Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejdi

Dla tych, które uwielbiają mode

Polecane posty

Gość Marchewkowa lola
http://lula.pl/lula/1,90104,7346095,Sarah_Jessica_Parker_trendowo_jak_Carrie_Bradshaw.html

Gość Marchewkowa lola
http://lula.pl/lula/1,90104,7346095,Sarah_Jessica_Parker_trendowo_jak_Carrie_Bradshaw.html

Gość Marchewkowa lola
hmm moze lepiej opisac krotka ciemo rozowa , przylegajaca z wyprofilowanymi miseczkami ...widzialam ja we frankfurcie w niemczech bo mieszkam tam ...widziałam przez chwile nie duzo zapamietałam ale zamierzam wrocic : )

Gość Zapytam się ja
kotek - ja zauwazylam, mam bardzo podobne, tez na plaskim tylko nieco jasniejszy braz, skora oczywiscie, bardzo wygodne :) Dobrze miec takie buty gdy chce sie troche odpoczac od obcasow, zwlaszcza w sezonie jesienno - zimowym :)

Lejdi-ta torebka-serduszko fajna,zwlaszcza w kolorze niebieskim,bo akurat lubie ten odcien:P Frufru-cholera,jak Ty to robisz,ze potrafisz chodzic w taaaaaaakich obcasach?Ja pewnie wyrznelabym po kilku krokach albo chodzila,jak kot po goracej blasze.Heh,gdybym umiala w takich chodzic,tez bym kupila,bo sa bardzo seksowne:P Chyba mamy podobny gust,bo podobaja mi sie te zestawienie kolorystyczne,o ktorych napisalas-do czegos stonowanego jakis mocny akcent:) Sama lubie sie tak ubierac. mediterranea-witaj w klubie bolacego kregoslupa.U mnie bylo tak,ze mi sie kregoslup troche spieprzyl po ciazy i jak przed ciaza zakladalam obcasy na praktycznie kazde wyjscie,to teraz musze sie dwa razy zastanowic,i na wszelki wypadek biore ze soba pare butow na plaskim obcasie:/ Fajne okulary,chociaz ja wybralabym pewnie czarne albo w ciemniejszym odcieniu brazu. Co do bizuterii,to mam fiola na punkcie kolczykow i mam dosyc spora kolekcje.Ostatnio kupilam podobne do tych,ktore miala Angelina Jolie-te szmaragdowe. anxi-moja mama zerwalaby z Ciebie i ta kwiecista kurtke,i czarna sukienke w kwiatki (sama kiedys taka nosila),i spieprzala jak najszybciej:P kwiecista sukienka-kolory przepiekne,fason nie moj-taki troche za bardzo slodko-fruwajaco-falbankowy. syrenka i czterdziestu-no wlasnie,pokaz nam swoj styl i jaka Ty bardzo uoriginalna jestes:P Fanatyczka dobrze prawi:) Wg mnie wlasny,dobry styl to dobrze dobrane ciuchy do konkretnej osoby plus fryzura plus makijaz plus akcesoria,w ktorym to zestawieniu dany ludz bedzie sie dobrze i pewnie czul:).W modzie sa rozne trendy-od bardziej "udziwnionych",do prostych,eleganckich krojow.Nie jest filozofia przebranie sie i na sile rzucanie w oczy-filozofia jest dobranie wszystkiego do siebie tak,zeby to mialo klase,a to-zbrew pozorom-wcale nie jest takie proste:) i tak ja np.lubie sportowa elegancje i uwazam,ze to pasuje do mojego wygladu i osobowosci,za to moja mama uwielbia jasne kolory,krzykliwe desenie (kwiecista kurtka;) ) i jakby ubierala sie tak,jak ja to wygladalaby po prostu nijako,a ja w jej stylu-dziwnie. kurteczka-ta druga jest o niebo lepsza,tzn. ta,ktora wkleila nibys. nibys-fajna ta kurtka:) Zapytam-dzieki.Co do kolka wzajemnej adoracji,to nie zauwazylam,zeby kazdej z nas wlaczal sie automatyczny zachwycacz przy kazdym linku wklejonym przez inne dziewczyny:P Za kilka dni mam urodziny i maz sprezentowal mi taka torebke: http://iboutique.com.au/show_product.php?c=20660&item=rocco-bag&subcat=tote-bag Torebka ma doczepiany dlugi pasek/lancuszek.Uwielbiam fioletowy,a odcien tej torebki jest po prostu piekny:) Nie moge sie doczekac,az ja dostane.

