Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

szczęście w rozmiarze xs

Polecane posty

Gość

Waże 62 kg i mam tego serdecznie dość. Nie obchodzą mnie "dobre rady" i tym podobne. Mam w dupie wszystkich "wyrozumiałych i doświadczonych". Dobry rok walcze z kompulsami. I nie chce tak żyć. Moim celem jest 45 kg. Muszę walczyć ze swoimi przypadłościami i nałogami. Nieskromnie liczę na to, że znajdzie się choć jedna dziewczyna, która myśli w podobny sposób.. :)

Gość piii
to jaka ty chudzina będziesz ja mam 163 waze 54-55 kg i wszyscy mi gadaja JAKA TY CHUDA JESTES

ja mialam podobnie i przy wzroscie 168 z 50 kg dobilam do 65 super prawda jestem z toba:) znam ten bol

Gość
Moim problemem jest pulchna buzia, wystający brzuch, uda. O zgrozo. Dodam, że wszystko zależy od budowy ciała. Jedna osoba z tą samą liczbą kg w zupełności bedzie różniła od tej drugiej. Więc reguły nie ma. Co nie znaczy, że mam się usprawiedliwiać i pozostawać w stanie spoczynku. Kilka miesięcy temu ważyłam 49 kilogramów z groszem. Dlatego chcieć to móc.. :)

no mi mowia ze gruba nie jestem ale ze mi sie przytylo...wredni sa ale ja mam zamiar wazyc to 55 kg i basta. dos odchudzania malokal dietam chudnieciem 5 kg a potem rzucenia sie na jedzenie jakbym nigdy nie jadla az do bolow zoladka, potem wyrzuty i znow objadanie

Gość
O, witam Oliwkę :) Masz jakieś pomysły do diety? Ja jestem tak obżarta, że głodówka to jedyna deska ratunku odpowiednia dla mnie :) Zaraz będzie wiosna, a ja nie chcę straszyć na ulicy ; O Zaniedbałam się. I trzeba coś z tym faktem zrobić. Codziennie brzuszki plus bieganie z psem, jakieś witaminki w postaci pluszu I obżydliwy ocet jabłkowy rozcieńczony z wodą :)

Gość do poprawki
jestem z wami :) 165 cm, 61 kg (w porywach 62) stosuję od tygodnia MŻ i ocet jabłkowy. sprawdza się, ale dziś miałam ciężką rozmowę z jednym panem i ptasie mleczko zeżarłam, no jedną warstwę. kurde!!!!!!

a propo octu kurcze ja jestem w norwegii i jest ocet jablkowy ale tam napisane jest 5% wiec to chyba na spiritusie wiec odpada ale jest za to w tabletkach:) ja mysle jesc minimum500kcal a max 900 na przekor 1000:P ale powiem tak jestem 3 dzien na norweskiem i mi nie smakuje, chyba ze grejfruty bo tylko one jem ze smakiem i tak sie zastanawiam/.........

Gość vulnerable_angel
Mogę się do Was przyłączyć? Odchudzam się sama, a fajnie byłoby mieć wsparcie. Wzrost - 167cm Ważę - 51kg Pierwszy cel - taki jak Twój, panna nikt - 45kg :) Już kiedyś tyle ważyłam, i byłam bardziej zadowolona z wyglądu, chociaż też jeszcze nie do końca. Mój plan odchudzania... - kontynuowanie ćwiczeń, (od roku staram się ćwiczyć regularnie) plus jedzenie im mniej tym lepiej. To jak? Mogę się wkupić do drużyny? Jak tak, to później założę stałego nicka i jeszcze napiszę, bo zaraz mam sesję taneczną :P Pozdrawiam

Gość
Mi też się przytyło w oczach innych. Dość! Obudziłam się z marazmu :) Przynajmniej będzie ta satysfakcja, bo narazie jest frustracja. Używasz jakiś balsamów? :) Ja mam jakiś soraya z zielona herbata. O może się przekonam do picia Linei, czerwonej i zielonej herbaty :)

Gość a teraz przetlumacz na polski
ja mam 169 i waze 57 kg a uda, brzuch i biodra mam jakbym wazyla z 10kg wiecej :O xs kupuje w h&m czy house bo wiadomo nie od dzis ze oni zanizaja rozmiarowke ;) ale jak w innym chcialam kupic spodnie i okazalo sie ze nogawki pasuja tylko gora jest (ale tylko troche) za szeroka - a spodnie byly rozmiaru 42 to sie zalamalam 😭

Gość
vulnerable_angel, witamy z przyjemnością :)

