Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straciatella 23

Najwieksza PLOTKA jaka o sobie slyszeliscie i najbardziej wyssana z palca!!

Polecane posty

Gość flesz80
a najwieksze swinstwo i to jak ludzie zeruja na czyjejs krzywdzie. Moj tata popelnil samobojstwo w sierpniu 2009, za pare dni dzwoni do mnie przyjaciolka i mowi ze ludzie w sklepie mowia ze zrobil to bo sie zadluzyl bo mi mieszkanie kupil. (dziwnym trafem mieszkanie wynajmuje za kupe kasy) szkoda tylko ze nie powiedzieli gdzie to mieszkanie jest bo z checia bym sie wprowadzila:(

Gość straciatella 23
ludzie sa naprawde bezkrytyczni, ciemni, zasciankowi, i przez swoja glupote moga strasznie kogos urazic... u Mnie sasiad umarl bardzo niespodziewanie, bylo to latem moja mama zauwazyla ze juz bardzo dlugo nie widzi pana Mariana i zaczela sie tym przejmowac pukala dzwonila i nic w koncu poprpsila siasiada zeby wszedl do mieszkania przez balkon bylo nisko takze nic mu nie grozilo ii co sie okazalo facet nie zyje, pozniej wyszedl z tego taki" smrod" wszystko co najgorsze moja mama ehhh do dzis nie kotrym sie nie klaniam jak ich widze parszywe swninie i nic wiecej

Flesz80 _--> wiem o czym mówisz, bo mojej koleżanki brat się powiesił i potem plotki chodziły, że mafia go załatwiła bo się z nimi zadawał, że jakiejś dziewczynie dziecko zrobił i się powiesił żeby nie płacić alimentów i jeszcze kilka podobnych.

Gość straciatella 23
przykre....

nie bylo mnie w PL przez ladnych kilka lat,bylam w anglii. Jak wrocilam to sie dowiedzialam: jestem we wloszech z wloskim fagasem,urodzilam mu dziecko,ktore przywiozlam do polski,i wmowilam mojemu narzeczonemu( z ktorym jestem do dzis,i ktory byl ze mna w anglii),ze to jego,po czym zostawilam mu je,i on je wychowywal,a ja wyrodna matka siedzialam w tych wloszech,niby pracujac. KOSMOS

A żeby było "optymistyczniej" to moja szwagierka się dowiedziała, że nie ma kasy i chodzi po sklepach (na wsi) i żebrze o jedzenie. Po za tym łazi po ludziach bo ją na kawę i papierochy (szwagierka nie pali) nie stać, więc się na sępa wprasza :D Podejrzewamy że ploty rozpuszczone przez pewną osobę której kasy pożyczyć nie chciała :P Po za tym o tej samej szwagierce regularnie się dowiaduję, że szmugluje papierochy za granicę. Raz nawet teściowie do mnie zadzwonili, bo ponoć ona pojechała do Niemiec w burdelu pracować. Szwagierka akurat była wtedy u mnie i tłumacze, że nie może być w Niemczech bo naprzeciwko mnie siedzi. W pierwszej chwili teściowie mi nie chcieli wierzyć, bo przecież "sąsiedzi powiedzieli, że widzieli..."

W tym temacie mam mnóstwo do powiedzenia. Niestety :O Kiedy jeszcze mieszkałam na wsi z rodzicami to standardem były plotki, że ciąża, że ślub itp. Wspominać nie muszę, że młoda wtedy byłam i kandydata na męża czy też ojca dzieci nie miałam. No ale ludzie wiedzieli lepiej... No ale nic nie przebije sytuacji, kiedy wyprowadziłam się z domu na studia (siłą rzeczy przebywałam na rzeczonej wiosce dość rzadko), a jakas babka zaczepiła moich rodziców pytając jak mi się wiedzie w Anglii i dlaczego uciekłam z domu... Otóż rodzice właśnie zostali uświadomieni, że kilka miesięcy temu była u nas w domu wielka kłótnia (powodem było niby to, że oni nie akceptowali mojego ówczesnego faceta - btw to nie była prawda) w wyniku której uciekłam z domu i przez długi czas nie dawałam znaku życia, a potem okazało się, że jestem w UK i podobno mamy tam brać ślub, zeby moi rodzice nie mogli przeszkodzić :O :O :O Naprawdę większej bzdury o sobie nie słyszałam :O

