Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zenon 34 Środa Śląska

Wiersze Zenka

Polecane posty

Gość do zienka i jgo wierszów
zenek bez sensu pie.....rdoli bo jego rola polega na wkurwianiu ludzi,bez baby Zenek żyje bo która by go chciała, Zenek nie ma w domu kibla tylko wychodek,ot taka jego pierdolona przygoda

Gość przekora
EEEEEEEEEE!!!!!!!!! gościu! baby to na wielkanoc są!!!! z tak ubogim słownictwem i prostackim zachowaniem zabieraj się gdzie indziej!!! prosił cię tu ktoś łepku?

Dzzisiaj terz nawet 3 nie miałem w Lotto takie chyba jest moje motto moze taki jest muj los ze pracować to jest mus? morze tak byc musi czy w Etiopii czy na Rusi że musze sam zarobic trzeba sie nad tym glowic by zarobic, sie nameczyc wrtedy moneta w kielni bzenczy jest na chleb i na mleko czy to blisko czy daleko

Nie martwcie się za durzo dni życia nie temu chyba służą badzcie weseli i gotowi do pracy to sie na pewno keidys oplaci jak czytam ze placza prawiczki zachowujo sie jak ksiezniczki nie ma co plakać, czeba wierzyc a dobra ludzkiego nir sposub zmieżyć są tez ludzie zli, wiadomo ale nie ma co o nich myscleć bo po co uwarzaj na nich i tyle trzymaj z dobrymi a wtedy drogi nie zmylisz

ogladam sobie demoty chociaz nie mam ohoty na marnowanie czasu ale to lepsze niz pujscie do lasu albo ogladanie mody na sukces z foresterami wole zostac na kafe z wami.

Gość przekora
A w państwa i miasta zagrasz?

i kto wygral zenonie w twej grze planszowej? ja zem szybki przysznic wziela i troszkem odpoczela

Gość przekora
jak? sama nie wiem... może ty podasz litere i prędko piszemy - kto pierwszy! hasła w kolejności --- państwa - miasta - rzeki - rośliny- zwierze- rzecz- imie . wchodzisz w to? :)

szczeze muwiac mam dylemat natury etycznej gdyz w ramach kompensacji moge isc na red tube'a lub tez zagrac z wami w gre edukacyjna i nie wiem ktura alternatywa bylaby lepsza.... (wiersz bialy i zartobliwy, nie do konca zgodny z prawda)

Gość przekora
........się sprawdz........

Gość przekora
Ale jaja! sorki! :) gramy zatem! honorowo zapraszamy Zenona o podanie literki na którą piszemy w kolejności takiej jak wcześniej podałam... zapraszam:)

Gość przekora
portugalia paryz prosna proso papuga piórnik pamela STOP!

Gość przekora
liczę....................

Gość Ewellinka
sorki, że się wtrącam, ale to wy nie możecie wymyslać liter, tylko drogą losowania z wiadomych względów :P zatem ja wam losuję literkę "J"

Gość przekora
Ty mi ukradłas! :( i nie wystawiaj jezyka bo ci krowa nasika.... :):):) literka J prosze uprzejmie__ Japonia jelenia G jordan jarmuż jelonek jakla jerzy STOP

obawiam sie ze w obecnej chwili jestem zmuszona opuscic szanowne towarzystwo a zatem excusez-moi i chapeau bas zegnam :)

Gość przekora
Depeche jesteś w dechę! :) dzieki! ale widze wymiękaszszszszszs :P :) wygrałam!!! :)