Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zenon 34 Środa Śląska

Wiersze Zenka

Polecane posty

przemoczony obolaly ale zawrze doskonał y;) nei zrażajcie sie ludziki nastawiajcie swe budziki praca, szkoła czy klopoty ludzki los - upadki, wzloty bądz człowiekiem, serce miej smuć sie, walczi i sie śmiej!

Gość bosze chłopie wielbię Cię
❤️

Jutro gramy mecz z Horwacją Bedzie lepiej niż ze Francją Ale czy wygraćzdołamy Jutro sie przekonamy ciezko będzie moi drodzy tamci tez piłkarze srodzy czy w finale zafgramy? tak, jak ich pokonamy to zadanie trudne, ale morzliwe oby sedziowanei bylo uczciwe!

Czyś j est biedny czy bogaty I tak na starość bolą gnaty wiećczłowieku pilnuj sie dobry badz oplaci sie w koncy spac spokojnie bedziesz a i do neiba moze pujdziesz? nie rub drugiemu co tobie nei mile milosc przyjazn, wieronosc i uczciwe zycie daja sile!

Gość Lilly Evangelin
Zenek 😘 tfósz, tfósz...:)

Czy to Wieden czy Miami lódzie są tacy sami jeden dobry drugi zły myśli tylko jak wbić kły co mu z tego w końcu przyjdzie? w koncu też mu gorzej będzie za krzydwe ktos zemsci sie i naszemu złemu bedzie zle to co dasz to dostaniesz wiec postarj sie nei klamac blizniemu pomagać na zlyh ludzi uwazać a dobremu wynagradzac kto z kim przestaje takim sie staje to kolejna mądrość którą wam dziś daję!

Gość przekora
.... kto z kim przestaje takim się staje.... jak widać na powyżej :) ;)

Gość przekora
wypuść psa ze szopy! niech po śniegu biega! zrobi się mu cieplej! może zwęszy szpiega:)

Gość przekora
Zenuś Zenuś coś tak zamilkł? czyżby wena prysła..wez że podrap się po głowie pociśniesz pomysła:)

pies niwe lata w polu bo gryzie bez pardonu pogryzl kiedys lisa miałem gości z grinpisa wlepili mi kafre za lisa gożkie żale takie mamy cxzasy sie nadaje do prasy przestepca ma dzis lepiej uczciwy bide klepie To z lisem i grinpisem to tak na niby jest ;) Zebyscie nie mysleli ze tak bylo powaznie. ale mogloby pewnei tak byc.

Najgorszy nei jestem, ale dzuo pracy by byly zaszczyty i ananasy dzieki za graty nie pujde do taty sam juz musze rzyc zarabiac i pic oraz jesc gdzie jest moj tesc? gdzie jest jego curka dobra piekna głowka co pokocha mnie spac mi sie juz hce! ;)

Gość beszczelnie miła aster
gdzie Zenon ? :O Zenonie drogi wstań jurz z łuszka rozprostuj nogi wez ołówek w rence i pisz nam wiersze, my chcemy wiencej 🖐️

Gość besczelnie chora biedra
Zenonie masz we mnie swą fanke Z tego podniecenia przypaliłam petem firankę 😭 słabo mi idzie :O ale Twoje wiersze... 😍

Dzisiaj bedzie merczów dużo jutro tez, az sie znuza Polska bedzie grac i przeciwnikuw swoich lac bede wwiec ogladal mecze czas sie tak przyjemnie wlecze to dober ejst w zimie siedzisz, cieplo przy kominie i ogladasz kibicujesz dobrym ejdzeniem tez sie zajmujesz napisze wam jakei wrazenia i o tym co w zyciu jest do zrobienia

cały czas pisac nei moge musze zbierac se w mej glowie pomysly na wiersze, zycie je neisie wena przychodzi albo odchodzi kto wie, kto wie jak to dzieje się? czy to rankiem czy z wieczora ludzie siedza prtzy telewizorach ogladaja zasypiaja widac frajde przy tym mają ja malo ogladam, gluwnie sport ki czort, ko cziort lubię też programy o świecie o zwierzetach i technice ludzie madzy takze sa cuda rozne wymyslaja ale najlepsi sa ci z dobrym sercem dla bliźnich!

Gość kolejne wcielnie
adasia slowackiego?;) czemu nie piszesz taaam???

Gość kolejne wcielnie
buleczek tez nie znasz?

Gość besczelnie chora biedra
Zenku, twoje wiersze przyprawiają mnie o dreszcze chce jeszcze, jeszcze, jeszcze... :classic_cool:

Gość kolejne wcielnie
podazaj przz sniegi:classic_cool: siostro muuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa

Po pieszej połowei nei jest zle prowadzimy jedną, uda się? nasi graja dobze, staraja sie w koncu na swoim sporcie znaja sie Zenek tez oglada mecz musim byc finał lecz Horwacja wejsc tam tez chce ale nie uda im się!!!

Przegralimy niestety an nic prozby amulety znowu nei bedzie złota co to za robota! Zenek wnerił sie nie mało a tak pięknie być miało znwó Polska bez wygranej Horwaci sprawili nam lanie palcze i lamenty w domach Polska jest upokożona nie martwcie sie jednak to tylko gra do rzycia czas wrócić i wiencej sie nie smucić!

Gość ooo zenuś popraw mi humora
:( 🖐️

Na poprawe humora poczebna sztabka złota spora albo wille dwie to nie jest proste albo ktoś kohany co z nim wiążesz plany sposobuw jest dużo humorowi sluzą w zyciu najwazniejsze jest złote serce w koncu zwróci się to co z siebie daję

Gość ooo zenuś popraw mi humora
z tym ktosiem kochanym trafiłeś w 10-tkę :)