Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hally

Błagam pomóżcie mi, bo już głupieje!!!

Polecane posty

o wymiotach proszę przy mnie nie mówić (od 7 do 14 tygodnia, 24/24, 7 dni w tygodniu, później gorsze dni też sie zdarzały, ostatni raz wymiotowałam w niedzielę a w środę urodziłam :P )

Gość przy tak wczesnej ciąży nie
hmm - chciałam cię uspokoić, ale skoro moje argumenty do ciebie nie przemawiają, to trudno... twoja sprawa. Widocznie jestem głupia jak sugerujesz i dwie ciąże nie dają żadnego doświadczenia w tym zakresie. Może gdybym miała dziesięcioro dzieci, byłabym bardziej wiarygodna :) Pozdrawiam

Gość mamala
Skad to czeste sikanie przy tak wczesnej ciazy?Ok macica rosnie naciska na pecherz ale nie w poczatku ciazy!!!

To małaAgatka wymyśliła sobie, że musi często sikać? :o To, że kobieta ma za sobą 2 ciąże, nie znaczy, że w tej kwestii wie już wszystko i że każda kobieta będzie przechodziła ciążę tak, jak ona, bo każda kobieta jest INNA i INACZEJ odczuwa różne rzeczy, więc nie ma sensu tak generalizować! Co do moich temperatur, to napisałam, że przy owulacji miałam max 36,7 ale zazwyczaj było to jednak 36,4-36,6 teraz miałam przez kilka dni 36,8 a od dwóch dni już 36,9. Dzisiaj pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się wstać w nocy na siku! Przed snem niczego nie piłam, a przed położeniem się do łóżka byłam jeszcze w WC. Myszko już wiem dlaczego nie wyszedł Ci rano test, a po południu miałaś już pozytywny :) Pewnie miałaś też taki jak ja, że jak stężenie jest powyżej 500 to już test jest negatywny, a po południu stężenie miałaś już na pewno mniejsze, bo mocz był rozwodniony i jest druga kreseczka :) A jakiej firmy to były testy?

Myszko robiłam test dzisiaj po południu Quicka i negatywny :( czyli ja w ciąży nie jestem 😭

Gość skoro robilas testy to ok
masz objawy pms na @

Gość skoro robilas testy to ok
ja sikam przed @ tez często

no ja też przed @ częściej sikam, bo mam bardzo wzdęty brzuch i pewnie jest jakiś ucisk na pęcherz, ale tym razem zdziwiły mnie objawy, które przed @ nigdy nie występują, no i ten brak @ już od tygodnia?

Gość halle z tego co
piszesz wynika ze Ty nie masz owulacji. Radze zglosic sie do lekarza na badania. Ja tez tak mialm i po leczeniu zaszlam w ciaze. Pozdrawiam

mam owulację na 100%, nawet lekarz potwierdził to na usg :)

przy tak wczesnej ciąży nie ma rację. Wszystkie objawy i negatywne wyniki testów wskazują na zbliżający się okres. Mi przed okresem najmniejszy dotyk piersi sprawia ból, są nabrzmiałe itd, mam większy apetyt , i odczuwam drobne skurcze. $ testy nie kłamią na pewno. A jak masz wątpliwości to upewnij się badaniem krwi u lekarza;)