Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summer-night

Do wiosny będę piękna - i już na zawsze

Polecane posty

Gość summer-night

Witam drogie panie. Głównym tematem jest oczywiście dieta. Kolejny wątek o odchudzaniu. Szukam grupy wsparcia, bo w kupie siła :D Chce zdrowo schudnąc, i zmienic nawyki żywieniowe. Jestem na studiach wiec jedynym moim ruchem sa cwiczenia w pokoju i marsz. Chce do wiosny zrzucic juz pare kilo i aby mój ukochany kiedy mnie zobaczy odmienioną powie : jaki ja byłem głupi ! :D Mam do zrzucenia 8 kilogramów balastu, chociaz gdybym straciła wiecej nie obraziłabym sie na wagę, wiec kto ze mną ? Mam nadzieje, ze bedzie duzo chetnych osób, z którymi bedzie mozna porozmawiac nie tylko o odchudzaniu :) Pozdrawiam i zachęcam

Gość summer-night
Żadna chętna ? ;p

Gość summer-night
No to jak wspomniałam w sile kupa, tu nie chodzi tylko o diete,ale zmienic swoje nawyki zywieniowe na lepsze :) A poza tym takie forum, przynajmniej mam nadzieje, bedzie mobilizowac a piszac zapominac o podjadaniu :) Chce zdrowo schudnac, jak narazie nie jem po 18, nie jadam smazonych potraw, słodyczy, fast foodów, tłustego nabiału i do lata bedzie okej, przynajmniej mam taka nadzieje :) Narazie cwicze jedynie posladki i nogi, pózniej dołacze brzuszki i bieganie wiosna, bo z tego co za uwazyłam za oknem pada snieg ;p a poza tym jestem w trakcie sesji, wiec nie bardzo mam kiedy pocwiczyc ..

W sumie to ja mogę się dołączyć też mam 8 kg do zrzucenia. dla mnie studia to był raj do odchudzenia, na uczelnie nie miałam blisko a czasem musiałam 3 razy maszerować w ciągu jednego dnia na zajęcia. Teraz siedzę z dzieciakami w domu i to dopiero jest brak ruchu. ostatnio podjęłam próbę z rzucenia kilku kilogramów jadłam ok 1000 kcal 2 razy ćwiczyłam w ciągu dnia po pół godz i tak przez 5 tyg podłamałam się bo waga spadła tylko o 2 kg a ja już się słabo czułam z tego nie jedzenia, kiedyś na tej diecie chudłam dużo szybciej no i pal licho przez mego męża znów zaczęłam jeść i przytyłam

Gość summer-night
No to ruszamy panie :) Ja staram sie ograniczyc spozywane kalorie, chociaz ich nie licze, za mna juz owsianka, serek wiejski, 2 jabłka a teraz wcinam piers z kurczaka oczywiscie gotowaną :)

ach to ja już mam na koncie kanapkę rano z kotletem mielonym i plastrem sera, i przed chwilą makaron z sosem. nie mało ale mąż mnie tuczy bo gotuje i nie mogę odmówić :( a kotletów nasmażonych mamy jak dla pułku wojska, od nd zamierzam się poprawić i jeść już po swojemu.

Gość summer-night
Trzymam kciuki, razem damy rade :) Ja chce zobaczyc błysk w oczach mojego ukochanego, gdy zobaczy mnie odmieniona. Pochodze kika razy na solarium, ide do fryzjera, dieta i bedzie cudownie :) tez sama dla siebie chce dobrze wygladac:)

Gość summer-night
i znowu cisza .. ;p

Gość misiaczek28
Ja tez chce zeby moj ex powiedzial jaki ja bylem glupi i zeby nie mogl sobie odpuscic ze ozenil sie z inna:) nawet pomaga mi to w odchudzaniu.

