Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskryminowany

dlaczego kobyiety dyskryminują szczupłych facerów

Polecane posty

Gość dyskryminowany

:O

Gość afsadfaf
Które dyskryminują?? Ja takich nie znam...

Gość lilylyyl
dlaczego mężczyźni dyskryminują kobiety z większą ilością ciała?

Gość zdziwioona
Wszyscy moi mężczyźni byli szczupli

Gość dyskryminowany
niewiem czemu tak jest najwieksze branie mają karki i panowie typu bears :O

Gość miamia 5577
wolę "napakowanych" i z lekkim brzuszkiem

Gość dyskryminowany
lilylyyl ... bo otyłosc jest nie zdrowa

Ja bynajmniej nie dyskryminuje, bo tylko tacy mi sie podobają :P Ale jestem raczej odosobnionym przypadkiem, bo kobiety wolą w większości napakowaych i mięsniaków :P

Gość tak ja dyskryminuję...
Lubie sie przytulac do wiekszego faceta i sama czuc się małą kobietką. Co jest miłego z obcowaniu z kościami???

Gość dyskryminowany
no i mam potwierdzenie ze jestem dyskryminowany :O

Gość dyskryminowany
ale dlaczego szczupły kojarzy sie z kosciami:O

Kojarzy się z kościami, bo może ktoś nie odróżnia pojęć : chudy i szczupły :P

Gość dyskryminowany
:O

Mi zawsze podobali się tacy, którzy mają ciut więcej ciałka :) nie żadne grubasy,ale też nie skóra i kości. A jednak zawsze miałam chudzielców o dziwo :D obecny też jest chudy.. i nigdy nie wymieniłabym go na żadnego innego :-)

Więc chudy nie znaczy dyskryminowany.. bo mnie zawsze pociągali tacy krąglejsi,a zawsze miałam szczupłych.. Jak kogoś się pokocha to ne zostawia się go raczej z tego powodu,że ma o 3 kg mniej niż byśmy tego chcieli.. ogólnie podobają mi się misie,ale nie zwracam na to uwagi w wyborze parntera.. tak samo jak podobają mi się czarne włosy ale nie przefarbowałabym się na taki kolor.. :)

Gość dyskryminowany
od dzis bede robił wszystko aby byc panem typu bears :)

Gość bumblebeeene
ja tam lubie chudzielcow i ich kosci sterczace :)

Gość nie jestem ladna
Ja nie dyskryminuje

Gość Daisssy85
Co wy możecie widzieć w kolesiach z nadwagą?????????!!!!!! Jak będą mieć 35 to własne fiutka przez bebech nie zobaczą. Ja lubie szczupłych, z lekko zarysowanymi mięśniami:)

Gość Daisssy85
Dyskryminowany Ile ważysz przy jakim wzroście?????

Nie lubie szczuplych mezczyzn. Wole troszke grubszych, mozna sie do czegos przytulic, a nie sama skora i kosci. Poza tym grubszy lub bardziej umiesniony facet daje wieksze poczucie bezpieczenstwa. Przynajmniej ja tak odczuwam.

Gość sgshvsjs
Ja lubie szczupłych, zawsze tacy mi się podobali

Gość sgshvsjs
nie lubie za to mięsniaków, panów typu bears, panów z mięsniem piwnym, wilelkich karków

Gość Marcin Soliduss
A co dopiero ja mam powiedzieć? Jestem bardzo szczupły (wolę nie używać słowa chudy, źle mi się kojarzy), ważąc 79 kg przy wzroscie 211 cm. Nie muszę chyba mówić jak reagują na mnie kobiety czy ogółem większość tłumu. Co prawda lekko sie garbię, ale i tak niestety wybijam się sporo ponad przeciętny tłum, a jednocześnie słyszałem już kawały, jak to się złamię, jakim to chudym drągalem nie jestem. Jest to przykre szczególnie, że pada z ust kobiet. Zdaję sobie sprawę że nadmierny wzrost i szczupłość nie są atrakcyjne, ale co innego że czuję się dyskryminowany. Pytam-za co?! :( Czy mam szanse na spotkanie wysokiej kobiety która zaakceptuje moją fizyczność?

Gość Daisssy85
Poczucie bezpieczeństwa:D Taki chudy może dać rade grubemu, jakbyś chciała wiedzieć Dyskryminowany odpisz w końcu

Gość bumblebeeene
Marcin - to jakies glupie pipy , pierdziel je w koncu znajdziesz taka dziewczyne jak ja , ktorej twoje wystajace zebra beda sie podobac

Gość A ja lubię szczupłych
Szczupłych - nie chudych (bo to jednak różnica). Wszyscy faceci, w których byłam zakochana, byli szczupli. Nie oglądam się ani za napakowanymi klonami Pudzianowskiego, ani za mężczyznami z brzuszkiem. Po prostu tak mam.

Gość Marcin Soliduss
Ja zdaję sobie sprawę że mój bardzo wysoki wzrost daje mi przewagę i że mógbłym zapewnić bezpieczeństwo, ale nie mogę nic zrobić bo zaszufladkowano mnie pod hasłem "Patyczak" i nic na to nie poradzę. Gdybym zdechł, nikogo by to nie obeszło. Kobiety uważają, że jestem pokraczny, rachityczny. Jestem skreślony na starcie bo mam jasną karnację, zarost, długie włosy i te cholerne 211 cm wzrostu. Kiedyś myślałem, że chociaż ratuje mnie moja waga nie przekraczająca 80 kg, ale okazuje się, że i to stało sie przedmiotem żartów, które sprawiają, że serio czuję sie dyskryminowany.

Daisssy, mnie nie interesuje, ze chudy moze dac rade grubemy. Nie lubie chudych kolesi (szczuplych). Nie lubie tez przesadnie grubym lub jakichs pakerow, ale zeby mial tego cialka ciut wiecej niz szczuply facet. A poczucie bezpieczenstwa daje mezczyzna bardziej umiesniony i grubszy niz chudy i napisalam, ze to moje obiektywne odczucie.

Gość Kozak 194
Marcin Soliduss jesteś naprawde zajebiscie wysoki ! Ale spoko, bo wiesz tak naprawdę to tylko niektore laski tak pieprzą a bardzo wiele marzy o wielkim meżczyznie. Sam jestem wysoki, może nie tak bardzo jak Ty, bo mam 194cm, ale zapewniam że zauważyłem, że jeśli do tego jest się szczupłym i nie jest sie rudym czy bardzo brzydkim z twarzy, to naprawdę można przykozaczyć. Elo ziomale !!!