Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 89787987y9879879

99 procent lasek u mnie na studiach jest juz pozajmowanych

Polecane posty

Gość 89787987y9879879

studiuje na AM i powiem Wam ze jezeli chcialbym znalesc sobie teraz dziewczyne to naprawde pozostalyby mi juz takie meega odpady, albo skrajnie brzydkie wrecz odrazajace albo przecietnie brzydkie ale na dodatek mrukowate i odpychajace swoim zachowaniem. Jak juz jest jakas dziewczyna conajmniej taka zwykla, przecietna to pozniej okazuje sie ze zawsze przychodzi z jakims swoim gachem. Kurde sam nie wiem ale chyba ostateczny czas zeby znalesc sobie w miare fajna osobe to jest szkola srednia choc i to juz z reguly pozno

Gość sffsfdgfdhghjh
To szukaj w liceum:)

Gość masz racje - szkola srednia
to ostatni moment

Gość teraz to gimnazjum juz
nawet za pozno

Gość 222222
to chyba na jakiejś zapadłej wsi studiujesz gdzie 22-letnia dziewczyna jest już stara panna... ja znam pełno około 30-latek które są same a są bardzo fajne atrakcyjne i z klasą...

Gość 89787987y9879879
wolna atrakcyjna 30 tka na pewno spala z wieloma chlopami

Gość 89787987y9879879
we Wroclawiu studiuje, i jest dokladnie tak jak mowie. Tym bardziej dziwne, bo 70 prcent studentow na mojej uczelni to dziewczyny. I mimo to ciezko znalesc jakas wolna

Gość moskala
To poszukaj w innych miejscach - znajomi znajomych - na jakiejś wspólnej imprezie, w pubie/klubie, zapisz się na jakieś dodatkowe zajęcia, na basenie itp.

Gość nie jestem ladna
to widocznie panny na AM lapia najpierw faceta a studia to tylko dodatek do posagu. Daj na msze, ze sa zajete. Dziewczyny , ktore tak wczesnie sie wiaza mysla nawet nie przy pomocy dupy ale intercyzy. Przejdz sie na inne wydzialy albo do jakiejs knajpy univerka.

Gość moskala
O kolega z Wrocławia :) ja miałam iść na AM ale wylądowałam na Uniwerku. nie wiem jak panny na AM ale osobiście znam kilka fajnych męskich ciasteczek przyszłych lekarzy :)

Gość moskala
To może się z kolegą na piwko umówisz? :P

ja tez mam sporo znajomych z AM i nie wszystcy sa zajeci :P druga sprawa to taka, ze wszystkie sie skarza ze faceci sa mocno przecietni :P

Gość llpp
skoro nie jestes zajety, to sam jestes odpadem:D

Gość na AM sa przecietne i latwe
laski

Gość nie jestem ladna
"Dorosly, wyksztalcony Mezczyzna nie nazywa kobiet ''laskami'' Nie czepiaj sie . stare panny sie czepiaja.

Gość juju24
tez jestem z wrocka i nie mam faceta, a nie jestem odrazajaca :D i co mam się ciąć ?

Gość cieplywiatr456
ja.jestem ladna,przynajmniej tak niektorzy twierdza,pracowalam jako fotomod. i jestem sama.wszyscy fajni faceci sa zajeci.troche trzymam dystans,to prawda ale przyjaznie sie z wieloma osobami.studiuje kierunek typowy dla dziewczyn i nie potrafie,po prostu nie ma...jasne ze ktos sie usmiecha,ale co z tego.przez 2 lata z nikim sie nie umowilam

Gość juju24
no i tak jest, dużo facetów jest zajetych, albo pracuja i nie imprezuja, coraz trudniej jest kogos sensownego znaleźć, szczególnie jak się jest osobą, która ma jakieś wartośći w życiu.

Gość nie jestem ladna
stara panna to nie stan cywilny tylko mentalnosc i nie zalezy od wieku. stare panny sa pretensjonalne.

Gość juju24
ja si enie mam za stara panne hehe :D