Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

szczęście w rozmiarze xs

Polecane posty

Gość witam w klubie
"biedactwa" no cóz to jest twoje zdanie nie piszę bzdur tylko prawdę mój sposób odżywiania nijak się ma do tego jaką jestem matką i jak wychowuję dzieci będę zawsze o nie dbała a kwestia mojej "diety" to mój prywatny biznes

Gość żałosne szczęcia w roz xs
Jestem ciekawa czy chcialabys aby twoje dzieci kiedys pisaly na taki topiku.........

Gość witam w klubie
nie nie chciałabym mam dwie córki(i syna) i zdaję sobie sprawę z tego że czyhać na nie będzie w życiu wiele pułapek ale ponieważ znam ciemne strony okresu dorastania myślę że łatwiej mi będzie dzięki temu zawczas wyczuć gdy nie daj bóg coś będzie nie tak

Gość żałosne szczęcia w roz xs
Piszesz bez sensu.....swoim pisaniem tu i podawaniem "kolezankom" jak przetrwac glod,dajesz im "prawo".........'ZAWSZE WYCZUC GDY COS BEDZIE NIE TAK"------przeciez ty jestes jedna z tych glupiotkich anorektyczek,i nie pisz ze nie jestes bo jak ktos pisze ze ma swoje sposoby na to jak zabic glod,to jest choroba......... i dlatego wspolczuje dzieciom,bo one widza i biora przyklad z rodzicow.....i na pewno bedziesz miala z nimi problemy,ale do tego dopiero dorosniesz,niestety za pozno.............

witam w klubie-nie wierze ze dorosla kobieta moze wypisywac takie bzdury i uczestniczyc na takim topicu,tyle tu madrych kobiet a ty na takim sie udzielasz?zreszta adekwatnym do twojego poziomu wiec lepiej na takim zostan niz gdzie pisza normalne kobiety

WITAM W KLUBIE!!! piszesz strasznie chaotycznie,i twoje wypowiedzi sie migaja,wiec cos tu jest nie tak...........KRECISZ!!!!!!!!!!!!!

Gość witam w klubie
healthy woman Napisz proszę w którym miejscu napisałam bzdury i uzasadnij bo widzisz najprościej jest napisać komuś że pisze bzdury i pisać o jego poziomie gówno tak naprawdę wiedząc. Bzdura to jest coś z palca wyssane i nieprawdziwe a ja piszę na podstawie własnych doświadczeń. Poza tym w którymś poście wyraziłam się jasno nie będę pisała o swoich trickach żeby kogoś nie mieć na sumieniu; nie każdy organizm wytrzyma pewne rzeczy a co z osobami które idą na 40 dniową głodówkę co?

Gość witam w klubie
co takiego ci miga w moich wypowiedziach?

Gość kobietoooo
ale ty sie glodzisz!!!!!!!!!!!!!1 tu nie chodzi o podawanie "przepisu" na zabicie glodu tylko o to ze jestes chora i masz cos nie tak z psycha.....nie mozna pisac takich glupot bedac matka(chyba ze jest sie nieodpowiedzialna matka) a takich jest ogrom............dopiero jak wyladujesz w szpitalu to sie opamietasz.................

Gość kobietoooo
Jak dojrzala odpowiedzialna kobieta moze pisac ze sie glodzi,zadowolana z siebie zjadla kawalek tortu(bo nic innego przedtem przeciez nie jadla) i kobieto przy twoim wzroscie wazysz 42 kg.......anoreksja niestety

Gość
ludzie szukacie doznań? może wejdźcie na topic o pierdoleniu, tam napewno znajdziecie coś ciekawego i przestaniecie czepiac sie innych co Was obchodzi co i ile i jak je? cieszcie się zdrowiem i kondychą :D

Gość moi drodzy
Czytam i czytam te glupie wypowiedzi i nie wierze ze wy "dobrze radzacy" w ogole tu cos piszecie.....dajcie sobie spokoj,jestesmy na to za inteligentni..... Osobiscie uwazam ze ktos taki jak panna nikt nie moze byc az taki pusty i glupi,i ze "ONA" ---panna pusta---to zwyczajna prowokacja a wy daliscie sie podpuscic...

Gość panno pusta
Przy wzroscie 165cm i wadze 62 kg.....jeeezuuuu ALE TY JESTES GRUBAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAH

Gość panno pusta
Moze głodóweczka???

Gość
wiecie co zmieniam nicka :D Panna Pusta brzmi smakowicie, grubasiątka moje

Gość panno pusta
To smutne,ale sam twoj nick i wpisy swiadcza o twojej glupocie......mam nadzieje ze kazdy "nowy" bedzie omijal to kafeeeee...

Gość
hm, dlaczego? każdy głupi jest mądry na swój indywidualny sposób :)

Gość panno pusta
Hm i o to wlasnie mi chodzilo....

Gość
czytamy w swoich myślach :D

Gość www.żal.plllllllllll

Gość wdowiec...
Moja zona sie tez odchudzala przez dziesiec lat malrzenstwa byly lepsze i gorsze okresy ale jakies pul roku temu po glodowce nagle zaczela tracic wage w zastraszajacym tepie miala wtedy 170/60 wiec nie byla za chuda jak zalamala sie jej waga miala 55kg miesiac puzniej 45 przeraziala sie chciala zaczac jesc ale niestety jak cos zjadla odrazu zwracala albo przelewalo sie przez nia jak przez rure Nieraz nie zdazyla do toalety. trafila do szpitala gdzie okazalo sie ze nie przyswaja kropluwek po dwuch miesiacach umarla z glodu temu wazyla 35 kilo jej organizm nie przyjmowal jedzenia a ona tak strasznie chciala jesc niestety bylo za puzno lekaze nie mogli jej pomuc mimo ze konsulotowalismy sie nawet za granica. widok osoby umierajacej z glodu jej meczarni jest straszny wszystkie powinnyscie to zobaczyc zanim zaczniecie sie odchudzac. moja zona mniei swoja cureczke zostawila 2 miesiacetemu bo chciala byc chuda umierajac wyla i blagala o zycie ale wczesniej byla przekonana ze nic jej nie bedzie bo przeciez nie wychudzona zastanuwcie sie czy warto przeprasam za to jak pisze ale nie jestem w stanie inaczej.

Gość witam w klubie
wdowiec ale załamała jej się po tym jak zastosowała głodówkę czy tak po prostu?

Gość witam w klubie
chodzi mi o to czy po głodówce bezpośrednio czy jak zaczęła coś jeść?

Gość ojjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee
kurwa ales ty tepa idiotko:o

Gość witam w klubie
ulżyło ci??? to spadówa i nie podpierduj mi tu bo sztynks się roznosi :P

Wdowiec----jest mi strasznie przykro,musiales okropnie cierpiec widzac do czego sie doprowadzila żona i jak to sie skonczylo.. I jestem pewna ze nie tylko ja jedna jestem wdzieczna za to ze wlasnie na tym forum to napisales........

Gość takajedna20
a mi sie opowiesc wdowca wydaje jakas naciagana, mimo wszystko. Pokazcie udokumentowane takie przypadki,to uwierze

Gość Zjezdzaj gówniaro

Gość
Jak z dieta dziewczynki :P ? No u mnie w miarę choć miałam chwilke zwatpienia :D dzisiaj narazie kawki i pepsi light :)

pisalas,ze glodowka czyni cuda,oczyszcza organizm,ze czlowiek sie swietnie po niej czuje,pytalam co bedziesz pic,napisalas ze wode mineralna oczywiscie:ojutro zjesz jablko,potem jogurt i zaczniesz znow wpierniczac🖐️