Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina7785

NA CZYM OBLALIŚCIE PRAWO JAZDY? ILE RAZY ZDAWALIŚCIE?

Polecane posty

auteczko pewna jesteś? moja koleżanka zdawała 5 razy a oto "błędy" za które ja oblewali: 1.Najazd kołem na linie(wtedy po starych zasadach za to nie oblewali,tylko trzeba było powtarzać) 2.Przejazd na czerwonym(to nic ze hamowanie wymagałoby zatrzymania się na środku przejścia-nie zahamowała) 3.W burzę przed maskę spadła jej gałąź i gwałtownie zahamowała-błąd,niezdany. Mądre to?

Gość nie lada wyczyn tylko
bezszczelna.....to ona jest twoim guru???? :((((((( nieuki i tyle.......to ty mnie powiedz jak uniknac kontaktu z tymi "gwiazdami" polskich drog???? normalnie strach!!!!! poczytaj sobie zlotowlosa 88......zobacz jej fote...... odpowiedz sobie na pyt czy chcialbys ja widziec za kolkiem bus`a??? ktos biedaczce wbil do glowy ze dzisiaj kobiety moga wszystko i wiedza lepiej!!!! skutki widac!!!!

Gość auteczko...
Złotowłosa 88: - najazd kolem na linie - no wybacz ten jeden raz na egzaminie mozna bylo nie najezdzac prawda? to nic trudnego... - przejazd na czerwonym - nie mozna!!!! przejezdzac na czerwonym swietle to po I-wsze. Po II-gie, kazdy normalny kierowca zdajcy prawko wie, ze jesli długo sie pali zielone swiatlo, to trzeba zwolnic zeby nie wyladowac na czerwonym:) zamiast jechac mogła ostro zahamowac i ewentualnie lekko sie cofnac ze skrzyzowania do linii... -takze BŁĄD ogromny!!! - burza i gałaz, moze zbyt raptowne hamowanie, zamiast pulsacyjnego??? przestraszyla sie i powod jest... takze naprawde jesli ktos jezdzi dobrze to zda:)

1. zahamowałam z piskiem opon, kiedy kot mi wybiegł. Wjeżdzałam wtedy w jakaś brame i potem miałam cofać. Za mną akurat też ktoś wjeżdżał i prawie walnął mi w tył. 2. zdałam

nie lada wyczyn tylko To nie moja fotka bezmózgu... odpowiadam na pytanie, dużo kobiet jeździ po lublinie nie tylko w autobusach,Wiesz jak ja jeżdżę? czy wydajesz opinie bo u ciebie na wsi kobietę za kółkiem plebs traktuje wodą święcona i krzyżem?

1. zahamowałam z piskiem opon, kiedy kot mi wybiegł. Wjeżdzałam wtedy w jakaś brame i potem miałam cofać. Za mną akurat też ktoś wjeżdżał i prawie walnął mi w tył. 2. zdałam

Gość Pach Pach
zesrałem się przy egzaminatorze

auteczko... Trochę bzdur tu widzę: 1.Najazd na łuku na linie,może się zdarzyć zwłaszcza na pierwszym egzaminie. 2."zamiast jechac mogła ostro zahamowac i ewentualnie lekko sie cofnac ze skrzyzowania do linii...:-zwłaszcza jak z tyłu jada rozpędzone samochody(jadące grubo ponad przepisowe 50km/h) a żółte ci wyskakuje praktycznie nad głowa? Widać mało wiesz, próbowałaś kiedyś hamować? moja siostra już tak zrobiła, samochód który jechał z tyłu zatrzymał sie jej w bagażniku. 3."burza i gałąź, może zbyt raptowne hamowanie, zamiast pulsacyjnego: No jak ty byś hamowała pulsacyjne gdyby 1,5metra przed tobą spadła gałąź 2 metrowa to gratuluje...

Gość auteczko...
słuchaj Złotowałosa, dlaczego na mnie napadasz? Ani mnie, ani ciebie nie było przy tym kiedy twoja kolezanka zdawala ten egz. Staralam sie znalezc wytłumaczenie dlaczego nie zdala... Zdalam za pierwszym, egzaminator nie zwracał mi uwagi, nie hamowal i nie lapal za kierowanice, to chyba o czyms swiadczy...uwazasz ze zdalam na ladne oczy?? uwazam ze raz czy dwa moze sie nie udac z rozych powodów, chocby stresu...ale 5 i wiecej?? naprawde chcesz zeby tacy kierowcy jezdzili po drogach???

