Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALA MA KOTAffrfr

domek czy mieszkanie w bloku majac 300-400tys.

Polecane posty

Gość rosołek -
mój maż jest elektrykiem - to jak coś sie dzieje z dziedziny elektryki to serwis jest na miejscu :)

Gość budowa budowa.....
tez mamy bramę elektryczną,ale ogrodzenia jeszcze nie mamy

Gość budowa budowa.....
chodziło mi o bramę garażową:):):) super wygoda

Gość budowa budowa.....
rosołek mój też elektryk:):):) przynajmniej prąd mieliśmy za friko:):):)

Gość budowa budowa.....
rosołek teraz dopiero weszłam na linka twojej chaty:) super projekt,tez macie duzo pomieszczen i łazienek:):) a na poddaszu macie jeszcze jakieś pomieszczenia?

Gość rosołek -
nie - to tylko strych - tam mąż ma " szaleć " ze swoimo klamotami :) Jak sie ogarniemy to chcemy jeszcze postawić szopę w ogrodzie na narzędzia ogrodnicze i inne cuda .

Gość rosołek -
jeden kibelek - ten obok wiatrołapu zlkwidowaliśmy - jest tam teraz spiżarnia :)

Gość budowa budowa.....
kurcze nas tez czeka jeszcze budowa małego domku gospodarczego,tez własnie na rózne klamoty typu kosiarka,odśnieżarka jakie łopaty i rózne sprzety sanki rowery bo za bardzo nie ma miejsca w garażu na to wszystko jak sie juz autem wjedzie to ciasno strasznie,a zostało nam trochę towaru,pustaki,piasek,żwir więc tylko cementu się dokupi ,tylko jeszcze zeby czasu troche wygospodarować:):):)

Gość rosołek -
jeśli chodzi o ogrodzenia to na początku napaliliśmy sie na te eleganckie kute ploty - ale jak policzyliśmy ile to kosztuje razem z murowaniem słupków - to wszystkiego nam sie odechciało - zwlaszcza ,ze do grodzenia mamy prawie 80 m - wiec mąz znalazł na allegro firme , ktora za 110 zl za metr zrobi wszystko - wykop , podmurówka i panele ogrodzeniowe z drutu 5 mm . Panowi pracowali 4 dni i mamy piękne ogrodzenie :)

Gość budowa budowa.....
powiem szczerze ze niekiedy myślę ze ludzie mieszkający w bloku maja święty spokój zapłacą czynsz i mają cieplutko i siedzą sobie bezczynnie przed tv,no bo co niby maja robić a jednak w domu to zawsze coś jest do zrobienia,ogarnięcie ogródka,odśnieżanie,palenie w piecu,więcej sprzątania,ale za to człowiek niezależny od nikogo i ma dużo miejsca:)

Gość budowa budowa.....
ala fajny ten projekt,prosty bez żadnych niepotrzebnych komplikacji to zawsze jest niższy koszt i robocizny i materiału te okna z tyłu to właśnie nie wiem czemu takie niskie bo nie mogę otworzyć rzutów tego projektu,ale okna zawsze można zmienić,my właśnie najwięcej zmian przy oknach zrobiliśmy:)

Gość budowa budowa.....
rosołek też mamy ok.100 m do ogrodzenia i myśleliśmy już o tym drucie profilowanym takim zielonym gotowe elementy,tylko własnie od jednej strony tej z przodu chcemy słupki z kamienia i kute elementy,no zobaczymy jak z kasą będzie bo na razie to pomarzyć można a masz moze ten namiar na allegro,popatrzyłabym

Gość rosołek -
to własnie takie profile gotowe są u nas - a panowie ze Świdnicy byli - tyle pamiętam - zresztą na allegro pełno tego :) A w tym drugim projekcie Ala -to kazda ściana ma inne okna - czy mi sie tylko wydaje ?:)

Gość rosołek -
a oc do tych gotowych elementów kutych - ogladaliśmy takie w " obi " i innych i pytamy czemu takie tanie - a pan na to - niech pan zlapie ten element - ( taka strzałeczka na końcu palika ) mąż złapał i .... stzaleczka została mu w ręce. Pan z obi - pewnie ciety na firmę - powiedział na że to wszystko nie jest nawet spawane ale jakoś lutowane - tak aby ,aby - jaka jakośc - taka cena . Ale jak to sie pomnoży ilośc metrów to koszt jest poważny -a jakośc żadna . Tylko może tyglad na początku :)