Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polacy mają zły gust

Boli mnie to , że na koncerty najlepszego polskiego zespołu przyszło tylko 20-30

Polecane posty

Tak, nagrabił sobie. Pamiętam jak powiedział: "wytipsowanym laskom z solarium mówę nie" :D:D:D Wiem, że tylko krowa poglądów nie zmienia, ale... ;)

Gość
sorki glany, nie chciałam Cię urazić, mi nie pasuje jego muzyka :)

13:16 [zgłoś do usunięcia] Polacy mają zły gust===mnie się podoba,ale takich jak ten zespół jest wielu.

jeju no, miłość nie wybiera, a jakoś mi sie widzi że on sie zakochał całkiem porządnie - i tak ładnie na dziewczynę patrzy :) a Doda taką znów klasyczną tipsiarą nie jest. ma swój rozumek, i to niemały, oj niemały... :)

Spoko, mnie trudno urazić i rozumiem, że komuś nie pasuje :) Mnie nie pasuje inna i przecież właśnie o to chodzi, że każdy ma inny gust. Generalnie w każdym gatunku znajdzie się coś godnego uwagi, tak myślę i czasami też słucham muzyki mającej niewiele wspólnego z metalem :)

Ach, Dody-elektrody nie będę komentować po prostu. Chyba troszkę udało się odbiec od tematu :D Ja muszę wracać do pracy, bo przez Nergala mnie wyleją jeszcze :O

buhahahahhaha! ckod jako wyjątkowo alternatywny zespół? hahahahaha! zapraszam na mysłowicki off festival. tu jest dopiero pełna alternatywa... :classic_cool:

Gość Polacy mają zły gust
czemu prowokacja? może udzielili wywiadu dla Vivy bo im się pomyliła z kanałem muzycznym Viva :D ile jestem fanem? krótko bo około rok, kiedyś na początku w 2001 roku piosenka "uważaj" w ogóle do mnie nie przemawiała. Jedynie teledysk pozostał w głowie na długo. Po latach usłyszane w radiu Euro "bal sobowtórow" i "rozpixelowany" zrobiły niemałe wrażenie na mnie. potem słuchałem kolejnych i kolejnych i stwierdziłem że to jest to! odkąd stałem sie 'fanem' zespolu potrafiłem dzien po dniu słuchać tylko ich muzyki i nie dopuszczac nic innego. i nadal mi sie nie przejedli :) za to słuchając niegdys trance'u i dance...tam dopiero były nudy. kawałek po 2 tygodniach stawał sie z wspaniałego beznadziejny