Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejdi

Dla tych, które uwielbiają mode

Polecane posty

Gość jasminaa
hej! frufru to czekaja Cie mega zakupy :D ja dzis kupilam torebeczke ,smieszna,retro w primarku,choc tak naparwde nie wiadomo skad ona byla,nowa,ale bez metek i bez ceny,sprzedali mi ja za 2f.powiedzieli ze to chyba z innego primarka.w sumie mozna ja bylo sobie wziac,ale ja nie potrafie i grzecznie spytalam ile kosztuje,a one nawet nie mialy jak sprawdzic wiec wycenily "na oko" :) pozxa tym kupilam czarne legginsy pod tuniczki dwie ktore wzesniej opisywalam,ale ze czarne troche przeswituja,czego nie lubie wiec dokupilam cieniutenkie legginso-rajtuzy i te dwie pary razem zalozone wygladaja ok,wygladaja jak czarne nieprzeswitujace legginsy. kupilam tez 3obcisle tuniczki,z krotkim rekawkiem,bardzo cienkie,wiec lekko przeswituja,ale liczylam sie z tym i pod nie bede zakladala cienkie bluzeczki na ramiaczka.kupilam je bo bardzo podobaly mi sie kolory-turkusik,fiolet jasny i sama nie wiem niby roz,ale nie roz-napisali ze to kolor "lipstick".pasowalo mi to ze sa obcisle i ze siegaja do polowy uda. te wszystkie z grubszych materialow byly workowate lub rozkloszowane a ja chcialam kilka kolorowych i obcislych cena 2,5 za sztuke . i tym sposobem troszke szafa sie powiekszyla,bo tez nie mialam co zalozyc,same gorsety do sypialni :) i jakies zimowe ciezkie ciuchy. nie kupuje eleganckich ubran,bo siedze w domu,zajmuje sie dzieckiem-zaprowadzam do szkoly,przyprowadzam,plac zabaw,wiec potrzebuje ubran nie zbyt sztywnych,do plaskich butow raczej. wiem wiem pisze zamiast wreszcie powklejac pare fotek :/ obiecuje poprawe!

Gość jasminaa
HA zapomnialabym! kurtke o ktorej pisalam omijam wielkim łukiem,bo na dworzu cieplo,ale niestety pomimo slonca kupilam skorzane rekawiczki,bo nie moglam sie operzec.w debenhams firma jasper conran przecenione o 70% .piekne czarne,z elementami kremowymi.a na dzieciecym kupilam pasek jane norman za 2f :) tylko przy zapieciu jak zwykly pasek,klamerka srebrna,a cala reszta to jakby apaszka w zebre czarno biala.

najlepszy jest mój mąż w tym wszystkim. jęczę mu ze nie mam co na siebie włożyć - "no jak nie, jak masz całą szafę swietnych ciuchów". no dobra mam, ale to zimowe, na lato nic nie mam.. a na to słyszę "no to weź cała najbliższa wypłate przepuść na ciuchy". szczęka mi opadła, mówię "no jak to, przeciez mamy remont!" a on "to sie remont skończy miesiąc później" :D i teraz nie wiem czy mówił serio czy żartował :D

Gość jasminaa
i znow ja :/ kupilam tez ten paseczek,fajnie pasuje do dzisiejszej fioletowej tuniczki. http://tiny.pl/hgscl koszt 1f

Gość jasminaa
hahah,ja wzielabym na powaznie slowa meza :) !! najwyzej powiesz ze co on powie to rzecz swieta,wiec do serca sobie wzielas jego slowa :)

frufru: Masz zajebistego meza. Niewzne czy mowil serio czy z przymruzeniem oka, tekst mnie rozwalil :DDD A Twoj problem dopada mnie co roku wraz ze zmiana sezonu, to jst straszne. Mam cala szafe ciuchow a nagle nic sie nie nadaje. A zakupy pod presja to najgorsza rzecz na swiecie.

NIBYS To Ty mowilas o kurtce z Croppa? (rozowy oczojebny ortalion?). Jest super! Ale ja w niej niestety zle wygladalam, a moze bardziej zle sie czulam, wiec nie kupilam.

