Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

szczęście w rozmiarze xs

Polecane posty

Jak sobie ostatnio wyliczylam moja prawidlowa wage to wyszlo 60-64 kg,haha chyba bym sie zaplakala jesli bym tyle wazyla(kiedys wazylam i wygladalam jak kulka) Czuje sie bardzo dobrze z waga 53 kg i mam zamiar to osiagnac,mimo tego ze przy tej wadze wszyscy mi mowia ze jestem chudzinka,ale to nie znaczy ze mam zamiar sie glodzic czy cos w tym stylu. Ogolnie postanowilam MŻ( jednoczesnie zdrowiej) i cwiczyc. I jak narazie widze pierwsze efekty. dzis wypilam sok pomaranczowy,zjadlam kawalek szarlotki orkiszowej i salatke a teraz pije kawke :) pozdrawiam.

43 kg przy wzroście 167 przecież Ciebie zaraz widać nie będzie; / Pomyślałyście, jakie są skutki uboczne tak niskiej wagi ciała?? Przecież można nabawić się chorób pasożytniczych, zaburzeń wchłaniania produktów pokarmowych, zaburzeń endokrynologicznych i chorób metabolicznych

ja nie rozumiem czegoś jezeli ktos CHCE schudnąć do 45kg to schudnie i tylko na darmo niektórzy się wpieniają bo tego im z głowy wybić się nie da :P

Gość witam w klubie
Mam 162 a nie 167 :)

U mnie dzisiaj nie najgorzej. 2 wasy z pomidorem i szynką - ok 100kcal, mały kawałek czegoś w rodzaju zapiekanki domowej roboty z warzywami - ok 250kcal, batonik - 300kcal razem = 650kcal ćwiczenia: 40min rowerka, 600 brzuszków, 10min hula hop. Ruda_Kitka, ja też to sobie kiedyś wyliczyłam. Wyszło mi 56, o ile dobrze pamiętam. Haha :D Toczyłabym się chyba wtedy :P Fajnie, że widzisz efekty, tak trzymaj.

Gość
gdzie są wszyscy? :( u mnie dzisiaj nienajgorzej 1000 kcal? I tak poza tym to muszę brać się za tą cholerną głodówkę Czuję mnóstwo toksyn w organiźmie.. :( Pozytywne podejście.... Uda się! Dam znać pierwszego jak mi poszło :D

Ja jestem :) U mnie też nieźle. 2x wasa z szynką i ogórkiem - ok100kcal, trochę barszczu - ok 150kcal, batonik 120kcal, 6x małe ciasteczko - 300kcal razem = 670kcal z ćwiczeń - 600 brzuszków i 10min hula hop panna nikt, trzymam kciuki ;) Pozdrawiam.

Witam! Czytajac to co piszecie,jestem przerazona wasza glupota! Po pierwsze chcecie osiagnac wage anorektyczki!!!! Przy takich wzrostach jakie macie,bedziecie wygladac jak przeciagi.. Piszecie ze nie potrzebujecie rad i uwag,ale to co robicie to jest choroba!!! Jak mozna nie zjesc lekkiego ,gotowanego obiadku a zajadac sie batonami i ciasteczkami? Powinnyscie wszystkie" odchudzajace" udac sie do psychiatry..... Wyniszczacie swoje organizmy!!! I jestem ciekawa ile wy macie lat DZIECI!!!! To przykre ze teraz w necie znajduja sie takie glupie i bezmyslne fora Moze zalogujcie sie w fafeeee "jak zostac anorektyczka" albo "daze do zaglady" KATASTROFA!!!!!!!!!!

nilan-zaraz zostaniesz wyzwana,ze sie wtaracasz i co cie obchodzi ich dieta,juz tyle osob zwracalo im uwage a zwlaszcza infantylnej autorce.Jak juz pisalam glupota nie boli,bola jej skutki

Tak przypuszczam healthy woman! A autorka----zalosna,bezmyslna.... Z reszta czego mozna chciec od kogos kto nie ma praktycznie juz szarych komorek!!!! A posty "panny nikt" mowia same za siebie......

Gość zero konsekwencji
przed kilkoma dniami truła o zdrowym odżywianiu, teraz znowu głodówka. to bardzo niestabilna młoda osóbka. tak, będą znowu bluzgi na nas "spaślaczki" ;)

Niestety przypuszczam ze to mlodziutkie nastolatki,ktore nie zdawaja sobie sprawy z konsekwencji ....

