Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zenon 34 Środa Śląska

Wiersze Zenka

Polecane posty

Gość przekora
Wtorek się powoli kończy. Zenka nie ma - pewnie piwko sączy ... ;)

Gość widziałyście Regresa
zamawaim wiersz dla Regresa miłosny

Gość zenowi wiersz napisałam
Zenonie zenonie co masz na ogonie? O la Boga co za sprawa żona zenka dziś niemrawa! Biedny lata, biega krzyczy a ta ciągle tylko ryczy! Nie płacz piekna, ma kochana zaraz padne na kolana! Nieba Ci uchylę tylko dzisiaj się nie schyle łupło mnie coś w krzyżu strasznie teraz chodze tak chałaśnie! Na to żona jak nie wrzaśnie: Ola Boga Co za chłop Jemu w ręce tylko mop !!!!!!!! :):):):)

Gość KaTaMi
Zenonie, nie ustawaj w swej twórczości Ten temat dużo ludzi gości Podziw budzisz, zachwyt też, napisz proszę jeszcze wiersz.

Gość KaTaMi
Zenek, złączmy siły, wydajmy wspólny tomik wierszy. Co powiesz na tytuł :"palcem po śniegu".albo "myśli nieuczesane". dawaj propozycje:)

A ten Regres to jaki jest bo go nei znam, jakie ma cehy? Żeby wiersz pasował. zajebisty,mądry,wesoły,przystojny,pomocny same naj naj dzięki zenek postaraj się ;)

👄to za wene twórczą :D

spoko Zenek ;) śpiesz sie powoli ;)

i jeśli możesz to wklej wierszyk na ten temat :) dzięki z góry Ludzie urodzeni w latach 70 jak wspominacie ?

wiersz na zamuwienie: Od wielbicielki dla Regresa płynął słowa te jak depesza tyś najprzystojniejszy i bardzo mądry nie mają startu do ciebie jakieś flondry ty i ja to super para niech wszystkim wokulł opadnie kopara gdy bendziemy szli sobie na spacer wszyscy bedą zazdroscili raczej nie raczej a na pewno chciałabym być twoją królewną. jesteś taki pomocny, wesoły pracowity jak cztery pszczoły tyś moim księciem, moi wybrankiem chce Ci to muwic wieczorem i rankiem Pasi? ;)

:D Zenonie :D przeszedłeś samego siebie hihihihihihihihihihihi twe błędy sprawiają,że poezja twa akcentuje wyrażenia dwukrotnie ;) dziękuje Ci pięknie :))))) jak wydzadzą twój tomik zgłoszę się pierwsza o autograf :D tylko pamiętaj niech nie poprawiają twych specjalnie zrobionych byków.....pozostań sobą do końca ..........wróżę ci światową karierę :D a do tego wiersz był przed czasem napisany :*

Gość przekora
a przekora to ma coś z potfora nikt jej rymu nie zadedykuje o cholerka!!! świński rym mi sie po łepetynie snuje;)

Dzięki, postarałem się! Przekora czy masz swego amora? czy może jesteś wolna jak jakas mysz polna albo jak wiatr swiszczoncy przez świat pendzący Przekora pzybywa z prendkoscia meteora by rym napisać czy wczoraj, czy dzisiaj

Gość przekora
przekora i amorek zgodne tworza stadło :) dzieci się udały też:) rym mi się zblokował:(

Zenonie od dzisiaj jestem twoim fanem :) Ze tez wczesniej nie dane mi było poznac twojej jak że wspaniełej twórczości poetyckiej ... :) ale nie ma tego złego co by ....

Przekora ma udane życie o jakim wszyscy mażycie śniek pada i pada nic wiosny nei zapowiada ludzie juz maja dosyc snieguw szykuja sie raczej na wiosne do bieguw i do spacerów na lonie natury a nad nami ciongle śniegowe są chmury pada i pada sypie i sypie że człowiek z zimna ledwo jurz zipie

Zenek to ja " widziałyscie regresa" :) widzisz Regres to jest facet :) zachwycony jest :D

skąd ci się te pomysła biorą ? poduwać ci czasami temata?

Zenon tak jak mówiłem ... Jestem zachwycony twoją twórczością :) i czekam z wypiekami na twarzy na kolejne utwory :)