Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasa na obcasach

Opinia o szpitalu polozniczym MEDIKOR w Nowym Saczu

Polecane posty

Gość gosc MARYSIA1
witam drogie mamy nie moge juz czytac tych bzdur jak to w medikorze jest zle my juz mamy prawie trzy miesiace (wczesniak 1280 32 tydzien) narazie wszystko idzie w dobrym kierunku cały czas jestesmy pod opieka przychodni neonatologicznej w medikorze wiec nie jest prawdą ze wychodząc ze szpitala zostaje się samemu zawsze mozemy tez liczyc na pomoc pani doktor joasi k. ktora sie marysią zajmowała w szpitalu nigdy nam nie odmówiła nie zostawiła nas z problemem samych pozatym nasze kochane panie pielegniarki z neonatologi jak nas widza to zawsze powiedza cos milego usmiechną sie nigdy nie przechodza obojetnie wiec jest to bardzo miłe ze nas pamietaja jedno przed czym was przestrzegam to jezeli prawda jest ze dr. michał goryca ma tam pracowac to uwazajcie bo przez niego mogłam stracic moje dzieciatko

Gość gość
dziwne bo tez mam wczesniaka i rodzilam w medikorze i na konsultacji bylismy tylko raz i dr Lachor powiedziala ze nic wiecej nie moze dla nas zrobic i na tym sie skonczylo. ktos tu cos sciemnia

Gość gość
Wcześniaki są różne, niektóre nie potrzebują kontroli,zależy w którtym tyg.się urodziły i jakie mają problemy.

Gość anastazja pp
Dla dociekliwych pacjentek załączam jeszcze jeden link. Polecam zwłaszcza wypowiedzi z ostatnich miesięcy, a więc z okresu, kiedy nasz Medikor między innymi oprócz ogromnego zaufania pacjentek zdobył także tytuł Lidera Małopolski 2014 za upowszechnianie nowej, wysokiej jakości położnictwa i ginekologii. Link: https://katalog.parenting.pl/p/1309,szpital-specjalistyczny-im-jedrzeja-sniadeckiego-w-nowym-saczu

Gość gość
Akurat tego to nikt nie będzie pewien ,dopóki nie będzie obowiązku rejestracji osób dodajacych komentarz. To jest istotny problem internetu i kształtowania opinii komentarzami w każdej dziedzinie. Ją byłam absolutnie zadowolona z pobytu, rodziła tam też moja siostra,bliska sąsiadka i kilka dalszych znajomych i poza nielicznymi mankamentami co bardziej było zwiazane dużą ilością porodów niż nie uprzejmością personelu,uważam to miejsce za naprawdę bardzo przyjazne i komfortowe na przeżycie tego jednego z ważniejszych wydarzeń.Z resztą coraz więcej dziewczyn a te które mają porównanie z konkurencją to już w ogóle bez zastanowienia z czystym sumieniem polecają poród tam.

Gość gość
A ja przestrzegam przed dr Kot! !!! Dziewczyny jeżeli trafiacie z zagrożona ciąża do medikoru lub nawet do porodu i na waszej drodze pojawia się ten facet nogi za pas . Nie wiem jaka uczelnie on skończył ale najpewno nie medycynę! !!

Gość gość
mozesz cos wiecej napisac?? dlaczego przestrzegasz przed dr kotem??

Gość gość
Lekarz który na niczym się nie zna . Robi z pacjentki debila . Ja trafiłam na niego niestety i jego totalne głupoty. Boże gdzie on się uczył . Do tego jest bezczelny.

Gość gość
niestety potwierdzam ze po wyjsciu ze szpitala zostaje sie bez pomocy! nie ma czegos takiego jak poradnia neonatologiczna. Naszego wczesniaka 32 tc, 2400g skierowano na kontrolne usg glowki do szpitala w ktorym sie urodzil (kontrolne badanie powinno byc na tym samym sprzecie). badania nam.odmowiono gdyz pani doktor powiedziala ze nie ma w szpitalu poradni i zadnych badan po wyjsciu nie robia. sto razy sie zastanowcie zanim wybierzecie tez szpital.

Gość gość
A w którym szpitalu robią USG na Oddziale , ja przy pierwszym dziecku które rodziłam w Szpitalu im.Śniadeckiego miałam u córki skontrolować USG i nikt na Oddziale mi tego nie zrobił tylko miałam to zrobić w pracowni USG w głównym budynku, wiec sprzęt na pewno był inny i jak się okazało jakość tego badania zostawiała wiele do życzenia i musiałam i tak iść prywatnie. ...

Gość anastazja pp
Widać, że powyższy post oraz ten z 4 lipca pisane są przez tą samą osobę. Charakterystyczne błędy ortograficzne, kolejny raz zalecenie "aby rodzić wszędzie, tylko nie w Medikorze",... Do tego charakterystyczne tylko dla środowiska medycznego skróty i zwroty : cc, tc, "podnieść ciążę do terminu", "okręcony pompowaną", neonatologia - tym razem pisana bezbłędnie,... No coś tu nie gra! Czyżby pisała to jakaś salowa-hejterka, "człowiek w poszwie"? Moja droga anty - Medikorowa hejterko - musisz bardziej zadbać o wiarygodność swoich wpisów ponieważ wcześniak w 32 tc waży max. 1900 g., a nie 2400 g. jak usiłujesz wmówić czytelniczkom Kafeterii.

Gość gość
A w którym szpitalu robią USG na Oddziale , ja przy pierwszym dziecku które rodziłam w Szpitalu im.Śniadeckiego miałam u córki skontrolować USG i nikt na Oddziale mi tego nie zrobił tylko miałam to zrobić w pracowni USG w głównym budynku, wiec sprzęt na pewno był inny i jak się okazało jakość tego badania zostawiała wiele do życzenia i musiałam i tak iść prywatnie. ...

