Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdeseprowanaamamama

po wizycie u ginekologa i znów NIC co powinnam/iśmy ...

Polecane posty

Gość zdeseprowanaamamama

zrobić 19 grudnia miałam ostatnio miesiączke mam nieregularne ale powinnam dostać16 stycznie i nic nie ma wczoraj zrobiłam test ciążowy i wyszły 2 kreski w tym jedna bladziutka. Dziś poszłam do ginekologa powiedział żę nic nie widzi ale mogłam zajsc nie dawno. Wiec jak myślicie powtórzyć test czy co ? dodaj że staramy się od 2 LAT już

Gdziueś tak w 8 tygodniu idż do ginekologa jeśli 2 kreski się powtórzą, powinno bić już serce.

Gość zdeseprowanaamamama
a teraz po jakim czasie najlepiej zrobić test ? może za tydzien tak bardzo chcemy dziecka :( 2 lata i nic

Gość zrób badanie z krwi
beta hcg. I zobaczysz jakie będziesz miała tam wyniki. To badanie daje 100% pewność. Moze jeszcze za wrześnie na USG poszłaś. Ja dwa razy byłam za wcześnie i nic nie było widać, a mam 2 zdrowych dzieci.

Gość zdeseprowanaamamama
i gdzie można takie badania zrobić ? w szpitalu ginekologiczym ?

Gość zrób badanie z krwi
zadzwoń i zapytaj czy w szpitalu można. W laboratoriach można zrobić.Podzwoń i dowiedz się. U mnie takie badanie kosztuje niecałe 30 zł i wyniki są albo po 2 godz albo na drugi dzień w zależności od laboratorium.

Gość zrób badanie z krwi
jak zrobisz to badanie to będziesz wiedziała mniej więcej kiedy iść do lekarza bo pęcherzyk jest widoczny kiedy beta jest większa niż 1500

Gość zdeseprowanaamamama
ok dzieki ci wielkie

jezeli masz nieregularny cykl to faktycznie moglo nie byc widac ja radzilabym zrobic test z krwi- nie myli sie :) i dopiero pozniej na usg ponownie wg mnie jestes w ciazy :) i niedlugo zobaczycie na usg maluszka