Gość muszolka
czesc dziewczyny no to moze i ja sie skusze i dołącze wkoncu nic nie trace no chyba ze kilogramy:):)

Gość GwiazdkaNaNiebie
Ja się odchudzam ! ;D I możemy się wspierać ;) Aktualnie jestem na diecie kapuścianej, kończę drugi dzień. Przedtem już dwa tygodnie jadłam dużo mniej niż zwykle... i w sumie, mieszczę się w rozmiar spodni 29, a zaczynałam od 32 .. :D Ale mam zepsutą wagę, więc nie wiem dokładnie, ile mi ubyło :D Mam nadzieję, że dieta kapuściana przyniesie mi dobre efekty ;) Bo również oczekuję jakiś ośmiu kilo ;D Wtedy będę miała wprost idealną wagę :D Po tej diecie planuję dietę ryżową, a potem jogurtową ;). Ale zobaczymy, jak to będzie :). Trzymam za Was wszystkie kciuki ;)

Gość muszolka
kapuściana daje dobre efekty ale czemu ona taka nie dobra :(:(:(

Gość muszolka
dla mnie najwiekszym problemem jest bol glowy przez pierwsze kilka dni od rozpoczęcia diety:( ale pozniej przetrzymac to i juz idzie z gorki :D

Gość GwiazdkaNaNiebie
No .. w sumie ta kapusta uszami mi wychodzi -_- ... I głowa też mnie boli, no ale myślę, że to przez to, gdyż byłam na lodowisku i spaliłam więcej kalorii niż zjadłam i organizm nie ma z czego wziąć energii ;) Tak myślę x) . Ale jakoś wytrwam .. jutro już trzeci dzień .. jakoś pójdzie :)

Gość summer-night
O! Jak bardzo sie ciesze, ze tyle was :) Ja nie jadam po 18, i dzis mi głowa pęka, wziełam juz tabletke, ale nic nie pomaga. misiaczek28 - a to Ci drań, ale jak zobaczy Cię piękną, z dobrym humorem, bedzie sie zastanawiac, czy on oczu nie stracił, a jaka Ty bedziesz zadowolona z jego miny :D Ja od 2 tygodni jem mniej, ale wciagu 2 tygodniu miałam małe załamanie, i pojadłam sobie troche, no nic trudno się mowi. Dziś jestem pewna, ze dopne swego :D Z wami będzie raźniej :) GwiazdkaNaNiebie - łyzwy ? super, ja jestem zmarzluch więc nie wychodze z domku, tylko na uczelnie i spowrotem, ale pobiegałam dziś troszke, zanim zaczał sypac snieg, w domu cw na posladki i na nogi :) A bierzecie jakies suplementy czy jakies wspomagacze? Ja jedynie pije wszystkie te herbatki czerwone, ziola mnicha na odchudzanie, nie wierze, ze cos pomagaja, ale pije, bo pije ;)

Witam :). Moje motto to NŻTG - Nie żryj tyle grubasie :). Też jestem na diecie i pragnę do lata byc piekna i szczupła :):). Wiele razy słyszałam..."Jesteś śliczna ale jak byś trochę schudła to byś była taka laska"... Więc w to lato pokarze innym a przede wszystkim sobie, ze do lata schudnę :):).

Gość biała dama9
ja tez chętnie dołączę :) ale po sesji powodzenia i do napisania :)

Gość summer-night
Ja również mam sesje, ale im szybciej tym lepiej :) Własnie się uczę na piątkowy egzamin, ale z tego co widze mało z tych notatek rozumiem :(

Gość summer-night
WItamy, witamy :)

Cześć dziewczyny! jak tam nastrój u Was? ja ciągle obmyślam co będę jadła i jak znaleźć czas na trochę ruchu. Właśnie przede mną wylądował talerz drożdżówek a ja piję kawkę ciężko się nie skusić ale dam rade oj chyba nie dam rady :( Dziewczyny czy wy też macie wrażenie bo ja takie odczuwam przez całe życie że żeby schudnąć to muszę prawie nic nie jeść, ja ogólnie z natury nie jadam fast fódów nigdy nie jem po 18, jem 3 posiłki dziennie słodycze rzadko jem a chipsy to raz na rok. muszę się zebrać w sobie i na wiosnę być piękna ale chyba zacznę za kilka dni bo teraz okres mi się zbliża i hormony utrudniają samozaparcie

