Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zenon 34 Środa Śląska

Wiersze Zenka

Polecane posty

Gość przekora
Zenuś brawo! wiesz o co kamannn :) nieskromnie to bardzo z mej strony... przepraszam ale tak jak bym wygrała......? chyba że jeszcze jakąś litere polecimy.... zatem?

Gość przekora
tak brąz do lulania poszedł.... miło nam było i to szczerze! mersi bocuea!

Gość przekora
no dzieki!!! dzieki!! za miły wieczór:) dobraj nocki życzę!

Gość kasinka23
hej babki tak troche nie na temat ale co tam :))) hihihihi trafilam miluski serwis gdzie sie rejestrujesz a pozniej wystarczy sie tylko logowac raz dziennie a nagrody wpadaja http://odlotek.pl/zaproszenie/1717

Znuw mam dobry humer chyba wykrence jakiś numer albo napisze wiersz jak chcesz to wejdź gdzie sa wszyscy poeci w końcu rzycie tak szypko leci wiec nie czekajcie wraz ze mną działajcie!

Zibi muzyke nagrywa trosk wszysdkim ubywa Zenek pisze słowa rymuw pełna moja głowa bo nie jestem jerz ani sowa ani rzbik, czy też krowa siedze tu z wami i rymuje dobże sie czuje, jak dobże sie czuje

Gość Ewellinka Eden
Zenuś a co wprawiło Cię w tak dobry hómor wieszczu najlepży? :)

nie jest prawda iz wczoraj rodzice odlaczyli mi internet po prostu mi sie przypomnialo ze mam nazajutrz lecons de la langue francaise a ja nic sie nie uczylam wiec wczoraj w nocy wszystko nadrobilam chociaz sie zmeczylam i dzisiaj senna bylam jakos to przezylam i lekcje odrobilam.

na zadne brawo nie zasluzylam bo leniwa bylam lekcje zawalilam i mame zmartwilam bo sie nie uczylam ciagle sie bawilam konsekwencje sprowadzilam szlaban dostalam i oberwalam niczego sie z tego nie nauczylam i nadal robie to czego nie powinnam.

Gość przekora
Oto jestem! :) czy rymować dziś sie uda? hmmm sama nie wiem we mnie siedzi jakaś nuda..

Gość przekora
kiedy spodziewać sie mamy pierwszego przeboju panów Z Z??? :) spostrzegłam żem iż kompozytora owszem już mamy... i tekściarza przedniego... ale! ale! ale! kto śpiewał bedzie???????????? :) się zaprotegować chciałam by;)

je dois admettre que pas mal, et toi? :P panie zenonie co tysz pan powiada jesli nuda sie rozgosci niech pan wiersze na kafe uklada lub tesz moze moglby pan pouczyc sie jezykow skoro jestes sam czasu masz bez liku nie masz jeszcze zony ani dziewczyny ciesz sie swa mlodoscia jak juz bedziesz mial koniec z twa wolnoscia.

Jezdem już. Jezdem juz a noc tuż turz co robiliscie moi mili gdzierzeście byli? co zwiedzieli, co robili? jezyki dobra rzecz jak czekolada albo mecz może sie poucze troche, poczytam a tymczasem na necie brykam

Gość przekora
kto po śieci bryka tego czasem lęk dotyka.

Gość przekora
Kto jest Zenkiem z środy Sląskie ten się czepia "ziemi" grząskiej :P

Dzsiaj wtorek pomysłuw mam worek na jakie wejźć strony nie mam nic do swojej obrony co zobaczyc, co napisac coś zrobić, cos poczytac śneig dzis nie napadal tak bym łopatą wladał ;)