Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia 1986

Zelixa czy Ktoś zna ? część 2

Polecane posty

Gość AgataNogąZamiata
Teraz może będą ostożniej przepisywać i apteka jak mnie zobaczy to sprzeda na bank :)) ale potem jak ta cała KOMISJA swoje macki położy na sprawie, to ja nie wiem, czy będzie tak różowo...

Gość xmamuska
Czyli moja ostatnia deska ratunku UMIERA ;(

Rety pan doktorek mnie wykończy jak nie odbierze tego telefonu. Wysłałabym do niego smsa ale raczej nie wypada :( Mam zelixy na 1,5 miesiaca a naprawdę zawziełam się żeby schudnąć i trochę się niepokoję że po tym się poddam i będzie klops :(

Gość monisia 1986
no miejmy nadzieje ze macie racje ze niwycofaja tylko lekarze ostrozniej beda przepisywac recepty niech poczekaja jeszcze tak z rok z tym wycofaniem tych lekow zebys my wszystkie sie doczekaly swojej wymarzonej wagi kobitki jak to mozliwe ze tyle czasu ten lek byl na polskim rynku i teraz sie ockneli ze jest niebezpieczny brak slow to po co go wogule wprowadzali

mysiapysia77-a mi zostało dokładnie 12 tabletek!!!!No szlag mnie zaraz trafi!!!Jak już coś zadziałało,to to usuwają!!!!A chciałam też odnieść się do fragmentu o Wielkiej Brytanii,ciekawe gdzie tutaj można kupić tę calą meridię,skoro kiedy pytałam w trzech różnych aptekach,to panie angielki w kompie szukały i jakoś wszystkie stwierdziły,że pierwszy raz o czymś takim slyszą,to polecały mi...Alli!!!!!No tak tu jedynie znaja paracetamol!Ale jestem wściekła!!!

Gość AgataNogąZamiata
mój plan wspólny z lekarką był taki, że biorę jakieś 4-5 miesięcy a potem opakowanie takie na odstawienie czyli co 2-gi dzień potem co trzeci i tak do odstawienia... Zobaczymy co powie, do następnego poniedziałku nie powinna się sytuacja jakoś drastycznie zmienić. Ja zdobędę Zelkę, choćby spod ziemi... Popytam znajomych farmaceutów, może pomogą, a jak nie - kupię w necie - najwyżej przepłacę. Choć pewnie zaraz ceny tak wywindują, że hoho. Ale jak pisałam wcześniej - to jest moja ostatnia próba, żadnych więcej dietowych eksperymentów. Więc nie poddam sie łatwo. A! I nie wchodźcie na fora lasek, którym się udaje gubić kilogramy dietą i ruchem (zazdroszczę) - mają niezły ubaw i oblewają wycofanie leku. Tego to już totalnie nie kumam. To tak jakbym się ja cieszyła z wycofania leku na hemoroidy - sama nie mam, nie biorę i jeszcze świętuję, że innym nie pomoże... Boże, jak dobrze, że tu jesteście. Takie NORMALNE.

Gość AgataNogąZamiata
ale dlaczego ja dopiero teraz na tą Zelixę wpadłam??? Już bym chudziną była i nawet się tym nie interesowała czy jest na rynku jakiś cud czy nie. Wszystko pod górkę. Uff... Ale mam emocje. Forum płonie moje Panie:))

Gość monisia 1986
ja tez mam cisnienie jak niewiem ze dopiero teraz postanowilam porozmawiac o zeli z lekarka czemu wczesniej nie pomyslalam TRAGEDIA :-(

Gość AgataNogąZamiata
W takim momencie blokować forum? Już wszyscy są chyba dziś przeciwko mnie i moim jeansom w rozmiarze 40:))) Ech, dziewczyny, jak nam nie wycofają tej Zeli, jak wszystkie dojdziemy do wagi marzeń, to zapraszam do mnie:)) Zrobimy sobie taki happening jakiego świat nie widział!!! Napijemy się wina a potem wskoczymy na forum lasek odchudzających się z "S" na "XS" i będziemy miały bekę - jak one dziś mają z nas i z wycofania meridii i podobnych. Ale mnie spieniły. Po co ja tam właziłam wogóle!!!