Gość anastazja pp
UWAGA: mój wpis odnosi się do dzisiejszego wpisu z godziny 13.54, a nie późniejszej odpowiedzi. Pozdrawiam nasze pacjentki!

Gość gość
Ja jestem trochę zaskoczona tymi dziwnymi komentarzami, to wygląda rzeczywiście że piszę to ta sama osóbka. Teraz przeczytałam te poprzednie i rzeczywiście we wszystkich ten sam problem coś o patologii , że nie słuchali co mówi później kazali rodzic wcześniaka 32 tygodbie nie widząc ze była po cesarce przecież to jest niemożliwe w każdej karcie jest wpis o poprzednich ciazach. I taka waga tez jakaś dziwna.Moja na 38 tyg.ważyła 2700.

Gość gość
taaaaa, tak sobie tlumaczcie wielbicielki medikoru. prawda jest taka, ze oprocz pieknego budynku z telewizorami i wszelkimi wygodami nie ma niczego do zaoferowania. personel to osoby, ktore pracowaly w wiekszosci w szpitalu, na ktory tu wszystkie najezdzacie. pacjentki wypisuje byle jak najszybciej bo juz nastepne czekaja w kolejce a miejsc malo

Gość gość
Gratuluję pracownikom Medikoru piszącym tu i na innych forach "fachowości" i poczucia humoru. Chwalcie się dalej wzajemnie i róbcie ludziom wodę z mózgu, zobaczymy jak długo ...... Myślicie naiwne, że się ktoś jeszcze na to nabiera ??????

Gość gość
Skoro taki cudowny szpital to skąd tyle wcześniaków ???? Chyba to najlepiej mówi o opiece jaka tam panuje ze masa kobiet która jedzie utrzymać ciążę do bezpiecznego terminu jest wypisywana po trzech dniach mimo że istnieje zagrożenie porodu przedwczesnego . Chyba coś nie halo jest . Gdyby była taka fantastyczna opieka i podejście to nie rodziłoby się tyle wczesniaczkow.

Gość gość
Bo te wpisy w większości są produkowane przez tą samą osobę!!!!!

Gość gość
niestety musze przylaczyc sie do negatywnych opinii na temat szpitala z uwagi na jedna pania doktor, ktora nagminne "slyszy" szmery w sercach u dzieci. zaden inny lekarz nie slyszy tylko po dyzurze jednej doktorki wszystkie dzieci maja szmery. oczywiscie szmery trzeba skonsultowac z kardiologiem, zaplacic za wizyte i okazuje sie ze nic nie bylo. mialam tak ja i dwie moje znajome.

Gość gość
Ja szmerow nie miałam za to słyszałam wszystko jest ok nic się dzieje i efekt końcowy dziecko 34 tydzień . Gratuluję personelu

Gość gość
Prywatne szpitale to przecież nie organizacje NON PROFIT, istnieją wyłącznie dla osiągania zysku dlatego "cel uświęca środki". Stąd przechwałki, akcje promocyjne, dni otwarte, autoreklama w mediach - wszystko oczywiście "dla dobra pacjenta". Ostatnim powszechnie znanym altruistą w służbie zdrowia był niejaki Doktor Judym ale on żył w XIX wieku.

Gość gość
Ha ha

Gość gość
Wiec lepiej rodzic w domu z akuszerką. Wtedy nikomu nie damy zarobić. I basta.

Gość gość
Nie wiadomo gdzie rodzic szpital gin. Na sniadeckich syf jak cholera stary paskudny sprzęt lekarze nie wiem. Byłam raz i podziękowałam . Medikor bardzo ładne sale przyjemnie się leży ale lekarze szkoda gadać wiec sama nie wiem.

Gość gość
Dziewczyny czy wy trochę nie przesadzacie ....zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony kto we wszystkim będzie doszukiwał się dziury w całym i winnego za rzeczy,na które nie było wpływu. ..Wpadki są wszędzie...Na Facebooku są wpisy osób które rodziły, wiec najlepiej zapytać u źródła a nie czytać wpisy sfrustrowanych osób, które mają roszczeniowe postawy ,często bezzasadne i absurdalne. Młode pokolenie jest tak nastawione......

Gość gość
Czesto pozytywne opinie wypisuje personel danego szpitala.Nie ma dobrych szpitali bo w Kazdym sa zmiany personelu nikt nie jest 24 godz na dobe i to jest totolotek!My zasze jestesmy razem przy moim kazdym badaniu nawet na fotelu ginekologicznym i uczestniczyl maz rowniez przy porodach.Mamy do obecnosci osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badan i zabiegow ust 2008r art 21.Wtedy licza sie z wami bo jest dla nich niewygodny swiadek ktorego nie wolno wyprosic bo tylko zboczeni lekarze i majacy cos do ukrycia wypraszaja.

Gość gość
przeciez na facebook'u sa tylko same pozytywne opinie. profil facebookowy sluzy do reklamy a tym samym osoba zajmujaca sie marketingiem negatywne opinie systematycznie usuwa. akurat facebookowi nie mozna wierzyc

Gość gość
Dokładnie tak. Facebook to tuba propagandowa każdej firmy, która ma na nim konto. Administratorzy usuwają każde niepochlebne wpisy.

Gość gość
Szkoda ze nie można tu przeczytać nic konkretnego. Dla kogoś kto wybiera miejsce w ns do porodu ten watek nic nie wnosi. Bitwa na komentarze dwóch konkurencyjnych szpitali, i to w marnym wydaniu, nie wierze ze ktoś bezstronny pisze watki od 7 rano w sobote, moze tak sie Panstwu zaczynaja dyzury? Kawka i hejt na konkurencje... pozdrawiam