Gość jasminaa
powiedzcie mi kochane jaki kolor legginsow pasuje to czarnej tuniki,ale takiej bardziej eleganckiej.pisalam o niej,ale nie mam zdjecia, czarny matowy kolor(jakby bawelna),z przodu ramiaczka i dekold haft gruby czarny i na tyle trojkat tez haft czarny.jest do polowy ud i nie wiem jakie legginsy oprocz czarnych do niej pauja,bo z czarnymi sie zlewa,a nie moge paska kolorowego zalozyc poniewaz haft idzie tez przez srodek tuniki. czy np.jakies kwieciste legginsy czy sama nie wiem jakie,byle nie "jeansowe" bo zle to wyglada. a moze czarne ale za to buty lub torebka kolorowe???

Gość kwiecista sukienka
jasmina kwiecista legginsy są bardzo modne więc jesli masz zgrabne nogi to do czarnej tuniki będzie super :) a ja właśnie wygrałam aukcję http://www.allegro.pl/show_item.php?item=998525979 tak sobie zalicytowałam myślałam że ktoś mnie przebije fajna jest? mam mieszane odczucia co do niej jak ją nosić?

Gość Zapytam się ja
Witam panie :) Przelamalam moj wstyd i zaczelam nosic nogawki nieco bardziej waskie ale nadal proste i musze przyznac ze mi sie zaczyna podobac :D W kolejce czekaja jeszcze takie na maxa rurki, debiut w tym tygodniu bo mam okazje :D W sumie jak sie bede dobrze czuc to w nosie bede miec jak na mnie patrza ludzie na ulicy :P Mam pytanie do dziewczyn ktore mieszkaja w uk - znacie taka firme monsoon? Mozecie cos o niej powiedziec, jak rzeczyz niej, kupujecie cos? :)

Gość jasminaa
kwiecista sukienka-Twoja zdobycz pasuje do nicku(noo prawie) :) to wiem na pewno,ale poza tym to ja srednio znam sie na spodniczkach.supcio widzialam w primarku (ostatnio po taniochach chodze i wyprzedazach)z tego typu,ale nie mam pojecia z czym je nosic,naparwde i wlasciwie to teraz zdalam sobie z tego sprawe :/ ja sie pytam-u mnie sa tylko akcesoria z tej firmy i sa boooskie! piekne! ubran nigdy nie widzialam na zywo.jutro wpadne do Windsor to moze zajrze do tego sklepu,moze tam maja ciuchy.

Gość kwiecista sukienka
jasmina mój nick wziął się stąd że poszukiwałam sukienki w kwiaty no i tak już zostałam z tym nickiem :) no właśnie na spódnicach i sukienkach to ja się też nie specjalnie znam do tej pory chodziłam w spodniach teraz zaczynam w sukienkach mąż jest bardzo zadowolony z tej zmiany :) sukienki zakładałam tylko na imprezy typu wesela

Gość jasminaa
chcialam napisac do "zapytam sie ja" a nie do "ja sie pytam" :D :D :D :D :D

Gość jasminaa
kwiecista sukienka-ja jak zrzuce z 2kg (wygladam ok,ale czuje sie zle o 2kg :) ) to moze wskocze w jakas mini a co tam!!!

Gość Zapytam się ja
http://www.allegro.pl/item995029068_monsoon_klasyka_dzinsu_proste_nogawki_nowe_36.html Pytam o te firme bo kupilam sobie na allegro te dzinsy - co w aukcji wyzej, nawet ten sam rozmiar, sa troszke za duze w pasie ale nie znalazlam mniejszych, tak ogolnie to ok, porzadnie uszyte, ladnie sygnowane, kolor na zywociekawy - lubie taki ciemny dzins, nie mam zastrzezen :) I cena byla nawet na nich - 70 euro i 40pare funtow, juz nie pamietam dokladnie bo wyrzucilam metki a ja wylicytowalam za 24 zl - akurat mi sie udalo bo byly 2 pary wystawione wiec szok :D Ale z tego co widzialam wieksze rozmiary poszly duuuzo drozej :/

wszyscy pracują na nowe zakupy :) a serio - ja mam urwanie gowy. w labsie pilne zlecenie i siedzimy po 10 godzin dziennie, w przychodni jedna koleżanka na chorobowym i trzeba za nią wziąć dyżury... padam na dziób juz. ale jeszcze kilka dni tylko. a potem ja sobie wezmę dzień urlopu, pół wypłaty i pójdę w sklepy, a co!! :)