Gość kwiecista sukienka
nikt nie wypowie się o sukience? :(

kwiecista,ja sie wypowiedzialam:) A,wiecie co-przypomnialo mi sie,ze w podstawowce duzo osob mowilo na legginsy "lajkry" i tak tez to zapisywali.Niektorzy pisali "lycry":D Kurcze,stare,dobre czasy:D

kwiecista sukienka--> nigdy nie kupie nic na aukcji z panią borsuk. dziwo sukienka nie jest tragiczna ale 100 zł za ten materiał to gruba przesada. znajdziesz dużo oryginalniejszych lepiej uszytych i z lepszego materiału na alle w tej cenie. na lato ważny jest materiał. wiskoza jest okej ale niestety człowiek w niej się poci. dlatego latem najlepiej wybierać materiały naturalne jak jedwab, bawełna czy len. motyw kwiatowy to hit tego sezonu więc znajdziesz masę sukienek w tym wzorze. szukaj dalej. hehehehahahah-> nie lubię satynowych butów za szybko się niszczą i są totalnie nie praktyczne. mam jedną parę bo nie mogłam się oprzeć. te kompletnie mi się nie podobają. dla mnie są zbyt standardowe, za duża kokarda, kiepskie wykonanie co widać nawet na 1 zdjęciu przy łączniu z podeszwą materiał jest zagięty. jak dla mnie buty dla niuni nie dla mnie. może na żywo wyglądają lepiej. mediterranea--> z jakością reserved jest własnie takie wielkie koło fortuny. raz na 10 znajdziesz perełkę a reszta z każdym praniem robi się jeszcze większą szmatą. zauważyłam że kupowanie wszelkiego rodzaju dzianin jest bez sensu ale na grubsze materiały można się pokusić. mam satynową spódnice już 4 lata z re i jest idealna. ale swetry to wytrzymują max jeden sezon. z jakiego materiału jest ta sukienka? Marchewkowa lola-> sukienka SJP jest śliczna. tyko jakoś jej wisi na biuście. hmmm może się sunęła, brakło taśmy do odzieży:). niestety nie widziałam wersji h&mowej. kotek birmanski--> teraz sprawdzam. very nice:) kurtka znaczy się płaszczyk? czy jakaś inna już nie pamiętam jaką wklejałam:P co do torebki się nie wypowiem bo nie trawię skóry(klasycznej, matowej) w innych kolorach niż czarna i odcienie brązu. wydaje mi się że ktoś pomalował ją sprayem:P

nibys-ja tez nie trawie tej plastikowo-borsukowatej dziewczyny z allegro,ble:O Torebki skorzane nosze zazwyczaj czarne i mam jedna brazowa,ktora zazwyczaj siedzi w szafie,bo braz kojarzy mi sie z,ekhm,kupa i te brazowe torebki wygladaja dla mnie tak,jakby je ktos tym kupskiem wysmarowal. Torebke chcialam albo niebieska/granatowa i nawet upatrzylam sobie taka z lakierowanej skory,ale okazalo sie,ze juz jej nie produkuja😡,a ta fioletowa wyszukal mi maz:) Chodzilo mi o ta czarna kurtke z pionowymi zamkami:) Nie chce mi sie jej teraz szukac:P

