Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja222224444444

Subkultura i metal to jego sens życia - uważać z takim facetem?

Polecane posty

Gość Ja222224444444

On ma 26 lat. Heavy metal to dla niego sens życia. Sam tak o sobie mówi. Żyje od siedzenia w metalowym pubie i od koncertu do koncertu. Nie zarabia tak źle, ale masę pieniędzy wydaje na płyty. Nie chce kupić samochodu, bo woli wydawać na płyty, a ostatnio ponad tysiąc złotych wydał na nowe tatuaże. Ciągle ma poczucie humoru związane ze swoją subkulturą i najlepiej się czuje w gronie swoich kumpli metali, z innymi ludźmi już mu się tak dobrze nie rozmawia i jest przeciętnie rozmowny, podczas gdy w gronie metali jest bardzo rozmowny i jest duszą towarzystwa. W kółko mu w głowie kupowanie płyt i koncerty. Poza tym jest zadbany, długie włosy już ściął, ale i tak w kółko czuje się wiecznym metalowcem. Warto się związać z takim facetem?

Gość Tak Ci radzę
Musi być nudny i ograniczony. A jak nie chce mieć samochodu to żaden z niego facet. Żadna normalna kobieta nie chce mieć faceta, który w tym wieku nie ma samochodu, to obciach. Trzymaj się od niego z daleka

Gość uciekaj od niego

Gość Bywalec.1
To pewnie jakiś palant

Gość ...Maćka...
co wy macie z tym samochodem? według mnie ten koleś z jednej strony jest ograniczony a z drugiej to jednak fajnie że znalazł w życiu swoje miejsce i dobrze mu z tym. Jeśli ty wyznajesz zupełnie inne wartości niż on to daj sobie spokój bo ten związek wam nie wyjdzie. Będziesz zazdrosna o jego kolegów i muzykę.

Gość samochód to dziś podstawa

Jeżeli Ty oczekujesz od życia czegoś innego niż on to nie ma sensu się wiązać z nim. Wiem jak to jest z metalem jako sensem życia :) To sposób na życie i nie zmienisz chłopaka. Nie sprawisz, że nagle zacznie mu zależeć na samochodzie, budowie domu czy innych dobrach materialnych. Ludzie powinni się wiązać z podobnymi sobie-tak właśnie to działa. Sama przerabiałam związek z mężczyzną spoza środowiska metalowego i wiem, że to nie ma prawa funkcjonować jak należy. :(

Gość dokladnie metal ma gdzie auto
i inne rzeczy, metal rznie metalowy jakie mu sie tylko podobaja i nie potrzebuje do tego nawet prawa jazdy. dresiarz musi miec auto, zeby rwac blachary, metalowom auto zwisa

Gość heavy metal forever

Gość pierdolenie o chopinie
jacy koneserzy taniego wina? wielu metali jest schuldnych, cwiczy na silowni, ma tatuaze, wlasne firmy i amerykanskie fury oraz harleye

Gość nie kazdy stary metal to
nieudacznik. muzycy metallici, slayera, iron maiden, ktorzy sa milionerami albo miliarderami to tez nieudacznicy?

Strasznie jesteście ograniczeni, ciemna maso... Stereotypowe myślenie jest charakterystyczną cechą zaściankowego, polskiego społeczeństwa, które z góry krytykuje wszystko, czego nie rozumie i nawet nie próbuje pojąć :O

Gość do czarne glany
popieram cie

Gość czarne glanyy
jestescie zasciankowi a jako jedyny i sluszny przedstawiciel swiatowej kultury zajadam kocie flaczki wlasnorecznie wydlubane z malych niewinnych piwnicznych futrzakow :classic_cool:

Gość MostlyWinter
Tak :) Ja bardzo lubię metalowców, sama słucham ciężkiej muzy i mam podobnie jak twój narzeczony :)

Gość do MostlyWinter
Takie dziewczyny jak Ty są super

do czarne glanyy -> nie będę polemizować, bo szkoda klawiatury :D Mostly Winter-> cieszę się, że nie jestem tu sama :)

Gość MostlyWinter
Dziękuję :)

Gość a ile macie lat metalowe
dziewczyny?

Gość to prawie 30
:D dlugo w metalu pewnie siedzisz

Gość o kufka macia bacia
czarne glany a lubisz slayera?

Gość i tak trzymac
to sie nazywa wiernosc sobie :)

Gość MostlyWinter
21 :) Słucham metalu od 10 lat, pochodzę z rodziny, w której każdy był muzykalny, sama gram na flecie i śpiewam.Muzyka metalowa to moja największa pasja, od niej wzięly się wszystkie inne. Kocham koncerty, zbieram płyty i winyle, autografy, włóczenie się po pubach. Wkurza mnie takie ograniczone myślenie jak niektórzy z was prezentują, świadczy tylko o tym, że jesteście powierzchownymi krytykantami, którzy nie wiedzą, jaką siłę niesie w sobie muzyka, pasja. Dla takich szkoda tracić czasu.

Gość MostlyWinter
jakie ' Przepraszam, klawiatura połknęła literki :)

Gość maciej z lubiąży
Słucham disco polo od 10 lat, pochodzę z rodziny, w której każdy był muzykalny, sam gram na keybordzie i czasami tupne nóżką w rytm mojego polowego refrenu .Muzyka disco polowa to moja największa pasja, od niej wzięly się wszystkie inne. Kocham remizy, zbieram kapsle i korki od win, mam liczne sliwy pod oczami, włóczenie się po polach. Wkurza mnie takie ograniczone myślenie jak niektórzy z was prezentują, świadczy tylko o tym, że jesteście powierzchownymi krytykantami, którzy nie wiedzą, jaką siłę niesie w sobie muzyka, pasja. Dla Was szkoda marnować czasu na wywody i pokazywanie piękna disco polo.

Gość maciej z lubiąży
Najbardziej jednak lubię te wczesne poranki kiedy to moj niepewny wzrok wyrywa sie z ponad zdzbeł traw:) ten kac po jabolu wczorajszym, pognieciony gajer i brakujące obuwie stan 1. to jest życie którego i tak nigdy nie zrozumiecie