ja tylko pochwale się ostaniami zakupami:P oczywiście h&m kids:P:P:P przypadkiem zajrzałam i oczywiście musiałam kupić:P:P:P na razie zwyczajne sklepy omijam szerokim łukiem żeby coś mi się przypadkiem nie spodobało (oszczędzam pieniądze:P) - jeginsy czarne z zamkami na dole nogawki. zawsze chciałam spodnie z zamkami przy kostce i wreszcie mi się udało. w normalnych sklepach przez długość zamki odpadały;/ 79 zł niestety nie znalazłam ich na stronie;/ -czarna spódniczka z tiulu. tak o której mówiłam ze nie kupie bo będę wyglądać jak marzenie pedofila:D ale kosztowała 20 zł więc skusiłam bo bardzo mi się podobają cóż najwyżej pozostanie tylko na spotkania z facetem:D http://files.hm.com/media/products/825/ML825_1022_189R_73566.jpg http://files.hm.com/media/products/825/DXL825_73566_09090_61_8621.jpg oczywiście nie zamierzam nosić ją z podkoszulkiem hello kity ale leginsy (pewnie wet looki) biały top wielkie szpile i torebka i ostra biżuteria. mierzyłam ją tak w domu i wyglądam dość młodo ale nie zbyt lolitkowato więc może odważę się ją ubrać poza domowe pielesze :P:P - zwykły biały top 14 zł (zadziwia mnie to że identyczne topy sprzedają na dziale damskim drożej a rozmiary od 158 do 170 to 36-38 a nawet małe 40 zależnie od fasonu. krój jest ten sam nawet wzięłam do przymierzalni aby sprawdzić. ja kupiłam na 146-152 i jest na mnie nawet za duży ale wiem że w praniu się skurczy. dobra ja jestem chuda ale po moim rozmiarze z h&m są jeszcze 4... z allegro już wszystko doszło spódnica z simpla jest za mała na mnie:( tylko na pasie mnie uciska;/ myślałam że się troszkę rozciągnie. według wymiarów było dokładnie tyle ile mam ponad pasem ale niestety to kompletnie nie rozciągliwy dżins. pół centymetra więcej i była by idealna;/ satynowe aladynki są super już nie mogę doczekać się ciepła żeby je założyć. wet looki chyba trochę zwężę bo są za długie i kolana wychodzą mi w łydkach (znów! dlatego kupuje w sklepach dla dzieci:P) i to chyba tyle. czekajcie na fotki:) ale dopiero jutro późno wieczorem :D

Gość jasminaa
alee ciszaaa tuu :/ co powiecie na taka torebeczke?? http://tiny.pl/hgzzx tandetna czy fajna bo mam mieszane uczucie.i do czego ja nosic zeby wygladala fajnie?

Gość edssu
drogo byly takie torebeczki na allegro za 45 zl

Gość jasminaa
pytam bo widzialam ja w top shop baaardzo podobna,na pierwszy rzut taka sama za 3f bo przecena przeceny jest :)

jasminaa -> lejdi poluje na taką :) dla mnie za dużo błyskotek. za dużo za ozdobnie za tandetnie.

Gość jasminaa
faktycznie lejdi taka chciala. lejdi daj znac czy znalazlas taka ,jesli nie to moge Ci kupic jesli 3f to dobra cena :) nibys no wlasnie ja chyba nie mam dobrych ciuchow do tego,bo chyba bym na czarno musiala chodzic zeby czuc sie dobrze z ta torebka,balabym sie ze w innych kolorach bylabym za pstrokata. sama nie wiem....

jasminaa -> 3f to nie wiele można się pokusić. torebek nigdy za wiele:) mi przyszła na myśl taka kombinacja gładkie czarne buty + ciemne dżinsy + top (jakikolwiek kolor jednolity) + klasyczny czarny żakiet +ta torebka albo sukienka w jednolitym kolorze. ogólnie minimalnie kolorystycznie, fasonowo i bez wzorów wtedy nie będzie przesadzona kombinacja. biżuterie zredukowała bym do zera z tą torebką.