kotek birmanski-> straszna jest:P słyszałam też ze ciuchy z nią są fatalniej jakości jednak nie wiem ile w tym prawdy ta pani mnie tak mocno odrzuca że wole nie sprawdzać. raz tylko podobały mi się czarne pumpy z satyny które miała na jakieś aukcji ale sama myśl o niej sprawiła że wołam nie licytować nie wiem dlaczego lakierowana, błyszcząca czy w inny sposób obrobiona skóra w kolorze okej ale matowa klasyczna do mnie nie przemawia. rok temu czy 2 solar miał super torebki tylko że własnie w kolorach i mimo że fason mi się podobał nie kupiłam żadnej przez to że były kolorowe:P a już wiem która fajna była i nawet nie drogo została kupiona. ja nie kupuje już żadnych kurtek mam ich co nie miara:)

nibys-fajnie by ta kurtka wygladala,jakby byla ze skory (czarnej oczywiscie):)Kurde,uwielbiam skorzane kurtki o kroju marynarki,dopasowane,z zamkami,takie troche motocyklowe:P Jak bylam mlodsza,to mialam tez bzika na punkcie skorzanych plaszczy i moj brat mial radoche,jak ktorys zakladalam-nazywal mnie wtedy ss-man'em:D U mnie tez spora czesc szafy zajmuja kurtki i plaszcze,brakuje mi tylko jednej klasycznej rzeczy do kolekcji-klasycznego trencha:) Nie moge trafic na taki,ktory by mi sie podobal-albo kolor do doopy,albo jakosc do doopy...Pewnie trafie na jakis fajny przypadkiem,jak nie bede go szukac:P Pare lat temu,jak kupowalam rzeczy na all,wchodzilam od czasu do czasu na aukcje z ta dziewczyna i niektore fasony byly calkiem ok,ale jakosc tych ciuchow faktycznie do kitu-niektore wygladaly tak (a opis skladu to jeszcze potwierdzal),jakby walilo od nich plastikiem na kilometr i krzyczaly "tylko nie wkladaj mnie do pralki,bo sie zaraz rozlece".Masakra;)

anxi-poczytalam troche Twojego bloga:) Najbardziej podobal mi sie opis Blizniat,bo moja mama jest spod tego znaku i ten opis dokladnie do niej pasuje:D Widac cos chyba jest w opisach znakow zodiaku,bo nie znam zadnej,ale to absolutnie ZADNEJ spokojnej Blizniaczki,a znaczna wiekszosc z nich ma zamilowanie do jasnych,wyrazistych kolorow,strojow podkreslajacych figure ibardziej czy mniej krzykliwych deseni:) W to,ze wazysz 60 kg nie za bardzo chce mi sie wierzyc.Noo chyba,ze masz 180cm wzrostu:),bo wygladasz naprawde szczuplo (ile masz w pasie?bo na wiecej niz 60cm nie wygladasz) i tymi krowami,ktore pisza,ze jestes spasiona i takie tam nie zwracaj uwagi,bo figure masz po prostu piekna (jako typowy Blizniak pomyslisz sobie pewnie :"wiem":P Za kazdym razem,jak mowilam mamie,ze ladnie wyglada,to usmiechala sie z satysfakcja,unosila w bardzo charakterystyczny sposob glowe do gory,patrzyla na mnie kocim wzrokiem i mowila pelnym przekonania glosem "WIEM":D ).