Ja na ciebie nie naskakuje ale odnoszę wrażenie,( mam nadzieje ze mylne) ze jesteś troszkę zarozumiała... Wiesz, ja też mogłabym napisać ze co to za wyczyn osobówka jeździć bo teraz jestem kozak i jeżdżę autosanem. Każdy kto zdawał wie ze jak egzaminator się uprze to nie ma mocnych-nie zdasz.Zdałaś za pierwszym razem-gratuluję,nie każdy ma tyle szczęścia.... Znam kobiety które zdawały za pierwszym razem i w pierwsze dni po odebraniu prawka zaliczały stłuczki przy parkowaniu,a moja koleżanka jeździ pół roku i jest dobrym kulturalnym kierowca-umie ustąpić pierwszeństwa i jeździ szybko-nawet za szybko. nie lada wyczyn tylko Nie wiem czy jest sens z plebsem rozmawiać...Lublin to musi być metropolia w porównaniu to tego chamstwa i prostactwa ze wsi która reprezentujesz...albo może pochodzisz z jakichś dennych przedmieści warszawy a twoi rodzice rzucali się butelkami jak byłeś/as mały/a? kultura na to wskazuje...

ty popatrz na swoja "kulture"!!! ledwo sie wpisalas a juz ludzi denerwujesz......:( Lublyn.......ja nie moge!!!! wiesniara.....

Ja jestem z berlina.... tak akceptuja moja odmienna oriantacje.....

Witajcie :) W swojej karierze mam dwa podejścia do zrobienia prawa jazdy. Po raz pierwszy robiłam kurs w 1995 roku. Wtedy podchodziłam 6 razy do egzaminu praktycznego (teoria zdana za pierwszym podejściem) i zawsze oblewałam na manewrach czyli łuk, koperta bo jeszcze wtedy była itd itd w końcu po kolejnej nieudanej próbie dałam sobie spokój. (Doszłam do wniosku ze nie nadaję się na kierowcę). Obecnie prawie od roku mam PRAWO JAZDY Egzamin zdany za pierwszym podejściem. A teraz wnioski : 1) Dobra szkoła jazdy (ja polecam Imolę) 2) Odpowiedni instruktor , który wie po co jest z kursantem w samochodzie, potrafi o odpowiedni sposób oddać mu swoją wiedzę. 3) Praktyka i jeszcze raz praktyka (kiedyś było 20 godzin jazd, obecnie 30 godz a i tak uważam że to mało. A teraz trzymam kciuki za nowo zdających , połamania kierownicy moi mili

nic wiecej.....ukranski pomiocie....

no dobra przyznam się,zdałem bo siorbałem egzaminatorowi na czerwonym....

Gość Mam glupie pytanie
Trzesa sie nogi na egzaminie? :)

Gość paulina7785
Miałam dziś egzamin i oblałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powód- podobno jechałam AGRESYWNIE!!!! No szlag mnie zaraz trafi, to że jadę pewnie to znaczy agresywnie i to powód do niezdania. Ktoś nie zdał z takiego powodu????

Gość za 3 razem
1. za brawure 2. za brak dynamiki jazdy :D 3. zdałam

Gość pamila
za pare dni tez mam egzamin i napisze tu na czym oblalam :P nie wierze, ze uda mi sie za pierwszym razem bo na pewno stres mnie zeżre :O

Gość bnbnvbvbvnvbnbnvn
Ja nie zdałam 6 razy. Wiem, pomyślicie sobie, że jestem blondynką :P Tymczasem dobrze jeżdżę i lubię jeździć.

Za 4 razem. Pierwsze-przejechanie po podwójnej ciągłej, dwa-wymuszenie- niesłuszne auto było bardzo daleko, 3 też wymuszenie pierwszeństwa ale tu juz się nie czepiam;D :) za każdym razem oblewałam na mieście;)

Gość 6 razy
6 razy na wzmuszeniu 6 razy pod koniec egzaminu 6 razy w szczecinie

Gość J@M4ZZ
Ci którzy mówią, że mają umiejętności i zdali za 1 czy 2 to osoby naiwne. Mieli farta i tyle. Nikt nie jeżdzi idealnie nawet egzaminator, a co jeden pominie to drugi sie nast. razem doczepi. Osobiście mialem już wiele podejść XXX razy wymuszenie po 30min plynnej jazdy, ominięcie żula na rowerze na przejściu(ewidentnie no fakt), najechanie tylnim kołem na krawężnik przy zawracaniu. A znam osoby którym np wylaczyl się kierunek przy parkowaniu/skręcaniu i nie daly go na tyle szybko znowu i kicha.

Gość hrty5ry5y
1 i 2 raz na wymuszeniu pierwszenstwa a za 3 zdałam

Gość Za pierwszym razem
Za pierwszym razem a moj brat zdawał 9 razy :-)