Gość Fisia.Misia
Witajcie.Do Agata...Nie tylko Ciebie "laski"dziś wpieniły..Rozmawiałam dzisiaj ze znajomą/szczypiorkiem/i tak gadamy o odchudzaniu,że ciężko ale walcze,a ona taki tekst.No,dobrze że chociaż buzię masz ładna.Wrrrrrrrrrrrrrrr.!!!!No myślałam,że mnie jasny szlag trafi!/sorki/Nie wytrzymałam i odpaliłam:schudnę i buzię i tak będę dalej miała ładną,wtedy możemy się zmierzyć!!!/wredna jestem trochę,ale to extremalna sytuacja.Nie dajmy się.pozdro dla Was.

Gość Fisia.Misia
Witajcie.Piszę to drugi raz bo chyba mi nie wysłało. Do Agata...Nie tylko Ciebie dziś" laski" wpieniły,rozmawiałam ze znajomą,o odchudzaniu,że ciężko ale walczę.A ona do mnie taki tekst/jest szczupła/:No,dobrze że chociaż masz buzię ładną!Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!O mało mnie szlag nie trafił/sorki/Nie wytrzymałam i odpaliłam:Schudnę i ładną buzię będę miała nadal./coś tam jej jeszcze powiedziałam,ale miałam zamiar powiedzieć jej,że tobie to już nic nie pomoże/Wiem,wredna jestem trochę ale tak mnie wnerwiła,że szok.NIE PODDAWAĆ SIĘ KOBIETY,WALCZYĆ DALEJ NIE BĘDĄ NAM RUDE MAŁPY WCHODZIĆ NA ŁEB!!!!!!!.

Gość Fisia.Misia
Sorki dziewczyny za podwójny opis tego samego.pozdrawiam.

Gość pola255
mam dola nad dolami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 czemu jestem gruba mam wszystkiego dosyc jeszcze jak ta zelka zniknie to moja nadzieja tez

Gość xmamuska
Ogłaszam żeby nie jeść jabłek ! zjadłam i czuje głód, chyba jabłko działa na apetyt, ale nie jem, wytrzymam do kolacji ;p

Gość xmamuska
Gdzie to się tak z nas śmieją, dajcie linka !

Gość mi41
witam wszystkie odchudzające się dziewczynki :) Nie wytrzymałam tego napięcia z zelka i poleciałam do apteki. W aptece pan uświadomił mnie ze nic na te,mat wycofania zelki nie wie, nie ma żadnego rozporządzenia z centrali i jak mi powiedział to to wcale nie jest pewne .Mamy wiec trochę czasu na zaopatrzenie się , a może wcale tego nie zrobią ,że wycofają? jak się nie modle to tak dzisiaj to zrobię , poproszę o przywrócenie rozumu tym co chcą taką decyzje podjąć

Gość mi41
aa i melduje ,że dziś zjadłam 1 jajko,1 jabłko, talerz zupy, kawałek gotowanego kurczaka i 1 kromkę z wędlinką , za to niewiele wypiłam bo tylko 3 herbatki :(