ojojoj ale się rozpisałyście :) anxi- patrze na te Twoje sukienki i coraz bardzie chce tą w kwiaty :D nibys- nie widziałaś jej może w krakowskich h&m-ach?? bo byłam tydzien temu ale nie kojarzę zupełnie... co do biżuterii to przeważnie zakładałam jakieś kolczyki i coś na szyję ale ostatnio zaczęłam dobierać rozważniej dodatki :) nibys masz rację biżuteria w stradim ma straszne ceny a jakość też nie powala niestety ;/ ponawiam apel dotyczący torebki serduszko!!! ktokolwiek widział ktokolwiek wie :D dziewczyna borsuk z allegro jest tak obleśna, że nie mogę obiektywnie spojrzeć na ciuchy jakie prezentuje bo mnie tak odrzuca od jej fotoszopowej postaci co do sukienki- to cena jest mocno wygórowana poszukaj w sklepach napewno coś znajdziesz :) kotek- torebka mi się zupełnie nie podoba, mimo, że lubie fioletowy to ten fason nie jest dla mnie, ani odcień fioletu też

kweicista sukienka- nie wiem ile masz lat, ale jesli jestes dojrzala kobieta wybralabym pierwsza, a jesli nie to zdecydowanie 2 :)

chociaż tak przyglądam się tej pierwszej i stwierdzam, że nie podoba mi się, druga jest słodka i kobieca- dziewczęca

Gość kwiecista sukienka
mam 30 lat ale nie wyglądam podobno na tyle :)

Gość kwiecista sukienka
na co dzień chodzę w spodniach do tego jakąś tunikę zakładam ale chciałabym to zmienić więc usilnie poszukuję ładnych sukienek, spódniczek tylko za bardzo się na tym nie znam ze spodniami jest prościej :) podoba mi się ta spódniczka http://allegro.pl/item954190429_spodniczka_bombka_w_rozowo_czarna_kratke_38_m.html no ale właśnie nie jestem za stara do niej? co na górę włożyć bo chciałabym ją na co dzień nosić

Kotek barmanski: Ale sie usmialam czytajac opis o Twojej mamie. haha. Zwlaszcza z tym "wiem!". Rowna babka z niej. Chetnie bym ja poznala :) Ja czasem jeszcze mowie po prostu "Nie". Niby nie powinno sie tak mowic, bo to oznaka, ze nie potrafi sie przyjac komplementu, jest sie zbyt skromnym i takie tam, ale jezeli cos mi w moim stroju nie pasuje, nie jest przemyslany, badz po prostu mi sie nie podoba (nie mialam weny, czasu na w miare fajne ubranie sie). Wowczas na slowa "ladnie dzis wygladasz" mowie "Nie" A co do 60 kg, wazylam swojego czasu 59 (gdzies dla zakladu z kolezanka sie zwazylam) i mam "tylko 171 cm. I w tym czasie juz prowadzilam bloga i robilam zdjecia, wiec to nie jest zadna sciema. Ale ktos kiedys wysunal teorie, ze jestem mocno "nabita miesniami, a te waza w koncu duzo wiecej niz tluszcz (chociaz tego zapewne tez mi nie brakuje tu czy tam ;P)

Ani jedna,ani druga kwiecista sukienka mi sie nie podoba.Nie moje kolory i za bardzo kwiatowo-wole delikatniejsze wzory i kontrasty.

O jaaaaa ... Zawsze myslalam, ze Ty jestes kotek barmAnski :P dopiero teraz widze swoj blad.

anxi-rzeczywiscie fajna babka z mojej mamy,ale jak jej cos odwali,to nie ma zmiluj.Od kilku miesiecy sie do mnie nie odzywa,ani nie odpisuje na maile,ani wnuczka-jedyna zreszta-sie nie interesuje i niby to wszystko dlatego,ze jest tak bardzo zajeta:O CHocbym na glowie stawala,to nie dojde,o co jej tak naprawde chodzi,a do odpisywania na maile ani rozmawiania ze mna zmuszac nie bede,bo i jak?(probowalam juz wszystkiego i nie wykazuje nawet najmniejszych checi kontaktu) .Juz kiedys taki numer wykrecila-przestala odzywac sie za to chyba,ze zyje-i zachowywala sie potem,jakby nic sie nie stalo:O Heh,blizniacza natura...:O Najbardziej boli mnie to,ze dla obcych i dla mojego brata jest taka fajna,a ja to takie piate kolo u wozu,ktore tylko potrafi wg niej doope zawracac. Ok,dosyc wyzalania sie-to temat o ciuchach itp.,a nie kacik do wyplakiwania sie:P :) Naprawde na tyle kg nie wygladasz.Zdradzisz,ile masz w pasie?:P Grzecznie prosze,bo jestem ciekawa🌼 i na zdjeciach masz idealne proporcje.

