Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mam straszny problem z mezem, boje sie go

Polecane posty

Gość terapia nie wymaga kasy
co stoi na przeszkodzie zapisać się na nią?

Gość knika
lepiej poszukaj sobie innego faceta który na ciebie zasługuje bo terapie na poczatku małżeństwa-sory ale nie wierze ze sie uda...

Gość ***Narzeczona ***
rrrrrrrrrrrrrr przez te pare miesiecy bedziesz chodzila na terapie ksztaltowala swoje poczucie wartosci a jak tylko znajdziesz prace i dostaniesz 1 wsza wyplate wyniesiesz sie z godnoscia:) Dasz rade

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nie pojde do nikogo zrodziny bo po prostu sie wstydze wszyscy go uwielbiaja, trzyma dzieci z moejej r9odzuiny do chrztu sielanka mowie wam..

Gość jezuuuuuuuuuuuuuuu
znowu pierdzielenie! Ty chyba kochasz być ofiarą!

napisz do mnie nie podam Ci gg bo mam tam swoje dane i sie wstydze....a tak bym chciala pogadac,...

Gość knika
przezyjesz jakos te kilka miesiecy skoro juz tyle przezylas a zamiast tu pisac lepiej przegladnij sobie w necie oferty pracy bo nie rozumiem na co czekasz

ja chyba go jescze kocham...

Gość ***Narzeczona ***
rrrrrrrrrrrrr Po 1 wsze terapia ale nie jego tylko Twoja Czy ty widzisz ze masz problem?? Widzisz co Ty piszesz ze on cie bije ale przeciez ty go kochasz za lepsze okresy ze sie wstydzisz wyniesc do rodizny bo on ma dobra opinie. Kobieta majaca poczucie wartosci powiedzialaby tak kocham go ale on robi mi krzywde i odchodze bo bardziej kocham siebie. Nie balaby sie ze on jest powazny w rodzinie tylko jasno i twardo przedstawila prawde rodiznie.

Gość rosołek -
ludzie - albo to prowo - albo baba to lubi - i tyle w temacie

Gość ***Narzeczona ***
powazany*

Gość knika
nie pójde bo sie wstydze to po co sie użalasz jak wolisz zeby cie tłukł i wyzywal to twoja sprawa tylko po co wszystkim zawracasz głowe

Gość napisz do mnie na
ja tez mam tam swoje dane. nie boj sie nie zyje w kraju. to byla tylko propozycja. masz moj numer jak chcesz zglos sie. nie jestem dzeickiem i zadnych danych nie daje innym osobom.

Gość oj glupia ty i ja razem
przezylam z nim 32 lata,ani nie byl mezem ani ojcem.Sfrustrowany,zapatrzony w siebie,szaleniec,przepraszajacy tysiac razy.Teraz juz tylko czekam na wyzwolenie,zostalo mi pare lat zycia,wiem,ze potrafie zyc bez niego i ciaglego strachu,czy cos akurat mu nie strzeli do pustej lepetyny.Obsesyjny maniac,wszystko zawsze musi byc rowniutko ustawione,jak jest krzywo to moze byc powod do wybuchu kolejnej furii,nie wolno go krytykowac.Raz w miesiacu dostaje ataku,faktem jest,ze nie uderzyl mnie nigdy.Potrzeba bylo lat,zebym zrozumiala,ze zyje z szalencem.Uciekaj,poki jeszcze mozesz❤️

ok poczekaj

Gość knika
ja go chyba kocham...... bo pękne, ty naprawde idz sie lecz bo jak zajdziesz w ciaze to współczuje temu dziecku wychowywac sie w takiej patologi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

powiesz mi jak mam napisac do Ciebie ja nie znam tak gg w co kliknac?

Gość zglos sie na
niebieska linie lub idz do psychologa na nfz, koniecznie szukaj pracy i nie planuj teraz dziecka!!!

Gość 2010r
życie mamy tylko jedno,jeżeli teraz czegoś nie zrobisz będziesz żałowac, i za 20 lat będziesz zniszczoną zgorzkniałą kobietą,jesteś współuzależniona od jego osoby tak jak bliscy alkoholików pomimo że nie piją.Ratuj się bo dziecko tylko pogorszy sprawę.Dziecko nie jest lekarstwem które uleczy chorego ojca.

Gość Aneckaaaaaa
gg pogadamy 5263443

Gość Aneckaaaaaa
urwało mi wiadomość! napisałam Ci że już ktoś Ci podał nr gg. Patrz wyżej! a Ty czemu nie masz pracy? Brak wykształcenia czy chęci?

kim jestes

anecka nie kumam Cie

Gość no i sa blizej boga jak chciel
jak mozna w wieku 28 lat siedziec na utrzymaniu meza? rozumiem przerwe w pracy spowodowana np zwolnieniem z roznych przyczyn, moze ona trwac nawet ponad pol roku, ale o tak o siedzisz na dupie? masz za swoje, rzadko kiedy faceci szanuja takie leniwe kobiety

Gość Aneckaaaaaa
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pytasz jak masz się skontaktować z tą osobą która pisała żebyś się do niej odezwała.... JAK TO JAK? wysłała Ci swój nr gg pod koniec 2 strony. Ja Ci skopiowałam tą wypowiedź (ten nr). Pytam tez dlaczego nie masz pracy w wieku prawie 30 lat ?

Gość bez pseudonimu....
nie wolno pod zadnym pozorem zachodzic ci w ciaze z takim czlowiekiem no chyba ze chcesz zniszczyc siebie i dziecko. napisz z jakiego miasta jestes. czy z łodzi tak jak ja?znajdz sobie prace,potem bedziesz szukac mieszkania,ratuj sie dopoki nie masz dziecka bo potem bedzie katowal i ciebie i dziecko. zglos sie do ligi kobiet i podobnych organizacji bo potem bedzie za pozno....wierz mi. moj maz mnie molestowal psychicznie a dziecko i psychicznie i fizycznie...czul sie do pewnego momentu bezkarny..a potem zaczelam dzialac tzn.zlozylam doniesienie do prokuratury,opowiadalam ludziom co robi w domu,chodzilam do fundacji,do psychologa bo w takich sytuacjach najbardziej potrzebne jest wsparcie i uwierzenie w to ze mozna sie z takiego niszczacego zwiazku wyzwolic.

Gość zglos sie na
--- niebieska linie (www.niebieskalinia.pl) lub idz do psychologa na nfz, koniecznie szukaj pracy i nie planuj teraz dziecka!!! ---

nie nie jestem z lodzi

Gość knika
a z jakiego miasta

Gość bez pseudonimu....
tak pierw zadzwon na niebieska infolinie...ja tez od tego zaczelam. masz jakas zaufana przyjaciolke?kogos komu moglabys sie zwierzyc i kto dal by ci wsparcie?idz do psychologa koniecznie i zglos sie na terapie dla ofiar przemocy bo sa takie.dzialaj bo potem bedzie za pozno..nie bagatelizuj problemu bo tak robia wlasnie ofiary przemocy..usprawiedliwiaja sprawce..znam ten mechanizm niestety.