Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ILONA35-lat

Jaki kolor bielizny najbardziej pobudza zmysły u męzczyzn???

Polecane posty

Osobiscie myslę że czerń...ale mój partner uwielbia biel... Czy dla męzczyzn ma to jakieś znaczenie podczas sexu?

Zmysłowa bielizna bardziej ich podnieca. Wielu bardziej pobudza widok kobiety w pięknej bieliźnie niż nago. Myślę że takimi najbardziej erotycznymi kolorami jest czerń, biel i płomienna czerwień:)

Gość studniówkowa maturzystka
koronkowa czarna bielizna ;-)

Też tak myślę. Moja przyjaciółka zawsze kupuje bieliznę w kolorze cielistym.. może to i ładne ale ja jakoś nie przepadam..zlewa się..

Gość majteczki...
z przody żółte z tyłu brązowe :D

czerwień lubi on ja lubię czerń więc trzeba to jakoś pogdzić... koronka bezapelacyjnie a na mocne wejście sznurowany od tyłu gorset z paskiem do pończoch:)

czerwień lubi on ja lubię czerń więc trzeba to jakoś pogdzić... koronka bezapelacyjnie a na mocne wejście sznurowany od tyłu gorset z paskiem do pończoch:)

Gość studniówkowa maturzystka
nie nie.. cielisty odpada. Nawet nie czułabym się seksownie zakładając taką bieliznę

Gość ulinna
Mojego jeden ciemnoczerwony komplet. Twierdzi, że dokładnie koloru moich włosów ;)

Ciekawe co nasi panowie powiedzieliby na latex?????? Ja osobiscie nie lubię " plastik fantastic" ale wyobrażnia naszych partnerów???????????

Gość kogoochkogo
Czyzbyscie same soba nie podniecały facetow,ze musicie miec na sobie bielizne :-)

Gość kogoochkogo
ILONA35-lat--a tak ogolnie co taka zajebista kobieta majaca młodszego faceta robi na forum erotycznym przed 21 w sobote :-)

Co robię?.. a leżę sobie w łóżeczku, z moim mezczyzną i córeczką i oglądamy sobie ''Za szybcy za wsciekli".. i klikam sobie co jakis czas...Jednym słowem sielanka...To złe według Ciebie?

Gość kogoochkogo
ILONA35-lat --no to wspołczuje zyucia z młodszym o 12 lat facetem :-) widac,ze masz domatora za faceta :-) nie dziwota,ze za starsza się wziął:-) taka szara mysz z tego faceta :-)a ty przeceiz bogini seksu :-)

Gość kogoochkogo
Od 15 z minutami widze cię na forum erotycznym:-) czyzby facet nie domagał ;-)

To dobrze że jeszcze widzisz... Wbrew temu co sądzisz i do czego sie czepiasz wiedz że JESTES w błedzie. Interesuj sie swoim wolnym czasem, więc co ty tu robisz? Mój meżczyzna jest zajebistym kochankiem, a sobota dla mnie to dzień jak co dzień.. Według ciebie widać to jedyny dzien odskoczni...więc raczej to ty idz sie zabaw i daj spokój innym.

Gość kogoochkogo
Smiesza mnei kobiety zachwalajace swoj zwiazek,do tego z młodszym a przesiadujace na forum erotycznym :-) Ludzie ktorzy sa naparwde szczesliwi i maja super partnerow nie przesiaduja na takim forum,szczegolnie gdy partner jest w poblizu.

Gość kogoochkogo
ILONA35-lat masz faceta ktory ma 23 lata i nie korzystacie z zycia ;-) on patrzy w TV,ty na erotycznym klikasz :-) jakos nie moze mi sie to kojarzyc z eszczesliwa para :-)

Gość kogoochkogo
ILONA35-lat czyzbyscei sie soba juz znudzili:-) Niestey prawda tak ajest,ze na takich forach przesiaduja ludzie kktorzy z roznych powodow nie maja dobrze w zwiazku.

Gość kogoochkogo
A co dopiero bedzie jak bedziecie ze soba 10 lat :-) hihih

Gość kogoochkogo
ILONA35-lat ceibie moz enie byc,.bo ty juz stara jestes :-)

Nie rozumiem dlaczego ludzie sa tacy podli! Analfabeci i alkoholicy powinni po 22 miec zakaz pisania na forum!! Myslałam ze spedze miły wieczor z fajnym tematem, a taki idiota wypisuje brednie i ubliza. To chore!! Nie wieze w to iż siedza tu ludzie tylko tacy którzy maja żle związkach, przeciez miło jest podyskutowac sobie na tematy które sa przeciez częścia każdego z nas!!!