Gość vulnerable_angel 45 kg ale
to jeszcze nie to to dla kogo chcesz byc aktrakcyjna oprocz siebie? dla psow ktore sie wyglodniale rzuca na te sterte kosci? :O

ja mam ocet devely, ma 5% kwasowatości, napisane że na naturalnej fermentacji więc chyba ok. na początku wchodził gładko, teraz mam już cofkę lekką. na ciężkie dni kupiłam sobie CIDREX. dobrze by było zejść do 54-55 bo tyle miałam rok temu. później stopniowo mnie przybywało. moment przełomowy- nie dopięły mi się ulubione spodnie ;) przykry powrót do rzeczywistości. ćwiczenia u mnie siadły bo przez skakankę dysk mi się wysunął (zdanie lekarza) i trochę nieruchawa jestem. jak przejdzie to ruszam na basen

Gość
Mój piesek rzuca się np. na mięsko a kosteczki zostawia :)

to zalezy od kosca mi wystrczy zrzucic do 55 i wede wygl chudo bo mam grube kosci, biodra od razu mi wystaja a moja siostr mam drobne kosci i musi sie naprawde napracowac zeby wygladala szczuplo przy wadze 56 kg i wzroscie takim jak ja. nie ma reguly, ja uwazam ze jak komus cos nie pasuje to niech sie nie patrzy.:)

Gość
Ale Was dużo.. :) Cudownie! Ja mam ocet z kamisa 6%. A jak biegam (prawie cały poprzedni tydzien joggingowalam! :)) to tylko przy L.Gadze :) Taka figura się marzy.. :)

zazdroszczę tego sportu, chce żeby już nie bolało. no i czekam na wiosnę bo rower będzie :) jak u Was z dietami? coś konkretnego czy po prostu ograniczenie szperania w lodówce?

panno nikt a to mozna taki ocet jestes pewna ze on nie jest na spiritusie bo takiego nie wolno...dziala?

Gość
Jak ważyłam te 49,8 to wyglądałam dalej jakoś tak nieestetycznie. Pomijając fakt, że było totalne zero wystających kości.. :( Także mnóstwo pracy przede mną. Przynajmniej tutaj bedzie mowa tylko o sukcesach bo porażek było wystarczająco :) Cieszmy się wymarzoną sylwetką zamiast marzyć i powtarzac w kolko "od jutra".

Gość PięknaMamusia
Cześć dziewczyny, czy i ja mogę dołączyć? Ja mam 160cm wzrostu, i ważę dokładie nie wiem ile, ale ok 48kg. Jestem 5 mc po drugiej ciąży, karmie piersią i nie mogę zrzucic z brzucha i bioder. Moim celem jest 44 kg, przed ciążami tyle właśnie ważyłam (ćwiczenia+dieta). Przede wszystkim muszę rzucić te cholerne słodycze!!! Od kiey zaczynamy?

kochana jak dla ciebie polecam pas neopranowy lub spodenki, mysle ze raczej masz tez problem z ze skora a po tym jak cwiczysz i masz ten pas do skora sie tak wypoci..ja zawsze mam tak mokra podkoszulke po spacerze ze moge wyciskac z potu:) a skora jest taka jedrna:) mozesz uzyc pod spod balsam ja polecam eveline rozgrzewajacy:) dziewczyna jak myslicie uda mi sie zrzucic to 10 kg do polowy lutego?oczywiscie pelna mobilizacja:)

cześć mamuśka :) zaczynamy już! właśnie odłożyłam to pioruńskie ptasie mleczko. właściwie wszystkie nie mamy za dużo do zrzucenia, więc nie powinno za bardzo boleć.

Gość
Pisze, że 6% ale kwasowości i że z jabłek. Więc nie ma mowy o tym aby zawierał spiryt przynajmniej u mnie. Dziś mój pierwszy dzień, no w sumie drugi Bo wczoraj na wieczór też sobie go popiłam. Ale to jest najgorsza miksturka jaką piłam w życiu. A próbowalam juz wszelakich specyfikow :)

Gość
Zaczynamy od teraz! :) Ja do konca miesiaca sie oczyszczam wiec planuje tylko wode mineralna wlewac w siebie :) A Wy co zamierzacie?

Gość Krakowianka0000000000
To ja tez sie przylacze, 168 heh ile waze nie wiem :) okolo 55kg ale przez ostatnie kilka miesiecy poszlo mi w brzuch i tylek ehh widze to po spodniach... Za slodyczami nie przepadam moge ich wcale nie jest jesli tylko ktos mi pod nos nie podsuwa dlatego od dzisiaj zero slodkiego w domku. No i od piatku zapisuje sie na fitness. Nigdy wczesniej sie nie odchudzalam.. o co chodzi z tym octem?

Gość
Stwierdziłaś to za pomocą indeksu masy ciała? Tylko, że Twoja teza ma się nijak do rzeczywistości :) Narazie mam 62 kg i mnóstwo nadprogramowych kilogramow. To się liczy. Zresztą chodzą ludzie po swiecie z większymi problemami niż niedowaga czy nadwaga.