Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieZaChuda

Odchudzanie --- 25.01.2010

Polecane posty

i-am-your-sin --> Dokladnie hehe :) Ale coz, niektorzy juz tak lubia.. sama wazy 63 kg, wiec nie sadze, zeby wygladala jakos super, ekstra i naj.. Ale coz.. Nie warto sie takimi osobami przejmowac.. :)

Ja od jutra zaostrzam diete.. Postanowilam schudnac w 3 tygodnie jakies 5 kg.. Wierze, ze sie uda :) Na tan okres, chce zrezygnowac z pieczywa, ewentualnie raz na jakis czas jakas bulka, obiad bede jadla raz w tygodniu, i to w mniejszej porcji.. Chce jesc platki z mlekiem, jogurty, surowki warzywne, i jakis owoc.. No i jak sie uda to jakies cwiczenia Przykladowy jadlospis 9:00 platki z mlekiem 0,5 % 13 surowka 15 albo 16 owoc 18:30 jogurt a potem cwiczenia

NieZaChudaa wiesz co? wydaje mi sie ze ta Twoja nowa dieta to nie za bardzo! trzeba jesc miejsze porcje ale czesciej, twoj organizm nie pociagnie tak dlugo... no ale jak chcesz, ja tam ekspertem nie jestem ;p dzis: sniadanie- kanapki z chrupkiego pieczywa z szyneczka i papryka obiad-"fasolka po bretońsku" :( kolacji jeszcze nie jadlam do tego 20 min na rowerku stacjonarnym, 20 brzuszkow i 45 min wf(pilka reczna dzis byla)

Hm.. fakt, nie jest za zdrowa.. No ale trudno, sprubuje tego przez jakies 2 tygodnie, a potem sie zobaczy.. :) W sobote kupuje sobie rowerek stacjonarny :D wiec efekt powinien byc lepszy bo zamierzam na nim cwiczyc przynajmnije raz dziennie

Co tam u was ? Jak dieta ? U mnie dzisiaj tak : bulka maslana 4 wafle ryzowe jablko maly golabek ale bez kapusty troche surowki z samych warzyw i teraz jem ostatni posilek juz dzisiaj platki z mlekiem 0,5 % Wiem, ze nie za specjalnie.. ;/ Ale na szczescie zadnego paczka nie pochlonelam hehe Buziaki

Witam ,, mam pytanie czy ktos słyszał coś o diecie Montigniac? Na twoj-sport.pl znalazłam artykuł na temat tej diety, ale szczerze, to pierwszy raz o niej słyszę, czy ktoś z Was stosował taką dietę? Czy jest jakiś efekt? http://www.twoj-sport.pl/aktualnosci/6722-sport-czy-dieta.html Zależy mi na tym, że szybko schudnąć. Stosowałam już sporo różnych diet, ale jakoś bez rezultatu:-)