Gość jej sam nick mowi samo
za siebie jaka jest pusta,panna nikt.............hehehe powinna miec pusta panna

Gość witam w klubie
no i jak tam motylki? ja dzisiaj 42 kg :)

U mnie 2kg mniej. Ale już się ei udzielam w tym temacie, bo wszyscy jakoś zniknęli. I dodatkowo już irytują mnie i nudzą komentarze "pań z dobrymi radami". Ciekawi mnie, że skoro tak świetnie znają zasady dobrego odżywiania, same doprowadziły się do takiej wagi i muszą się odchudzać... Zresztą, mniejsza z tym. Powodzenia ;)

Gość witam w klubie
mnie to z kolei śmieszy i naprawdę napawam się tym jak mi ktoś radzi i tłumaczy ile mam jeść i co mam jeść kiedy mnie się tylko śmiać chce. Obrałam taką drogę jaką obrałam i szczerze mówiąc jestem z siebie zadowolona bo na spędach rodzinnych bez żalu odmawiam jedzenia tortów tak samo obiadów i robię to zupełnie bez żalu. Ostatnio zjadłam u teściowej kawałek tortu ale powiedzmy sobie że po prawie 2 godzinach pływania i jak nic wczesniej nie jadlam mogłam sobie na to pozwolic a w koncu jak zjem torta to nie bedzie ze się ciągle odchudzam co nie? :P Poza tym w którymś momencie można sobie pozwolić na kaloryczne jedzenie bez strachu ze sie przytyje. A poza tym tak z moich osobistych spostrzeżeń to mogę dodać że NIC nie daje tyle rozkoszy co niewielki pyszny posiłek kiedy człowiek jest naprawdę głodny.Poza tym ma się wtedy poczucie że się je aby żyć a nie na odwrót.

Gość takajedna20
vulnerable_angel, mgoe wiedziec, ile cm masz w talii? robisz te brzuszki i robisz (codziennie..?!) wiec pewnie bardzo malo ;) pytam z czystej ciekawosci. Aha,i jak je robisz to liczysz kazdy,czy wiesz orientacyjnie ile czasu powinno to trwac.. Pozdrawiam

Dopisuje sie do 'PAN Z DOBRYMI RADAMI'--- Z jednym wyjatkiem ja wam nie radze tylko napisze jakie jestescie puste!!!!!! Zalozycielka kafe,powinna sie leczyc.... Piszac ze sie nie jadlo caly dzien i dlatego nie ma sie wyrzutow sumienia po torcie!!!!! Dziewczyny wasze organizmy juz sa wykonczone,a wy bezmyslne i glupiutkie!!!!! Jeszcze raz podkreslam ja nie radze pisze tylko jak puste jest to forum,i jak puste sa tu "szczescia w rozmiarze xs"---i mam nadzieje ze nowe kolezanki drugi raz pomysla za nim tu napisza...

Gość ludzieeeeee
Takie fora powinny byc automatycznie usowane!!!!! Wy tym co piszecie niszczycie mlode osobki ktore naprawde potrzebuja pomocy........

Gość
ja dzis zjadłam; bułka pół amerykanki kawy 3 w 1 pychaaaaaaaaaaaaa; ) PS: i dalej jestem na forum, narazie nie zniknełam... ale kto wie za kilka kilogramów :P

Gość witam w klubie
enigma1 wiesz może dla ciebie jestem wykończona tylko jak wytłumaczysz jeden prosty fakt iż pływam szybciej i mniej się męczę aniżeli osoba wyglądająca na zdrową?

Gość no tak racja
pół amerykanki to bardzo zdrowe ;/ powinnaś raczej zjeść dwa banany !!! albo serek wiejski tam nie ma pusytch kalorii !!!!!!!!!!

Gość ksssssssssssaaaaaaaaaaaaa
witam w klubie-przyslowie im starsza tym glupsza powinno sie tyczyc ciebie:Dmyslalam ze masz 15lat i dlatego siano w glowie,ale jak piszesz,ze masz tesciowa to do najmlodszych chyba nie nalezysz,masz dzieci?mam nadzieje,ze nie:obo miec taka glupia matke to dopiero tragedia

WIRTAM W KLUBIE!!!!!!!!! Myslisz ze wazac 42 kg,i jedzac w ciagu dnia kawalek tortu UWIERZYMY ZE NIE JESTES WYKONCZONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kOBIETO albo piszesz bzdury albo bierzesz jakies prochy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ksssssssssssaaaaaaaaaaaaa
panna nikt,tobie to juz chyba kaftan bezpieczenstwa zostal i psychiatryk,ciekawe co zjesz wieczorem:D:D:D:Dpewnie konia z kopytami,zjedz sobie nie zaluj,jutro przeciez mozesz na glodowke sobie przejsc i bedzie rozmiar XS:D:D:D:D

Gość witam w klubie
hehe ulżyło ci? tak myślę :) co do twojej nadziei to cóż...wszak nadzieja matką głupich jest. I nie lękaj się tak bardzo o moje dzieci są szczęśliwe i dobrze odżywione- akurat o to dbam u nich.

Gość witam w klubie
nilan kawałek tortu to ja zjadam raz na sto lat tak naprawdę :) nie jestem wykończona i nie czuję się wykończona co ciekawe. Być może jestem z tych co naprawdę mogą niedojadać i funkcjonować nieźle.

I to cos ma dzieci! Piszac takie bzdury twoje dzieci nie moga byc zdrowo odzywione!!!!!!!!!! Tym co piszesz pokazujesz ze jestes do niczego matka!!! biedactwa

Gość żałosne szczęcia w roz xs