Cześć dziewczyny! jak tam nastrój u Was? ja ciągle obmyślam co będę jadła i jak znaleźć czas na trochę ruchu. Właśnie przede mną wylądował talerz drożdżówek a ja piję kawkę ciężko się nie skusić ale dam rade oj chyba nie dam rady :( Dziewczyny czy wy też macie wrażenie bo ja takie odczuwam przez całe życie że żeby schudnąć to muszę prawie nic nie jeść, ja ogólnie z natury nie jadam fast fódów nigdy nie jem po 18, jem 3 posiłki dziennie słodycze rzadko jem a chipsy to raz na rok. muszę się zebrać w sobie i na wiosnę być piękna ale chyba zacznę za kilka dni bo teraz okres mi się zbliża i hormony utrudniają samozaparcie

Gość pzl w-3
witam, ja tez od jakiegos czasu walcze z waga. spadlo mi 5kg...ale 2kg sie wahaja. ponoc nie poprzez wazenie nalezy mierzyc sukces odchudzania wiec kupuje sobie miare :) autorko podaj swoja wage i wzrost

Gość summer-night
U mnie również waga stoi, odchudzam sie od ponad 2 tygodni, lecz waga ta sama, ale wiem, ze jak sie poddam to juz koniec, dlatego w najblizszym czasie nie bede się wazyc, zeby nie psuc sobie humoru ;p Ja własnie pije herbatke, zaraz zrobie owsianke i marsz na uczelnie :) Bede błagac profesora o wpis ;p wiec trzymajcie kciuki :)

Gość summer-night
Mi się własnie skonczył okres, wiec uf, ale jakos wyjątkowo nie miałam napadów na jedzenie podczas miesiączki. AH poza tym za oknem pełno sniegu, zimno .. moze to i lepiej, kiedy wyjdziemy wiosna w pięknej bluzeczce i spodniach nie bedzie nam sie opinac na tłuszczyku :D

Gość LittleLady
Do tyrania: mówisz, że jesz 3 razy dziennie? Słyszałam, że ważne jest, by jeść pięć posiłków lub żeby czas między spożywaniem ich nie przekraczała 3 godzin. Więc może między tymi posiłkami skubnij marchęwkę, czy cóś, to może Ci pomoże ;D (ale mi się zrymowało ;P). Co do wspomagaczy itd., JA nie używam nic takiego. Piję 1.5 l wody, wiem że powinno być 2, ale aż tyle nie mam jak wlać w siebie xD Ale za to w mojej "ukochanej" zupce, którą właśnie teraz spożywam, też jest woda, więc nie martwię się o to, że wypiję za dużo. Dietę kapuścianą gorąco polecam osobom mającym problem z trawieniem, ale nie mającej dużej nadwagi :), gdyż zupka bardzo wspomaga przemianę materii. Oprócz lodowiska czasem też skaczę na skakance, jak mi się zachce :D . Przy mojej wadze w 15 minut skakania spalam ok.125 kalorii ;P Ale nigdy jeszcze się nie zmusiłam do całej godziny, choćby w partiach, bo leń jestem ;). Aha, no i waga u mnie też raczej stoi -_- Ale lepiej się czuję, taka lżejsza, w ogóle nie jestem głodna, a jem bardzo mało. Tylko martwię się, że zupa może nie zadziałać, bo nie dodałam do niej selera naciowego, ale cóż ... Moim marzeniem jest pokazać się w krótkich spodenkach, ale tak, by wszyscy podziwiali moje nogi ;D Są krótkie lecz zgrabne, więc spalenie trochę tłuszczyku z ud załatwi sprawę ;) . Bo brzuch mam płaski :) Trzymam za Was kciuki ! ;D

Gość pzl w-3
napiszcie ile wazycie? :( ja waze 60 kg i mam 166cm wzrostu :(

Gość LittleLady
Ja 160 cm wzrostu, 58 kg . ...

Gość LittleLady
Ja 160 cm wzrostu, 58 kg . ...