Jak wrocilam z wloch i zaczelam sie spotykac z facetem ludzie wymyslili ze on jest Wlochem i sobie go przywiozlam :) choc ma typowo slowianski typ urody :) dopiero po pol roku dotarlo do idiotow ze to Polak :)

Gość że jestem meszczyznom
oczywiście, plotka z kafe :classic_cool:🖐️

Gość zawisc i nienawisc
Tak to jest, ja tez jestem za granica.. nie wiem czy ludzie zazdroszcza czy sie nudza? Ale w ciazy juz dawno bylam pare razy.. moj maz jest bandyta i przestepca.. no i siedzial w wiezieniu 20 lat dlatego nie mial zony wczesniej (ma 40 lat..) Poza tym slyszalam tez ze moja siostrzenica to tak naprawde moja siostra ;) No.. I slyszalam ze maz mojej mamy jest murzynem :D Kurcze.. no czasem jak dluzej na sloncu posiedza to faktycznie.. :D Jak jaaa nie tesknie za polska :)

Gość straciatella 23
moja kolezanka opowidala mi kiedys ze babcia jej przyjaciolki mowila ze ona(ta kolezanka) jak byla mala jezdzila na wozku i jest adoptowana wszystko wyssane z palca, jak to nazwac urojeniami czy jak

ooo,a plotki u mojego faceta na wsi...to juz przebija wszystko. Jak tam nie jezdze,to potem sie dziwia ludzie ze przyjechalam,bo przeciez sie rozstalismy. Jak przyjezdzam za czesto,to tez niedobrze,bo pewnie czyham na majatek. A jak przytylam po leczeniu hormonalnym,to bylam w ciazy,jak sie wzielam za siebie i schudlam,to usunelam. Nie znam tam wszystkich,ale mnie znaja wszyscy. Witam sie tylko z tymi ludzmi,ktorych znam,bo jakbym miala wszystkim mowic "dzien dobry",to geba by mi sie nie zamykala...ale jak sie okazuje,to jestem niewychowana dama z miasta,bo nie powiedzialam komus tam "dzien dobry",mimo,ze nie znam czlowieka,i na oczygo nie widzialam. No,ale on mnie zna,wiec powinnam sie klaniac po pas...

Gość straciatella 23
hehehehhe Booosko poprpstu Pauuuuula

a jeszcze jedno mi się przypomniało - to już było wieeeeki temu, jeszcze w liceum. Otóż wybrałam się na domówkę do koleżanki mieszkającej w tej samej wiosce - UWAGA: koleżanka mieszkała po sąsiedzku, czyli w domu obok mojego (dosłowinie 20m). Po kilku dniach dowiedziałam się, że na tej imprezie bawiłam się tak "dobrze", że aż straciłam przytomność z nadmiaru alkoholu (bzdura) i (tu najlepsza część) moi rodzice musieli po mnie przyjechać samochodem, bo nie byłam w stanie dojść do domu. Przypominam, że impreza odbywała się po sąsiedzku, a rodzice w tym czasie spali :O

Gość flesz80
ludzie sa porabani! Ja nie wiem swojego zycia nie maja czy jak? Jak mi ktos o kims cos opowiada to mowie ze mnie to nie interesuje, mam dosc swoich problemow po co mi cudze??? A moze plotki powstaja bo chca sie w jakis sposob dowartosciowac????

