Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swinska grypa---

czy zaszczepic?

Polecane posty

Gość swinska grypa---

mam rocznego synka,mieszkam w uk i mam mozliwosc szczepienia go na swinska grype ale szczerze mowiac to jestem przeciwna chcialabym poznac wasze opinie czy ktoras z was bedzie szczepic? sama nie wiem

Gość swinska grypa---
moze wy wiecie cos wiecej na ten temat

Gość swinska grypa---
a moze lekarze waszych dzieci cos na ten temat mowia

My corki nie szczepimy... tez mielismy taka mozliwosc, ponad 2 miesiace temu dostalismy zaproszenie na szczepienie. Pediatra nam radzila zeby mala zaszczepic, ale dla mnie ta szczepionka jest "podejrzana".... jakos przy innych szczepieniach nie kaza podpisywac papieru ze szczepi sie na wlasna odpowiedzialnosc :-O...

Gość Im so sorry for you
ja tez nie bede szczepic. Tez jestem w UK. Nie mam zaufania do tych szczepionek

Gość swinska grypa---
no wlasnie,na wlasna odpowiedzialnosc sama chemia dla takiego dziecka raczej nie jest zdrowa,rtec i inne specyfiki poprostu nie jest ona dopracowana.musi cos w tym byc ,ze nie jest bezpieczna,bo przeciez nie byloby na ten temat takiego zamieszania

ja bym nie szczepila, ta szczepionka nie przeszla pelnych badan i niewiadomo jak dziala na male dzieci. chyba teraz staraja sie namowic rodzicow na szczepienia malych,bymiec kroliki doswiadczalne/. to tylko moje zdanie

Gość swinska grypa---
a macie jakies artykuly na ten temat?bede wdzieczna,

Gość vghb0909
ja też miałam możliwość za darmo zaszczepić za darmo na świńską grypę ale nie zrobiłam tego oczywiście świadomie jestem w Irlandii

nie szczepiłam i nie mam takiego zamiaru nie wiadomo jaka ta szczepionka nie ma pełnych badan wiec jakz dziecka krolika nie bede robiła

Ja mieszkam w Anglii i mi co chwile mesy przysylaja bym sie z malym zglosila do przychodni i go zaszczepila,ale ja mam ich gdzies niech sie sami szczepia i swoje rodziny,a z tego co wiem to nawet lekarze sa przeciwni tym szczepionkom

Gość nakupowali mase szczepionek
na ta swinska grype - a ludzie nie chca sie szczepic . a teraz probuja wcinac komu sie da .