Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heje heej sokoły

laski, miałyście welon do slubu?

Polecane posty

Gość heje heej sokoły

jw. :)

Gość leo why.........
miałam żech :P

Gość miałam
miałam

Gość heje heej sokoły
bo ja się zastanawiam, czy nie zrezygnować z welonu na rzecz kilku kwiatów wpiętych we włosy...

Gość heje heej sokoły
w ogóle - jaką fryzurę do ślubu można zrobić z długich włosów? bo koki mi się nie widzą...

Gość miałam tylko stroik we włosach

Gość heje heej sokoły
stroik?? a jak to wygląda :)

Gość akjsdflg
Ja miałam nawijane na taką lokówkę ze ślimakiem w maleńkie loczki,a potem kilka kosmyków podpięte do góry a reszta rozpuszczone,wszyscy mówili że ślicznie ;) Teraz wydaję mi się że koki już nie modne tylko jak najbardziej naturalnie wyglądająca fryzurka ;) A welon miałam 5-metrowy,ale potem na salę przypięty krótki,długi był do kościoła i do zdjęć ;) A żeby było śmieszniej to welon nie niosły mi dzieci tylko dwóch kawalerów ;):P

jasne:) ślub bez welonu to nie ślub:) chociaż to akurat rzecz gustu:) a pierwszy taniec już wybrałaś wczoraj?:)

Gość bhgdn a
ślub bez welonu to nie ślub nie ma to jak przekonania babcine :o

Gość heje heej sokoły
nie wybrałam :) mam trzy typy, ale laski się śmieją, że kiczowate... wiem, ostatnie słowo i tak nalezy do mnie, ale wolałabym, by goście nie smiali sie po kątach, że mamy kiczowatą piosenkę :)

Gość bhgdn a
bo te 3 pisoenki sa kiczowate i to strasznie :o

Gość heje heej sokoły
no to dajcie mi przykład jakiejś nie kiczowatej... :( śmiejecie się, ale nic sensownego nie piszecie... każda powtarza: kiczowate. a może zamiast tego napiszecie co grali u Was. to sobie zgapię :)

nie mialam jeszcze slubu,ale welonu miec nie bede,tylko jakis stroik. Moja sukienka tez nie bedzie raczej typowo slubna,bo wszystko bedzie minimalistyczne:) Ps. ołówkaaa Daisy i tu Leja - mam wielka prosbe!!!! Czy mozecie sobie prywatnie rozmawiac gdzie indziej,a nie na wiekszosci tematow?? Nie da sie czytac waszych bezsensownych tekstow... A moze ludzie chcieliby poczytac na temat...

Gość heje heej sokoły
nie jestem wielką fanką muzyki, nie znam zbyt wielu takich kawałków, które by się nadawały i ie były kiczowate... a Wy zamiast wyśmiewać pomóżcie! :p

Gość bhgdn a
ta ost najklepsza ze wszystkich :P

Gość heje heej sokoły
no nie wierzę! podoba się?? :)

bhgdn a toteż napisłam że to rzecz gustu,a z gustami się nie dyskutuje:P Ja np. nie wyobrażam sobie panny młodej bez welonu ale też ni narzucam nikomu mojego zdania,każdy robi jak uważa.Hej sokoły może się wstydzą napisać jakie miały piosenki żeby ktoś się nie śmiał że są kiczowate :P

Gość bhgdn a
ślub bez welonu to nie ślub ty chyba masz jakis problem z inteligencja? najpierw pisze jedno, potem drugie :o moze ejszcze tylko biala suknia, kazda inna to be? ja w zyciu nie zaloze welonu, dla mnie to wiesniackie, ale nie psize ze bez welonu to nie slub :o cywilny dla ciebie to tez pewnie nie slub co?

mi nie to, że welon się nie podoba... tylko tak: będę miała suknię na ramiączkach, włosy puszczone na ramiona, i tak mi się wydaje, że jak walne do tego jeszcze welon, to będzie trochę już za dużo na "górze"...

Gość akjsdflg
Piosenka śliczna,ale wydaje mi się,że powinna być troszeczkę szybsza,żebyście mogli pokazać swoje umiejętności taneczne,bo przy takiej to tylko kiwanie się na boki ;) Ale bardzo mi się podoba :) Ja nie pamiętam jaką miałam piosenkę,musiałabym zerknąć na płytę,ale chyba oklepanie i kiczowate-już mi niosą suknię z welonem ;):P

bghn a przeczytaj uważnie co napisałam a dopiero potem dyskutuj:P hej sokoły -ładna ta piosenka :) ale ja nie bardzo chyba bym potrafił ją zatańczyć :( jeśli tobie się to uda to gratuluje zdolności:) tu Leja a co ty robisz na tym topiku?:) też cię interesuje temat welonu?:)

• NAJŚWIEŻSZE

• 2
      ...