazwał zarodek fasolką,gdyz po prostu PRZYPOMINA KSZTAŁTEM własnie fasolkę.I tajk sie mówi i basta:D Natomiast jesli chodzi o "imie" Armani to jestem PRZECIW,raz ze to nazwisko,a dwa to zupełnie tak jakbym zamarzyła o synu "imieniem" Picasso (tez nazwisko,ale jak brzmi.....;-) )

Gość a ja powiem
majucha, widać, że za granicą szybko zapomina się nie tylko polskie imiona, ale i język ojczysty.ale pewnie szybko pisałaś. no i ten żal...

"Co do FASOLKI to jestescie naprawde zacofane jezeli nie slyszeliscie ze tak sie teraz na dzieciatka mowi" tak bo mówienie fasolka jest trendy! :D i co z tego, że słyszeliśmy? nie wiem jak się ma jedno do drugiego. to, że ktoś słyszał nie znaczy, że każdy musi to akceptować i uznawać za cudowne, wręcz przeciwnie, jest to infantylne i świadczy o jakimś ograniczeniu umysłowym :O niektórym to ciąża naprawdę padła na mózg :O

lepiej Ci Smooth Criminal?

WKOŃCU NORMALNE OPINIE MIMO TEGO ZE IMIONA SIE NIE PODOBAJĄ,CHOCIAZ KTOŚ JEST ZE MNA WIELKIE DZIĘKI

Gość hmmmm mmmmm
Hiena - to się doprecyzuj - bo piszesz, że Oliwie to cóki klienteli Mopsu - podałąm ci 2 przykłady, z mojego otoczenia, że to bzdura - to zaczynasz coś wymyslać :P

nie uywazam by swiadczyło to o ograniczeniu umysłowym :) tego sympatycznego okreslenia uzywa moj lekarz (profesor tak na marginesie). Wklejam tu kształ usg zarodka w owodni- kształtem przypominający wypusz wymaluj: FASOLKĘ ;-) http://img194.imageshack.us/i/sdc13719.jpg/ I nie piszcie tu głuypoy:moze groszek lub kukurydzka,bo to dopiero swiadczy o ograniczeniu......poczucia humoru chocby.Poza tym drogie mamy powinno byc wam wstyd obrazac jedna drugą....

DLA NORMALNYCH FORUMOWICZEK!!! RADZE WAM PRZEJSC NA FORUM BABYBOOM,TAM NIE MA TAKICH PROBLEMÓW,TAM SIE KOBIETY WSPIERAJĄ I POMAGAJĄ SOBIE NAWZAJEM,A WYDAJE MI SIE ZE POTO SĄ TAKIE FORA ZEBY NAM CIĘŻARNYM BYŁO RAŻNIEJ

Gość majucha01
A wiec ja powiem ze osobiscie mi sie polskie imiona nie podobaja a jezyka polskiego mnie nikt w zyciu nie uczyl poniewasz w domu nie mowiono u nas po polsku í do polskiej szkoly tez nie chodzilam! Skoro jestes taka madra to sama napisz taki tekst w obcym jezyku zobaczymy co z tego wyjdzie!!

a pytanie brzmialo: macie juz wybrane imiona dla waszych fasolek? takie bylo pytanie i na nie mieliscie odpowiadac, autorka jedynie ciut nizej podzielila sie swoimi wybranymi i co z tego? pytanie nadal pozostaje czy macie juz wybrane imiona?? w domysle jesli tak to jakie...ale na kafe zawsze musza autora topiku zmieszac z błotem, przeanalizowac status spoleczny, poprawnosc pisowni itp Nie Wam oceniac czy na swoj wiek ma za duzo czy za malo dzieci i co Was obchodzi czy pracuje czy nie...ocenianie innych to taki chory nawyk na tym forum:/ przykre i niepotrzebne...

I Ci Karolino powiem,ze w ciąży lubiłam tu "bywać",ale te kłótnie i obrazliwe słowa,sprawiły,ze zaglądam baardzo rzadko,raczej by sprawdzic,czy nastąpiły zmiany na lepsze,niestety nie. Radze Tobie odpuscic sobie to "cafe", lepiej zadzwon do mamy lub przyjaciółki w realnym swiecie,wiesz takie forum to prawie jak wpisy pod jakims zdjeciem fajnych dziewczyn,prawie same oszczerstwa i obelgi,bo przeciez jestem anonimowa-wszystko mi wolno....ech....przykre to,wole juz sobie pograc w jakąś gre on-line,gdy akurat czasu nadmiar :D POZDRAWIAM!!!!!

JA WAM POWIEM ZE MI JEST BARDZO PRZYKRO I ŻAŁUJE ZE ZAPOCZĄTKOWAŁAM TEN TEMAT,NIGDY NA ŻADNYM FORUM NIE SPOTKAŁAM SIE Z TAKIM POTRAKTOWANIEM,WIDOCZNIE ZA RZADKO WCHODZE NA FORUM:)

Gość a ja powiem
no skoro tak to podziwiam jednak poprawność pisowni. a co Cię zdeterminowało do napisania tekstu w nieojczystym języku?

a to wszystko na forum pt;" Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" :/ brak słów

Karolina odpusc sobie to forum, bo szkoda nerwow. Ja sie kiedys tez naczytalam, ze pewnie ze mnie biedak, sprzataczka... i nieudacznik zyciowy, a nie o tym byl topik. Ludzie "dowartosciowuja" sie, gdy wyzywaja sie na innych. Nie wiem, skad ta dzika satysfakcja. Zycze Ci duzo zdrowia! Teraz jest Ci ono bardzo potzrebne :)

Gość nie popieram chamstwa ale...
... ale nie nadawaj dziecku takich imion. dla jego własnego dobra.