Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straciatella 23

Najwieksza PLOTKA jaka o sobie slyszeliscie i najbardziej wyssana z palca!!

Polecane posty

Gość straciatella 23

podzielcie sie ze mna swoimi doswiadczedniami w serze plotek im bardziej wyimaginowana tym lepiej ;];];] Ostatnio sie dowiedzialam ze sylwestra spedzilam z jakims facetem w hotelu a prawda jest taka ze ze swoim chlopakiwem i towarzystwem byslismy z zakopanem ;];];] kocham dowiadywac sie takich bzdurek :D

Gość straciatella 23
uciekaj z tymi linkami !!! nudne to

Gość straciatella 23
nooo dawajcie piszcie cos no

Gość straciatella 23
nooooooo cjhcialam pogadac o czyms zabawanym :)

Gość straciatella 23
uuuuPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość straciatella 23
sashem hehe a co to takiego ;p

mama mojej kumpeli usłyszała od sąsiadki, że ta widziała jej córkę (czyli moją kumpelę) całującą się na klatce schodowej przed własnym mieszkaniem, najlepsze było to, że koleżanki wtedy wogóle nie było w mieście

Gość straciatella 23
i to mnie rozwala ze ludzie potrafia sobie cos totalnie wyssac z palca i przekazywac to dalej ... Moja kumpela ostatnio mi mowila jak to jej uczelni krazy wiesc ze jest wziacy a ona od pol roku z nikim nie sypia heheh ;];]

Gość straciatella 23
ii to tyleee nooo dawajcie jakies pikantne ploteczki :)

Gość janeczka1234
ja kiedyś siedzać u ginekologa spotakałam znajomą, taka raczej z widzenia, ona była w ciązy i sie mnie pyta który to tydzien, a ja na to ze nie ejstem wciązy, a on a" no co Ty, ja słyszłama ze jesteś" i to od brata mojego chłapka, ehhe potem pytałam innych i rzeczywiscie po miescie krązyła taka plota , nawet do sąsiadki doszło, al emasakra

Gość janeczka1234
ta sama sąsiadka myślła ze jestem wciązy bo do miasta nie przyjezdzam hehe że się ukrywam hehe ale faza

Gość straciatella 23
heheh a to dobre, uslyszec cos takiego to musi byc masakra ;] a z ta ciazka to sie juz pare razy spotkalam ze cos ktos sobie wymyslil , troche przytyjesz nie tam gdzie trzeba czegos nie wiedza to sobie dopowiedza hehe

Gość janeczka1234
wczoraj też hehe najadłam sie i mi brzuch wywaliło a kolega do mnei( m.óh daaaawny chłopak) "a co Ty w ciązy jesteś?" masakra, aż tak żle ze mna??

ze nie dotarłam na imprezę zakładową bo byłam taka nawolona,ze ledwo stałam na własnych nogach a prawda była taka,że po zebraniu zebralismy się na kawie a ponieważ mi się nie chciało isć na imprezę pojechałam do domu dodam,że autem :D

Gość tragedia w pięciu aktach
ja tez słyszałam, ze jestem w ciąży nawet babcie, które mieszkają w pobliskich wsiach wydzwaniały oburzone do moich rodziców, że one się dowiadują od obcych :D a potwierdzeniem miał być fakt, że zimą tato podwoził mnie samochodem na przystanek autobusowy (nigdy nie mogłam się wyrobić na ranny autobus) więc zdaniem obserwatorów, podwoził mnie tylko dlatego, żeby ludzie nie widzieli rosnącego brzucha (?)

Gość 556
penelope musisz miec opinie niezlej pijaczki skoro taka plotka na twój temat poszła.

Gość a ja że jestem nieobliczlana i
chora psychicznie

Gość 2434
Miałam chłopaka i kiedyś przyjechała do mnie koleżanka rowerem, ale ubrała się jak na motocykl 0 miała wielki hełmofon, itp. Moja matka ją zobaczyła, i myślała, że spotykam się na raz z dwoma facetami.... Jak byłam na studiach, to większośc rodziny myślała, że nic nie studiuję - bo byłam leserką i nikt mnie nie widział z książką 0 amoże po prostu szybko się uczyłam? Potem mnie ktoś spytał o absolutorium, to ja mówię, że w maju. A ciotka zdziwiona "A jednak!"

Gość straciatella 23
ojj tam zaraz pijaczki nie przesadzajcie kazdemu moze sie zdarzyc, jak sie najem tez wywala mi brzuszek, lepiej z domu nie wychodzic, bo ci wloza dziecko w brzuch ;p

Gość miałam 16 lat
zaczęłam chodzić właśnie z obecnym facetem. Szłam chodnikiem z moim menem i spotkałam koleżankę której nie widziałam całe wakacje. Zaczęła składać nam wyrazy współczucia z powodu mojego poronienia:) Wyszło na to,że wszyscy o nim wiedzą tylko nie ja:)

Gość Taka jedna Justyna
mama moja kupila auto takie rodzinne dla mnie brata i siostry i sasiedzi stwierdzili ze to auto to ciotka nam kupila z krakowa:D nie wiem skad ludzie biora takie newsy ale posmialam sie;)

Gość karolinanannana
moj chlopak jak do mnie przyjezdza to oczywiscie jego samochod pod moim domem stoi. Kilka dni temu zmienił auto, a wczoraj sie dowiedzialam ze gadaja o mnie: "blachara, na goscia w mesiu poleciala" heheh a prawda jest taka ze "gosc" ten sam tylko samochod zmienil

Gość straciatella 23
zastanawiam skad sie biora ploty mam taka na roku wiedzme zazdrosnice co by kazdej ladnej oczy wydrapala too ta kurde poszla i nagadala o jednej z dziewczyn ze ja stara bije heheh czujecie :)

Gość 2434
O ciażę też mnie rodzina podejrzewała, jak w ciągu ok. roku przytyłam 15 kg...

Gość straciatella 23
naprawde zal chwyta za serce mi by bylo strasznie glupio isc i gadac cos czego nie jestem pewna ;p

Gość Wafelkowa_panna
A ja dowiedziałam się ostatnio, że razem z chłopakiem wzięłam ślub cywilny i, że to niby w tajemnicy przed moimi rodzicami :D

Gość straciatella 23
oczywiscie ze ciaze mozna pomylic z otyloscia na przyklad brzuszna, ale sie nie zapyta a ni nic tylko gadaja i gadaja sraja hehe

Gość karolinanannana
ze ja stara bije hehehehe dobre straciatella:D