Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele na morele haha

Jedzenie jest takie drogie że szok!!

Polecane posty

Mieszkam sama 4 dni w tygodniu, 3 dni z mężem - bo mąż ma pracę daleko. W tygodniu nie kupuję duzo sama mało jem, ale w weekendy z mężem razem jemy bardzo duzo. Dzis zrobiłam zakupy w biedronce i dwóch hipermarketach, takie zwyczajne ale dużo (maz duzo je) z rarytasów to wino za 18 zł, sosy dwa w słoikach, dobra kawa, poza tym jakas chemia i zapłaciłam około 150 zł...masakra

Gość kaffeterianka
chemia jest cholernie droga .... głupi żel pod prysznic 10 zł

Gość rycho z klanu
wiem, masakra co sie teraz dzieje tez to widze

Gość aaapsik
Na jedzenie wydaje się najwięcej to prawda , do jakiego byś marketu nie poszła to i tak ceny są tam porównywalne

aczkolwiek w tych osiedlowych sklepikacj jest najdrożej - jezyki w biedronce i netoo sa po 2.99 a w spozywczaku po 4.35

Gość aaapsik
no tak osiedlowi sklepikarze wiadomo muszą zarobic na siebie , markety kupuja hurtem duże ilości to i mogą mieć taniej , a taki mały to chce wyjść na swoje

co to jest 150 zl,ja w biedronce dzisiaj wydalam ponad 250 :P i nic konkretnego nie kupilam :D

Gość kaffeterianka
a mnie wkurza ta chemia a najbardziej te odkamieniacze, rozrobili jakiś kwas za 10 gr, zagęścili do konsystencji żelu i dodali zapach i już jakiś cillt kosztuje 15 pln, i dlategoo kupuję zwykły ocet i dodaję dwa tajemnicze składniki i już mam to samo za 2 pln litr

Gość aaapsik
wsystko jest drogie teraz, kiedyś jakoś mniej kasy było , a na wszystko starczało , a teraz porobili 100 rodzajów szamopnów do włosów...i ceny z kosmosu , bo reklama , bo trzeba zapłacić aktorce ze reklamuje, bo opakowanie itd itd..a my dajemy sie nabrać na ładne opakowanie i przepłacamy

Gość Kaskader
i tak wszystko wysrasz

Gość lollercoaster
U mnie razowy na miodzie, nieduży - 3,60 pln. :O Szok...

Gość trele morele to ja
razowe sa zawsze drogie, drogi jest proces produkcyjny na zakwasie

Gość fofofof
kaffeterianka co to za 2 tajne składniki??

Gość hhhhhhhhhhhhhhhol
przestańcie tyle żreć to wydawać będziecie mniej,

Gość żona lucyferaaa
duzo jecie i do tego jakies gówna z biedronki za 150zł sosy w słoikach z biedronki? kurwaaaaaaa bałabym sie ze parchy mi wyjda miedzy palcami po tych rarytaskach ,wierz mi za 150zł mozna lupic fajne naturalne zarcie chocby od ,,baby na ryneczku,miecho ,warzywa z pola itd itp

Gość to nie żryjcie zakatowanych is
istot ,kanalie, wtedy starczy!!!!!!

Gość ale o co ci chodzi
??????? nudzisz się i wypisujesz glupoty?

Gość ja tez chce takiego dal-meza
a co do pozerania to ja nie pozeram zwierzat wiec prosze nie uogolniac i mnie nie obrazac ,my z kochamy nie żremy zwłoki,buty sruty jasne ze skory:( bo inne sa drogie (stellaMcCartney) ale staramy sie nie przyspazac cierpien ,nie popierac, nie zeby ich pozniej nie dostac spowtotem ale z milosci do braci mniejszych ale kochajacych baaaaardzo:) milego dnia,kazdy bedzie osadzony:) nie prze jakiegos dziada groznego ale przez TO COS SPRAWIEDLIWE zwane Bogiem.pa!

Gość micy mausee
a ja wiem co do odkamieniania - kwas solny, rzeczywiście jest tani, ale trzeba uważać aby soobie nie wypalić oczu

Gość gość
Czy ja wiem? No niby drogie, ale podniosły się przecież zarobki, ja to w ogóle muszę powiedzieć ja nie mam czasu na gotowanie obiadów. Zawsze zamawiam przeważnie z Margaret we Wrocławiu. Tam zawsze jest i pysznie i tanio.

Gość gość
dziś Pensję masz JEDNĄ, a podwyżki tyczą się wszystkiego (żarcie, woda, prąc, czynsze etc). Dlatego nic się nie wyrównuje i nasze społeczeństwo biednieje z roku na rok.

Gość gość
w zamawianym jedzeniu plują do żarcia, nasypia kłaków, nasmarkają, robią łapami po podtarciu sie w kiblu..bleeeh wole se sama gotowac :O

Gość gość
no i jeszcze trochę i w cenie będzie jednak wiedza ,nim bystrzejszy zdechnie.......!@#$%^&*()

Gość gość

hmm zależy od zarobków, ja np mogę sobie pozwolić na to żeby nie gotować tylko zamawiam katering do domu, zawsze zamawiam z Margaret Horeca bo mają dobre ceny i przepyszne jedzenie