Gość AgataNogąZamiata
M41 - KOCHAM CIĘ za tą wizytę w aptece!!! Zupełnie nie wpadłam!!! Uspokojona jestem trochę, oby moja lekarka poszła na to "zaopatrzenie" i wypisała receptę. Ale to wyluzowana staruszka, powinna współpracować. Mam w weekend teściów. Pierwsza bitwa raczej wygrana, no może remis. Upiekłam serniczek z kakaową kruszonką. Tylko skubnęłam aby spróbować czy zjadliwy i oblizałam garnek... Ale przede mną batalia - menu zapowiada się na najwyższym poziomie. I popiją pewnie, a ja się będę przyglądała ich śpiewom:)) Trzymajcie kciuki za wygraną - z Waszym wsparciem powinnam dać radę. Nie znajdę już tego forum z prześmiewczymi ESKAMI. Wpadłam tam przypadkiem szukając info o dzisiejszym newsie. A swoją drogą to najcenniejszym materiałem dla tej całej komisji powinny być nie jakieś wyniki badań tylko nasze forum. Żeby zobaczyli, że łatwo nie jest, że trzeba walczyć z każym kęsem, że jabłka jeść nie wolno, bo apetyt pobudza... Mądre, wychudłe głowy - zapraszam tutaj, gdzie historie pisze życie...

Gość xmamuska
dziś zjadłam śniadanie 3 kromeczki z wędlinką obiad 2 kotlety sojowe + łyżka zmieników i surówka kolacja 3 kromeczki z wędlinką 2 kawy 1 jabłko 2 herbaty czerwone woda :D Dużo ??

Gość mi41
szkoda ze tym idiotom nie można podesłać linka na nasze forum , może jakby poczytali to faktycznie by się zastanowili co robią?

Gość pola255
to fakt po jablkach chce sie jesc.ja dzis rano grefrut potem razowy chlebek z edlinka potem piers gotowana z warzywami i na koniec jogurt i pol grejfruta a walek jak mam na brzuchu tak mam i malo wody ale 4 herbaty czerwone 2 zielone i nyna doly jak mam tak mam buzka

Gość ledaaa
Dziewczyny troche sie wystraszylam tymi badz co badz plotkami dzis wlasnie po pracy pojechałam do owej apteki i kupilam 60 tbl zelki 15. Czytam i doczytac sie nie moge.. szczerze mowiac gdy wczoraj dzwonilam do apteki mila pani powiedziala mi he hurtowo zamawiaja bardzo duzo tego leku i nic nie wspomniala by bylo cos nie tak ani wczoraj ani dzis gdy bylam osobiscie. Biezecie dalej??? jest sie czym martwic co myslicie? chcialabym od jutra zacząć!!

Gość -MEA-
Witam kochane:) Mi41-dzięki za fatygę,trochę się uspokoiłam bo jak przeczytałam co sie szykuje to już zwątpiłam..Tyle lat już jest na rynku i mieli by ją wycofywać akurat ''za naszej kadencji'' ehh to miały byśmy mega szczęście :) Miejmy nadzieje,że jednak nie wycofają,.buźki 3 majcie się

czesc laski :):) ja tu tez przeszłam :) i nowosci wam chce przekazac :) skonczyła mi sie zelka 10mg czyli po 2 miesiacach zarzywania. Jako ze sie ostatnio skarzyłam ze cos z wagą stoje w miejscu to dokupilam teraz 15 mg, załozyłam sobie branie zelki przez 3 mce -zeby sie organizm do nowej wagi i mniejszego zarcia ustawił. Efektem była ,,wysypka,, wstret do jedzenia, a nabuzowana jak szpak chodziłam. Oczywiscie waga po 3 tabletkach o 3 kg poleciala w dół.Przeszłam znowu na 10 mg. Doszłam do wniosku ze nie warto ryzykowac jakimis powikłaniami.

Gość mi41
rany ja nie wiem jak wy to robicie po 3 tabletkach 3 kg? ja juz zjadłam 40 tabletek i mam 6 kg mniej? czy ze mną coś nie tak?

Gość ledaaa
czy ktoras z Was Kochane zaczynała od 15??

Gość mi41
ledaa ja zaczęłam od 15 i jakos waga tak powolutku spada :(

Gość ledaaa
mi41-- i jak sie czułaś wszytsko było wporzadku ? jakies skutki uboczne?

Gość mi41
suchosc w ustach, bol głowy, ale to wszystko ustąpiło, czasem mam tylko bezsenne noce