"jakby nic sie nei stalo". Haha. Nie raz mialam do kogos pretensje pozornie bez powodu, a jak okazalo sie, ze nie mam racji, wrocilam do poprzednich relacji, bez zadnego wyjasniania czy czegos w tym stylu. Po prostu dla mnie to bylo takie naturalne, a pozniej sie tylko dziwilam, ze druga strona potrzebuje roztrzasania tego, skoro "nic sie nie stalo i juz jest ok" :P A to ze dla obcych ludzi jest mila, to po prostu oznaka, ze nic nie znacza. Wiesz jak to jest, ze paradoksalnie najgorzej zawsze traktuje sie tych, na ktorym najbardziej nam zalezy. Na pewno mama sie w koncu odezwie, jak odwidzi jej sie to nieodzywanie :P A w talii powiem Ci ile mam jak tylko sie zmierze, ale na pewno nie 60 ;)

Gość Zapytam się ja
A mi sie torebka kotka podoba :D Lubie taki kroj - torebka do reki - bo rzadko nosze na ramieniu. I kocham tez matowe kolorowe torebki, lakierki nie sa dla mnie. Chyba mamy podobne drugie polowki bo ja wlasnie dostalam na urodziny sliczna granatowa matowa torbe od mojego :)

Zapytam-chyba pisalam,ze poczatkowo uparlam sie na niebieska (tzw.sky blue,ktory to kolor uwielbiam,zaraz po czarnym i fiolecie:) ) albo granatowa,ale w koncu zdecydowalam sie na ta fioletowa,jak mi ja maz pokazal.Co do polysku,to lakierowana fioletowa juz mam,tylko w innym stylu:P anxi-dla mnie to troche nienormalne tak olewac kogos,na kim podobno zalezy.Nie odzywanie sie "bo tak" tez lezy poza granicami mojej percepcji.Jestem co prawda zodiakalna Owca,tyle ze wyjatkowo spokojna,opanowana,anielsko cierpliwa,wrazliwa i troche nawet introwertyczna (tak,spokoj itp. i Baran zupelnie nie pasuje,wiem:) ),ale lubie miec wszystko czarno na bialym,konkretnie,a nie takie dziecinne pierdu pierdu pod tytulem "na razie cie nie lubie i nie bede sie odzywac":O Od wielu osob uslyszalam,ze oni na moim miejscu straciliby cierpliwosc...Co do roztrzasania,to przestalam sie poczynaniami mojej mamy przejmowac i rozkladac wszystko na czynniki pierwsze dawno temu-jej sumienie,jej zycie.Mam swoja wlasna rodzine,na ktorej sie skupiam,a ze co poniektore osobniki postepuja tak a nie inaczej...coz,moj maz kiedys madrze mi powiedzial,ze ludzie sa skomplikowani i zebym nie starala sie mamy zrozumiec:) Wcielilam te slowa w zycie,nie rusza mnie postepowanie mamy (a przynajmniej nie tak,jak kiedys),wyluzowalam sie w tym temacie i jestem o niebo szczesliwsza:)

jeszcze do zapytam-ta torebka jest nie tylko do reki-ma tez doczepiany dlugi pasek:) A co do pretensji bez powodu,to zauwazylam to u Blizniakow juz dawno temu.Najfajniesze jednak jest kulenie uszu,jak cos spieprza i mimo tego,ze caly swiat wie,ze spieprzyly i one tez,z niewinno-zadziorna mina probuja odwracac kota ogonem:P :D Taki hecny charakter;)