Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ILONA35-lat

Jaki kolor bielizny najbardziej pobudza zmysły u męzczyzn???

Polecane posty

Gość Analfabeci i alkoholicy
ja tam od razu bym ich eksterminował z Tobą włącznie :P bo nie WIERZE że patrzysz na wszystko z WIEŻY.

Moze i patrzę..moja Wieża jak to nazwałes...ma wysokie i kręte schody. Wiem na czym polega życie..nie tylko na pieprzeniu i obrazaniu innych. Mam nadzieję że, kiedy wchodzisz na swoją WIEŻĘ idziesz partząc przed siebie i nie potykasz się o inne osoby które ranisz..

Gość Kuba31
niebieski , fioletowy ;-)

Gość kogoochkogo
ILONA35-lat wole byc analfabeta niz nudzic sie w zwiazku 2 letnim jak wy sie nudzicie juz ze soba z tym 23 latkiem.

Gość kogoochkogo
ILONA35-lat a ja ci zycze kobieto aby sie wreszcie ten 23 letni partner wział za ciebie a nie za ogladanie po raz ktorys filmu:szybcy czy wsciekli" i nie chodzi o seks,ale o przebywanie ze soba,a nie koło siebie.Po prostu masz zycie jak para z co najmniej 10 latnim stazem ,tylko wspołczuc.

Gość kogoochkogo
ILONA35-lat ajak niby ja mam porazke ponosic :-) to twoje zycie jest porażką :-)

Gość heheheheheheheeheheheehee
kobiety a wam co sięstało. Jedna i druga na forum siedzą i się kłócą ..masakra :( Do tej agresywnej pani, która obraża innych czy Pani myśli, że jak sie jest ze sobą w związku, codziennie się przebywa z inną osobą to trzeba się do niej przykleić. Ja akurat nie widzę w tym nic złego, ze ktoś pisze na forum i do tego babskim. Zawsze to jakieś urozmaicenie, chociażby na chwilę. W zyciu trzeba robić różne rzeczy, żeby mieć o czym rozmaiwiać i co przeżywać z partnerem. Z koleżankami też czasem trzeba wyjsć porozmawiać, więc czemu nie można posiedzieć na kaffeee? To wcale nie świadczy o porblemach w związku, a raczej o tym że człowiek związany nie traci siebie i nie jest "zwiazany" dosłownie. A unieśienia erotyczne...no cóż jedni mogą mieć rano, albo w południe czy wieczorem....a inni czekają z tym na sobotni wieczór....:(

to w związku już nie można obejrzeć filmu???? co znaczy dla Ciebie przebywać ze sobą?

Wspaniałe podsumowanie!! Mam nadzieje ze ktos w końcu zrozumie... Dzieki za pomoc w przekonywaniu "" chorej''' osoby że miłośc to uczucie a nie wekeendowa kopulacja..

Gość kogoochkogo
heheheheheheheeheheheehee a co to za zwiazek gdy młody chłopak 23 letni oglada po raz ktorys film "szybcy i wscieekli"majac u boku kobiete 35 letnia z ktora jest dopiero dwa lata w zwazku,gdy dni maja zapelnine praca,obowiazkami i nei maja dla siebi zbytnio czasu.

Gość kogoochkogo
heheheheheheheeheheheehee nie chodzi o iunisienia erotycze,nie chodzi o to zeby nie klikac,zebuy nie spotykac sie z przyjaciołmi,nie ogladac TV.Tylko o to,ze jezeli ktos w tyg.wiekszosc czasu spedza poza domem,ma obowiazki to weekend jest czyms wspanaiłąym do spedzania czasu ze soba,a nie obok siebie,Obok siebie zyja pary znudzone ze soba,majace dłuzszy staz partnmerski.A w 2 letnim zwiakzu,gdzie na pewno od razu ze soba nie zamieszkali to dziwne jak na szczesliwa,nie znudzona soba pare.

