Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie weim jaki

Jeśli facet wodzi wzrokiem to podrywacz....????

Polecane posty

Gość nie weim jak
kotka ja pewnie gdybym miala dekold to tez by sytacja bylo identyczna jak twoja.Ja za to miałam spodnicę a więc wodził wzrokiem od gory na dół.

Gość wiolonczella
dlaczego od razu dziwkarz? Po prostu wobec ciebie sie tak zachowuje. Jesli nie odbierasz tych" taksow" jako cos przyjemnego ( a na nim ci zalezy) to po prostu daj mu to do zrozumieni(SLOWNIE) i nie za bardzo sluchaj co odpowie ale patrz jak zareauje (cialo) i co bedzie rocil potem,Wierz mi ze facet ktoremu na kobiecie zalezy nie taksuje jej wzrokiem. A jak masz watpliwosci - powiedz mu (ale bez jakichs wielkich dzwonow- tak po prostu) o tym. A jakie ty masz oczekiwania/nadzieje? masz jakies?(w stosunku do tej relacji)

Gość wiolonczella
zreszta wersja prawdopodobna - moze buzuja mu hormony (wiek) ado tego brak olady pomieszany z brakiem obycia z kobietami. Badz same hormony. No nie mysli on na pewno o zwiazku tylko o tym zeby rozladowac napiecie seksualne .proste.takze lepiej decyzje podejmuj opierajac sie na tym CO TY CHCESZ a nigdy na tym co byc moze -wg ciebie on mysli, albo jaki jest , czy na jakichs innych tam .. nie baw sie w "psychologa za freee". Sadz wg swoich potrzeb i ocen .

Gość to jest nie moralne
a moze sie bawił? ale Wy jebniete jestescie a mi juz od tego kafe odbija.

Gość nie weim jak
wiollonczela troche mnie podłamałaś no ale jednak sama mam takie same zdanie o takich typkach.Szkoda bo bylo naprawdę miło. Ale powiem ci ze kiedys byłam na randce z facetem ktory zalicza wszytsko co sie rusza( dowiedzilam sie dopiero pozniej o tym) i on ani razu nie popatrzył na biust.Rozmawilalam z nim i on był skupiony na rozmowie i patrzył mi w oczy.a wiec chyba nie zawsze mowa ciała zdradzi prawdziwe oblicze czlowieka:-o

Gość to jest nie moralne
hmm a mi sie przypomnialo ze kiedys mnie tak jedna, a nawet dwie wzrokiem zmierzyly a to suki zboczone od teraz inaczej juz patrze na kobiety wstydzilybyscie się.

Gość wiolonczella
zawsze zdradzi. jedna sprawa- potrafic odbierac i rozumiec te sygnaly. W konkretnym kontekscie konkretne sygnaly. To bywa nielatwe ale na pewno mowa ciala nie klamie. Jest tylo jedna kwestia- czy lepszy jest ten co czyta czy ten co chce oszukac wlasnie WYKORZYSTJAC mowe ciala - no lae to juz wyzsza szkola jazdy '-). Jak ktos ci patrzy w oczy to wcale nie znaczy ze ma zawsze szczere intencje. wlasnie wszytsko zaley od tego JAK patrzy .Niektorzy bowiem wiedza ze w obiegowej opinii patrzenie prosto w oczy to oznaka szczerych intencji etc... No i ;-))))) patrza,czasem swiduja, czasem az czuc ze patrza bomysla ze tak trzeba ;-)). zabawne to jest i zdradza od razu. ciezej jesli ktos ma duza wprawe .trzeba duzo wiecej czynnikow wtedy analizowac. A oimi uwagami sie nie podlamuj- wszak moge sie mylic.analizuj sama - masz wiecej danych

Gość wiolonczella
co do tej randki i tego co zaliczal all co sie rusza;-))) no coz--- wlanie facet mila opanowany tzw podryw (moze nawet talent naturalny, a moze nabyty w "boju". typowa technika podrywacza. kwestia analizy. jesli na tym sie nie znasz to analizu all patrzac na swoje odczucia(potrzeby)

Gość taka jedna panid
heh niekoniecznie tak jest. Jestem z chłopakiem 1,5 r. i musze przyznac że zdarza mu się zawiesić jak mam dekolt albo na tyłek.. i zawsze tak z nim było;p na samym początku i teraz i chyba już mu tak zostanie:)

Gość wiolonczella
dobra koncze misje na dzis ;-) kochane dziewczyny- no przestancie . ze facet patrzy na biust albo pupe- no i OK.bylby chory jakby mu tam wzrok nie pobiegl (szczegolnie jak mu buzja hormony). Taka meska natura a kobiety to lubia (o ile czuja sie wtedy akceptowanea nie taksowane) . kwestia KTO GDZIE JAK Z KIM. KONTEKST sie liczy. No..chyba ze chodzi o chama a wtedy bez kontekstu wiadomo. Czesc

gdyby faceci chodzili z dekoltach, to też byście się tam na nas gapiły ;P

Gość gośćKIKI   DZIEKI
dzieki za radę jak facet obserwuję kobietę ,to znaczy ze świr ? damy zagrniczne będą teraz ostrozniejsze ! dziekujemy za pomoc spodziwaliśmy się ze to seksoholik same nigdzie nie będziemy wychodzić czyli natrafilismy na drugiego świra seksoholika dzieki faceci za dobre rady ! W RAZIE NIEBEZPIECZEŃSTWA WYSUNIEMY PAZURY OSTRE SZPONY NIE MOZEMY BYĆ Z NÓW WNIEBEZPIECZEŃSTWIE ! PONOWNIE WIELKIE DZIĘKI I ZA RADY I DORADZANIE BOZE Z NÓW NA ZBOKA NATRAFILISMY MY TO MAAMY PECHA MUSIMY TRZYMAĆ SIĘ BLIŻEJ RODZINY DZIEKI ZA OSTRZEŻENIE

Gość gośćKIKI
czyli to świr ? pięknosci zagrniczne dziękują zappomoc będziemy się blizej rodziny trzymać ? jak najdalej od seksoholikow i zbokow i nigdzie same nie wyhcodzić / trzeba pazury wystwić nie bezpiecznie się teraz zrobiło pelno z bokow ! dziekujemy za rady inni faceci bedziemy teraz na siebie uważać bardziej i trzymać się blizej rodziny niemeickiej tak dla naszego bezpieczeństwa bedzie lepiej