Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALA MA KOTAffrfr

domek czy mieszkanie w bloku majac 300-400tys.

Polecane posty

Gość rosołek -
to dobrze ,ze masz taką budowlaną rodzinę - zawsze to pomoc :) Nawet jeśli nie pomogą bezpośrednio to zawsze coś doradzą i czlowiek pewniej sie czuje :)

Gość ALA MA KOTAffrfr
budowa budowa witam a co to jest ten eko groszek? i gaz macie z butli rozumiem? czyli kuchnia gazowa a obok butla tak? tzn wiem ze schowana ladnie ale wiesz o cho chodzi ;)

Gość rosołek -
nie wchodzcie na link tego ferneti - to jakiś taśniemiec

Gość ALA MA KOTAffrfr
budowa budowa az 5 pokoików, chyba duza rodzine musisz mniec :) pokoik na dole fajna sprawa

Gość ALA MA KOTAffrfr
jak ktos juz wszedl na ten link co niby dom za 20 tysiecy to wcisnijcie ctr+alt+delete i zakonczcie tego dzialanie

Gość budowa budowa.....
ekogroszek to taki opał do pieca z podajnikiem na zimę mamy tez kominek i tez palimy ,bardzo przyjemnie i cieplutko w kuchni mam płytę ceramikczną gazową i własnie obok w półce jest schowana butla:):):) i na tej kuchence gotuję

Gość ffgfgddffgfggfg
Ja wolę mieszkanie - według mnie jest prztulniejsze :) Moje jest 10 minut od centrum, wysoko przez co jest bardzo widno i mam fajny wido. Jeśli potrzebuję coś ze sklepu mam na dole... Dla mnie to dobre rozwiązanie :)

Gość budowa budowa.....
tez własnie weszłam na to i musiałam zakonczyć przez ctrl,alt,delete ale mój link jest poprawny własnie jestesmy tylko my z mężem i syn 11 lat na górze mamy 4 duze pokoje ponad 20m2 każdy,jeden ma syn w drugim jest nasza aypialnia a dwa stoją sobie nieużywane ale są umeblowane w razie najazdu gości

Gość ALA MA KOTAffrfr
dzieki za ekogroszka:)

Gość budowa budowa.....
a w tym pokoiku na dole mamy łazienkę własciwie to salon kąpielowy z jakuzzi:):):) a tam gdzie w planie jest łazienka to jest kotłownia:) no i oczywiście salon na dole z kuchnią

Gość ALA MA KOTAffrfr
no bardzo duzy macie dom, mi szkoda by bylo ogrzewac puste pokoje. gosciom mozna dmuchane lozko w salonie napompowac. ale ja juz tak max oszczednie mysle ;)

Gość ALA MA KOTAffrfr
salon kąpielowy z jakuzzi wooww! my jednak do normalnej wanny bedziemy sie ograniczac, nie chemy az tak poplynac pozatym ja nie przyzwyczajona do luksusow jestem. :)

Gość rosołek -
też szkoda by mi było tego niewykorzystanego na codzień miejsca - dla gości mamy " gabinet " , ktory i tak jest wykorzysytwany jako pokój do prcy , komputery , rachunki , ksiazki , dokumenty tam sie mieszczą . Jest tam też sofa awaryjna - albo dla gości albo dla małżonka :) Ale jest tyle projektów ,ze każdemu może podobać sie coś innego :)

my z mężem kupiliśmy dom w stanie surowym otwarym w roku 2006 roku i zakończyliśmy budowe 2007 roku

Gość budowa budowa.....
na górze mamy tez łazienkę z prysznicem tylko i wc,umywalka:)

Gość budowa budowa.....
my to tak z myslą żeby jeszcze dzieciaczki były:):):) bo po co nam tyle miejsca:) ale projekt nam się spodobał wiec taki zbudowaliśmy:)

Gość ALA MA KOTAffrfr
no cacy wam domek wyszedl :) w srodku tez ladnie, a kto tam przed tomkiem sie wczasuje na krzeselku?

Gość bccbbcbcb
omg jaki kolor

Gość budowa budowa.....
tak mi się wydaje ze na wsi łatwiej jest osiągnąć cel,w miescie wszystko droższe i fachowcy i towar,a u nas zawsze ktoś pomoże:) jest chyba troszkę lepiej,a te ceny działek przy większych miastach to juz makabra natomiast do pracy blisko a my niestety musimy dojezdzać po 50 km:(

Gość budowa budowa.....
akurat kolezanka:)

Gość ALA MA KOTAffrfr
budowa to jeszcze w planie dzieci macie? tak to rozumiem :)

Gość budowa budowa.....
no przydało by się jeszcze,zawsze chciałam trójkę mieć:)

Gość ALA MA KOTAffrfr
to jeszcze dwojeczka? :) dobry czas, syenk odchowany 11 latek , domek jest wiec dobryczas zaczacdzialac :)

Gość rosołek -
a mój kolor domu - to zaproszenie dla much :) miał być jasnozielony - taki jak wiosenna trawa - a wyszła papuzia kupa - jedynie muchy nie mają zastrzeżeń do koloru . :) ale i mnie z czasem aczeło sie podobać :)

Gość ALA MA KOTAffrfr
powiedz mi a ten ekogroszek w jakiej postaci jest wam przyowozny i jak nim palicie? to jakies kwaki ala węgla, czy jak? i czy w piecu w ktorym terz pai sie wegem i dewnemiab zastosowanie?

Gość ALA MA KOTAffrfr
rozosłu hihih ;) widze ze u was szentwo korow,tu pomarncoawy tu zieen, ja znow bede malo oryginalna bo mi sie podoba poprostu sny bez z brazowym dachem czyli taki poski standard :) a brame macie elektrzna rozsuwana czy normaln? wgoda duza z tkarozsuanatylko jak cos sie popsuje to wez plc potem po 400s towki za naprawe czy cos.

Gość rosołek -
tak , mamy bramę elektrycznie rozsuwaną - tak samo jak otwierany garaż - dwa guziki na pilocie ,ale to dlatego ,ze wszystko jest jednej firmy :) Ale nawet jak nie ma prądu - to wszystko jest tak zaprojektowane ,że mozna to bez problemu otworzyć ręcznie .

Gość budowa budowa.....
ekogroszek kupuje się na tony,jest luzem albo w workach po 25kg,my kupujemy luzem i mąż to pakuje do takich worów po 50 kg, piec mamy taki kocioł z podajnikiem tam wsypuje ten groszkowy wegiel i piec steruje się komputerowo on se sam podaje ten węgiel,jak załadujemy 100 kg.to spokojnie przez tydzien opalamy z przerwami po pare godzin w ciągu dnia,poprostu na dzien zatrzymujemy ,niekiedy palimy w kominku to się dom nagrzeje bo mamy tez nawiew z kominka na górę do pokoju syna i na klatkę schodową