Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriana1

sculptra

Polecane posty

hej dziewczyny czy jest tu ktos z okolic bielska-białej?? czy któras Pani robiła w bielsku zabieg sculptra??? z góry dzięki za odp

Gość gość
Jeśli chcecie wiedzieć więcej o zabiegu, to polecam poczytać: http://www.kn-estetic.pl/sculptra.php, tu są chyba wszystkie najważniejsze informacje. Nic nie zostało pominięte, a jeśli chodzi o jeszcze jakieś dokładniejsze info to trzeba po prostu iść do gabinetu lekarskiego i dokładnie o wszystko podpytać.

Gość gość
To jest naprawdę dobry i skuteczny zabieg, ale też ma swojego konurenta w postaci Ellanse, czytałam o nim na blogu dra Marka Wasiluka. Przyzam, że zapowiada się bardzo ciekawie.

Gość maria33ss
Mi pomogła dr Agnieszka Ledniowska. U niej miałam jakiś miesiąc temu robiony lifting wolumetryczny i jak na razie skóra zachowuje się bardzo ładnie. Nie opada, jest owa twarzy zachowany, świetnie się w tej swojej nowej skórze czuję – 10 lat młodziej to spokojnie ;-) Polecam panią doktor bo jest fachowa, nie uznaje czegoś takiego jak bylejakość.

Gość arletaaaaa
Myślę, że dobrym wyborem w przypadku liftingu wolumetrycznego będzie Agnieszka Ledniowska. Znam panią doktor już dłuższy czas i jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś od niej z gabinetu wyszedł niezadowolony. Sympatyczna, z dużą kulturą osobistą, zawsze się można dogadać co do ceny, terminu wizyty i tak dalej.

Gość gość
Jak jeszcze raz przeczytam coś o Agnieszka Ledniowska to wpadnę tam z siekierą. Za reklamę pani Lednowska to się płaci. Tu jest forum.

Gość mola9022
Sculptra to zabieg, który polega na wstrzyknięciu kwasu polimlekowego w problematyczne miejsca. Wiele kobiet poleca go szczególnie wtedy, gdy tracimy owal twarz. Nie ukrywam, że sama zastanawiam się and tym zabiegiem, od czasu, gdy widziałam go w ofercie kliniki SCM estetic u mnie w Krakowie.

Dziewczyny, na poprzednich forach piszą o grudkach. Tez jestem po - zaczęłam się macać i znalazłam coś bolącego I głęboko umiejscowionego lekko obrzękniętego jak pryszcz (2 tyg po zabiegu ) czy to ta nieszczęsna grudka? Niestety nie doczytałam i malowałam tylko przez 5 dni 3X dziennie po 5 min - chyba mało ;( ale podczas masażu nie zauważyłam. Dopiero po przeczytaniu forum :(((

Jeśli szukasz sprawdzonej kliniki ja wybrałam Magmapore i nie żałuję. Miałam tam wykonywany zabieg Sculptra i zdecydowanie polecam. Zabieg wykonała mi dr Roma Zielińska