Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KALINA1111

pomóżcie, co ze mną nie tak?CIĄGŁE WĄTPLIWOŚCI,

Polecane posty

Dziewczyny, nie mam z kim pogadać. Jestem z chłopakiem od 5 lat. Na początku nie była milośc, lecz zauroczenie, ucieczka z toksycznego związku. Przez pierwsze lata, troche szalałam-dyskoteki, flirt. Myślałam często o rozstaniu, ale chyba jestem zbyt dużym tchórzem, nie zrobiłam tego. po czterech latach dopiero ze sobą współżyliśmy, od tamtej pory jest lepiej, kocham go, jest nam dobrze. Kochany chlopak, ale czesto czuje się jakoś glupio za niego, w towarzystki np. gdy jest tak małomówny, jak jakaś egoistka. Czesto mowie mu jak ma sie zachowywać itp, wiele rzeczy dla mnie zrobił, poświęcił. Moja rodzina go polubiła, lubię spedzac z nim czas, choć to totalne moje przeciwienstwo. czesto rozmawiamy o wspolnej przyszlosci, on chcialby już ślubu, a ja go od tej mysli narazie oddalam. Nie wiem co jest ze mną?może ja nie bardziej go kocham, a przyzwyczailam?ale nie potrafilabym z nim zerwac.Przechodze maly koszmar, od kilku miesiecy wciaz mysle o tym, co bedziemy sami robily, jak ja odejde od rodziny, siosr(strasznie sie o wszystko martwie)Co jest ze mną?jaaaaaaaa pomozcie

Gość Na temat
zrezygnuj z hotelu mama (wygodnego gniazdka domowego) czego sie boisz mala idz na calosc