Gość straciatella 23
taaak jestem zadna niusow ;p;p wiecej goracych ploteczek ;]

aha, i jeszcze kiedyś krążyła plotka, że należę do sekty (tak, tak), niestety nie znam szczegółów co to za sekta miałaby tak intensywnie werbować członków na małej wsi :P a powodem było to, że jako nastolatka lubiłam sie dość oryginalnie ubierać.... inna plota, to o mojej kumpeli, że jest narkomanką, a narkotyki przywozi jej inna nasza wspólna kumpela :O

Mój ex-narzeczony mieszkał na wsi. Mnie tam ludzie nie znosili, bo "miastową paniusią" wg. nich byłam ( bo raz się wydało, że nie wiedziałam, że traktor i ciągnik to to samo :D ). Więc pewnego dnia idę do sklepu po bułki. Dwie sprzedawczynie, żadna nie raczyła mi odpowiedzieć na "dzień dobry". Pomyślałam, że coś się święci ;) I miałam rację, wracając spotkałam znajomą, która mi powiedziała, że we wsi chodzi plota, że ja w domu chodzę tylko w czerwonym lateksie i uskuteczniam z narzeczonym konkretne sado-maso z pissingiem na czele :D Wróciłam więc do sklepu, a kupując alkohol zadzwoniłam i bezczelnie przy kasjerce powiedziałam " no, szykuj się, psie, dzisiaj Pani przywiozła nowy pejcz", rozłączyłam się, zapłaciłam i wyszłam z uśmiechem na ustach. Muszę mówić, że po godzinie moja niedoszła teściowa przyleciała na kontrolę?:D Exiunio i ja mieliśmy straszną radochę

Podobno "zakochałam się" w chłopaku ze studniówki :/ oczywiście to wspaniałe info do niego też dotarło teraz chodzimy na jedną uczelnię i widzę chamskie uśmieszki z jego strony ehhh :(

Gość straciatella 23
dobrze zrobilas pozytywna postawa jak ludzie chca plotek to prosze bardzo :)

Gość ooo studniówka
byłam z kolegą na studniówce, zatańczył jeden taniec z moja koleżanką ;) i co się potem okazało? Że mnie dla niej zostawił (nie byliśmy parą!!!)i na dodatek ona ma z nim dziecko i wzieli ślub ;/ oczywiście same bzdury...

Gość ooooo takkkk
a ja sie dowiedzialam ,ze umarłam:O

Gość straciatella 23
doprawdy dziewczymny nie wazne kim jestesmy skad i tak dalej problemy podobne

przypomnialo mi sie jeszcze,jak poszlam do lekarza-ginekologa,i w poczekalni spotkalam mame mojej kolezanki z liceum,i ona sie mnie pyta,po co tu przyszlam (dziwne pytanie),nie chcialam jej mowic o moich problemach hormonalnych,bo co ja to obchodzi????Wiec jakos tak ogolnie jej odpowiedzialam. W kilka dni pozniej zostalam zasypana sms-mi,a nawet meilami od znajomychz liceum,czemusie nic nie przypucowalam,ze jestem w ciazy...

Gość iii tam to mało
Ponad pół roku temu się przeprowadziłam do nowego miasta. Jestem ateistką więc nie chodzę do kościoła. Pewnego dnia moja córeczka przyszła zapłakana i mówiła że wołają na nią "Mała Żydek Mała Żydek". Całe osiedle myślało ,że skoro nawet na Boże Ciało nie przyszłam to pewnie jestem Jehową albo Żydówką :P.

Koleżanka pojechała do swojego narzeczonego do takiego małego miasteczka, na święta. I grypa ją rozłożyła więc nie poszła na pasterkę. Potem po całej okolicy ploty chodziły, że ona jest taka brzydka że się narzeczony i przyszli teściowie wstydzili ją do kościoła zabrać :D

U mnie na ulicy budowali dosć spory nowy dom, jakiś czas temu. Krążyły plotki, że będzie to burdel. Cekawa jestem, co by było gdyby się ci dystyngowani właściciele co tam mieszkają o tym dowiedzieli... :)..