Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zenon 34 Środa Śląska

Wiersze Zenka

Polecane posty

Tłusty kończy się czwartek zjadłem terz ponczka chyba o czwartej a czy wy zjedliscie jakiegos slodycza? czasem można - nie namawiam do tycia wszystko z umiarem to rzecz dobra wiedzą to wszyscy od żbika do bobra konczę już to opowiadanie zimno i ciemno wciaz bieże mnie spanie

Gość przekora
Dziś zeżarłam pączki trzy! a sumienie ani drży! Dał nam Pan Bóg czwartki tłuste by łakomstwa ;) zaspokoić rozpuste:) Kto się śmieje z mego rymu niechaj w pączku braknie dżymu! :P :)

No i bardzo ładnie chodz od tego waga nie spadnie ale nie można przesadzać trzeba czasem sobie dogadzać szczegulnie gdy za oknem zimno, śnieg to pomaga wrzucić piąty bieg gdy sie chce tylko spac a tu trzeba działać taki ponczek jest w sam raz na zly i na zimowy czas

nie no wiersze o pączkach za je bi ste :D 🖐️ działaj Zenek , działaj .... :D

Gość przekora
Pączkożercy dzisiaj kwiczą i z wyżutem brzuszki ćwiczą:) mnie wyżuty nie dotyczą mogę przepić to żentycą! ;)

Gość widziałyście Regersa
z owczego mleka cherbatka he he :D Cześć Zeniu :)

Gość przekora
ja się żentycą nie zachwycałam ! ja tylko z jej rymu skwapliwie skożystałam:) a ztego co góral najstarszy powiada ;) żentyca nolepsa! lec ino zimna! kopie jak piwo i Zenek by po niej chodził krzywo.....

Gość Lilly Evangelin Ewellin
Zenuś Kochanie coś zaniedbałam ostatnio Twą piękną poezje, ale jak przeczytałam dwa wersy i zobaczyłam te fanki, to serce mi podpowiedziało, że i kariere zrobisz i dziewczyne szybciutko znajdziesz :)😘

Gość Zenonie Zenonie
ułusz proszę jakiś wierszyk dla mojej dziewczyny na Walentynki taki ze ja ja kocham i ze to walentynki i ze ta kartka jest dla niej i ze jest piekna i cos dołusz jeszcze zajrze wieczorem to zobaczem co wymysliles

Gość Zenonie Zenonie
aha i ma na imie Hania i jest ładna

Ode mnie to dla Ciebie kartka bo Ty jestes tego warta Haniu, Ty jesteś ta jedyną nie zamienie Cie na inna piekna, miła, doskonala glowa, tułuw, po prostu cała! nie ma takiej drugiej w calym swiecie z Tobą chce być w zimie, w lecie I jesieniom i na wiosne dni z Tobą sa takie radosne przyjmij rzyczenia wszystkiego najlepszego w dniu Świętego Walentego!

Zenku drogi kolego :) potrzebujesz muzy aby twoje dzieła były pełne nowych natchnień ...znalazłam ci Bó ;) i proszę uprzejmnie o śliczny wierszyk dla tej przecudnej urody Bó myslę,że mogę liczyć znów na Ciebie ;) co ty na to? zapewne jak na lato ;)

Gość poproszę o
fajny wierszyk dla męża;)