Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lost 23

Kochani co porabiacie na codzien gdzie pracujecie, szukam pracy calkowicie nowej

Polecane posty

Gość Lost 23

niz dotychczas, plywalam na krotkich kontraktach i szczerze juz mi sie to znudzilo za dlugo poza domem generalnie meczace, choc dobrze platne jak na dzisiejsze realila... Mysle teraz nad zmiana pracy i naprawde nie mam pojecia na jaka zle mi z tym , i chcialabym zebyscie podzieli sie ze mna swoimi doswadczeniami, pasjami, praca, moze sie zainpiruje z gory dzieki... Pozdrawiam :)

Gość Lost 23
nooo kochani co z wami :)

Gość Lost 23
coo to !!!!!!!!!! chce pogadac ;/;/;/

Gość Lost 23
upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Gość Lost 23
eeehhh ......................

Gość w week
w week tu nie pogadasz teraz sama dzieciarnia :o 🖐️

Gość ja pracuje
Jako handlowiec w dużej firmie. Teraz jestem na zwolnieniu ponieważ jestem w ciąży. Stałe zatrudnienie ma swoje plusy- zawsze to jakaś stabilizacja.

Gość Lost 23
wwlasnie czegos takiego szukam czegos stabilnego co da poczucie bezpieczenstwa, jako handlowiec mowisz mozesz cos przyblizyc :)

Gość marimar1984r
ja pracuję w biurze jako pomóż, podaj, przynieś, zarabiam 1200 zł i mam dość. Też szukam czego innego, gdyż w obecnej pracy szanse na awans są 0, a podwyżki nie dostanę, ponieważ nie wykonuję ważnych zajęć. Poza tym znudziło mi się bycie podnóżkiem księgowej.

Gość ostatni dzień postu
Moja robota jest w sumie o.k. Jestem programistą, mam własną firmę (zdalna usługa serwerowa), pracuję w domu, czasem biorę dodatkowe zlecenia. Za pracę biorę się nie wcześniej jak o godz 11 praca maksymalnie do 17. Finansowo nie narzekam. Żyć nie umierać.

Gość ja pracuje
Plus jest taki, że kontakt z klientami mam tylko przez tel. lub e-mail- a to mi na rękę. Zarobki są w miarę. Klienci wiadomo- różni- z jednym pogadasz na luzie, inny się drze przez telefon i szefem straszy. Mi się zmieniły priorytety- odkąd zaszłam w ciąże najważniejsze w pracy stało się dla mnie zaplecze socjalne- mam pensję na L4 co miesiąc, będę ją miała na macierzyńskim. Potem mogę wrócić do pracy a w razie co pójść na wychowawczy albo na zasiłek. Nigdy wcześniej nie myślałam takimi kategoriami.

Gość Lost 23
mam problem nie mam pojecia za co sie teraz mam zabrac ijesli nic nie wymysle wroce na statki, programista nie bede bo nie mam o tym pojecia, klenerka recepcejonistka tez nie bo przyzywczailam sie do wiekszych zarobkow to moze prozne ale za duzo mam do placenia, dlatego tez chce sie dowiedziec co robia inni ludzie i jak to sie ma do rzeczywistosci :)