Gość kogoochkogo
ILONA35-lat jednak ty głupia stara baba jestes,juz po raz ktorys pisze,ze nie chodzi tutaj o seks:-) ale wudocznie to tobie ciagle jedno na mylsli i jezeli zakopulujesz to uwazasz,ze jestes w szczesliym ziwakzu i zyjecie obok sioebie a nie ze soba.

nie ma za co..to poprostu doświadczenie. Moi znajomi też nie mogą się nadziwić, czemu z narzeczonym nie wychodzimy wieczorem. Ja mam 23 lata a on jest starszy kilka lat. W ubiegłą sobotę miałam własnie jazdę niby z taką " miłą "koleżanką jak ta pani z postów wyżej...stwierdziła, że co z nas za para jak w niedzielę siedzimy osobno zamiast iść na jakąś imprę. Faktem jest, ze nie mieszkamy razem jeszcze. Miałam na studiach egzaminy w sobotę, chłopak po mnie przyjechał wieczorem, zebym nie wracała sama po ciemku. Zabrał do domu i nakarmił..Poprostu błogie lenistwo, obejrzeliśmy komedię ...było mi tak dobrze i nie trzeba było niczego więcej. Pewnie dla niektórych też jesteśmy nudni jak para z 10 letnim stazem.

do kogoochkogo wiesz, różnie bywa..jeżeli ktoś ma tyle obowiącków w ciągu tygodnia to musi odpocząć psychicznie, czasem też od swojej połwoicy. Każdy seksuolog Ci powie, że to zdarza sie w każdym zdrowym związku. Nie ma nic wspólnego ze stażem. Czemu wytykasz ciagle wiek partnera Ilony, co z tego że ma 23 lata?

Dla takich rozrywkowych '' KOLEZANEK" pewnie taka sielanka jest nie do pomyslenia!! Ja uwielbiam leniuchowac z swoim facetem w sypialni.. zawsze kiedy wracamy po pracy to staramy sie jak najszybciej uciec w zacisze sypialni.

wiesz, ja myślę, ze to nawet nie o rozrywkę im chodzi. Poprostu sądzę, ze tak jak u kogoochkogo, chodzi o wyidealizowanie związku. Przypuszczam, ze jest sama i poprostu nie ma okazji sprawdzić sie w dłuższym związku, dlatego nie rozumie, ze bycie razem to nie tylko ze sobą ale i obok siebie.

Masz rację, niektóre kobiety swoje niepowodzenia przyszywają innym.. a życie ich nie rozpieszcza. Dlatego pewnie nie sa w stanie zrozumiec normalności jaka jest uzupełnieniem w związku. Tylko po co ublizac i sprowadzac kogoś do swoich niepowodzen? Tego nienawidzę. Wmawiania czegos co niema sensu.

Mnie maksymalnoe podniecają majtki różowe,a jesli do tego jeszcze przejrzyste i z koreneczką to mmmrrrrr

Gość gremin
ILONA35-lat masz młodego niewykształconego meżczyznę i ty takze niewykształcona i nie macie tematów do rozmowy i dlatego przesiadujesz w necie.

Gość gremin
ILONA35-lat na innym topiku napisałaś" 08:33 [zgłoś do usunięcia] ILONA35-lat WIESZ GREMIN..NAPEWNO ZDZIWIŁBYŚ SIĘ BARDZO ... WIEDZ ZE TAKICH JAK TY I TOBIE PODOBNYCH W SWOJEJ PRACY I NA CODZIEŃ ZJADAM NA ŚNIADANIE" Na pewno powinno być i na co dzień powinno być. Gdzie te Twoje wykształcenie jak nie potrafisz pisać poprawnie.Ktoś robi literówki,ale Ty błędy ort.robisz :-) I nie ma co ci zazdrościc,bo masz niewykształconego młodego.Taki tylko za stare baby sie bierze.

Gość plaska
ja uwazam ze faceci lubia biel czern i czerwony ;p ja uwielbiam rozowy;D

Gość walinn
Moim zdaniem głównie czarna i czerwona ( to również zdanie mojego partnera) ale pewnie w dużej mierze też wszystko zależy od modelu bielizny. Na przykład wydaje mi się, że kobieta ubrana w taki komplet http://nipplex.pl/Valentina.php również będzie pobudzała zmysły mężczyzn. :)

Gość gość
czerwony, czarny, to standard ale raz zmieniłam i kupiłam jasną kremową bieliznę na erozkosz i powiem szczerze że zrobiła większy szał niż te dziwne zwymyślane kolory, była bardzo zmysłowa i kobieca delikatna a zarazem miała to coś co Go bardzo pociągało to była niezapomniana noc

Gość ogolony h
Ja tam jestem zwolennikiem bialej bielizny.

Gość gość
Kobieta jest tak piękna sama w sobie , że nie potrzebuje bielizny!