Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia 1986

Zelixa czy Ktoś zna ? część 2

Polecane posty

Gość Basia-25
Dołączam się do was 9 tabletka a waga stoi.Z samego początku poszło 2 kg w dół a teraz nic przez tydzień :( Bardzo motywujecie mnie kochane i jak tylko przychodzi mi ochota na słodkości wchodzę tutaj i czytam o waszych sukcesach. Jestem z Krk mam 25latek

Gość mi41
no i ja dziś witam . humor mam pod psem bo znowu mnie zakołkowało, jazdę po jelitach mam niesamowitą a wycisnąć nic nie mogę :) Muszę to jakoś przetrzymać A jest tu może jakaś weteranka w moim wieku (43) ? łatwiej by mi było troszkę , chociaż wasze wsparcie tez mnie motywuje :) Pozdrawiam wszystkie walczące z kilogramami

hej nazywam się Kaśka mam prawie 24 lata w 2008 roku urodziłam synka jestem szczęśliwą matka i żoną. Mój problem polega na tym, że przed ciąża ważyłam 56 kilo, a teraz mój Boże ponad 80. Straszne- mój mózg płata mi figle chcę się ubierać modnie i myślę, że wyglądam tak jak kiedyś. Smutno mi kiedy widzę zdjęcia, bo one pokazują prawdę. Często płaczę, bo wspomnienia bolą- była taką laską, że na ulicy nie było faceta, który by się za mną oglądała, a teraz nawet widzę, że mój mąż juz nie reaguje na mnie tak jak kiedyś. On twierdzi, że sobie wkręca, ale w przypływie złości mówi co mysli. No dobra dosć użalania się od dzisiaj biorę Zelixe jeżei to mi nie pomoże to już nie wiem i tak jestem załamana. Ale gdy czytam o Waszych wynikach to uśmiech mi z ust nie schodzi. Pozdrawiam :-)

Gość xmamuska
Mi też uśmiech z ust nie schodzi czytając wyniki dziewczyn ! ale boje się czy u mnie pójdzie tak fajnie :( widze po brzuchu że nie jest tak nadęty jak wcześniej, ale to tylko sprawka tego że jem mniej i nie jestem wypchana .

Gość AgataNogąZamiata
xmamuska - to sobie porównamy efekty, bo ja też mam ważenie cotygodniowe we wtorki:)

ja ciągle pod jadam boję się, że nie jest to kwestia głodu lecz nawyk jak to zmienić jestem bezsilna :-(

Gość xmamuska
AgataNogąZamiata to super ! a to pierwsze twoje,czy już bieżesz dłuższy czas ? ja waga początkowa 98,2 :( PS. Ja też Agata :D

Gość AgataNogąZamiata
xmamuska i kat-23 - do góry głowy!!! Zadziała i sobie za miesiąc poczytacie uśmiechnięte jak to się zamartwiałyście. Kat-23 - ja też robię ostatnie podejście - Zelixa albo już nic. xmamuska - biorę od 11 stycznia. Wcześniej brałam Meridię ale bardzo krótko bo (jak poczytasz wcześniej) zaszłam w ciążę i przerwałam. mało o tym piszę bo się zaraz sypią komentarze - streasznie raniące - jaka to głupia jestem i nieodpowiedzialna. Wszystko było pod kontrolą głupiego lekarza po prostu, który mi źle ustawił antykoncepcję... Nieważne, nie dłubmy się w ranach. Trudno mi określić swoją wagę startową. Po pierwsze mam tak popieprzoną wagę, że głowa mała, czas kupić nową wraz z wypłatą. Po drugie byłam przed okresem, więc była wyższa na bank. No ale zakładam, że to było gdzieś 92 kg w ciągu dnia, nie rano(przy wzroście 165 cm). Dziś jest na czczo 88,0 ale ten wynik pokazał się gdzieś wraz z końcem pierwszego listka, wcześniej zero ruchu na wadze. Dodam, że z wszelkimi formami ruchu jestem delikatnie mówiąc na bakier:)

Gość AgataNogąZamiata
Dziewczęta - zróbcie coś dla mnie please. Napiszcie wieczorem co dokłądnie zjadłyście w ciągu dnia? Zobaczymy jak się to rozkłada, jestem ciekawa strasznie. Do wieczora zatem.

Gość AgataNogąZamiata
Moje Anielice - prośba. Napiszcie dziś wieczorem co zjadłyście w ciągu dnia, co? Please, jestem strasznie ciekawa i kocham takie porównywanki:)))

Gość xmamuska
Jeju normalnie nie czytam Was już, bo jak piszecie że nie działa na Was to się martwie noo, to też moje pierwsze podejście z tabletkami tego typu i ostatnie ! wiec musi się udać, tak mi się marzy założyć wiosną leginsy i tunikę ;(

Gość xmamuska
Jeju normalnie nie czytam Was już, bo jak piszecie że nie działa na Was to się martwie noo, to też moje pierwsze podejście z tabletkami tego typu i ostatnie ! wiec musi się udać, tak mi się marzy założyć wiosną leginsy i tunikę ;(

Gość xmamuska

Gość marta_ski
hej dziewczynki! pozwoliłam sobie dołączyć do Was :) dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę.... mam do zrzucenia około 30 kg, a wszystko za sprawa mojego kochanego brzdąca, który sie urodził pół roku temu a mi waga nawet nie drgnie w dół. juz od jakiegoś czasu próbowałam diet, ale chyba brak mi silnej woli. mam nadzieję, że Zelixa mi pomoże w walce z kilogramami, w niej moja jedyna wielka nadzieja ;)

ja to oprócz diety i tabletek muszę iść do psychiatry naprawdę nie jestem taka pusta jak niektóre laski ze tylko wygląd się liczy ja chce wkońcu coś ze soba zrobic ze względu na męza pragnę by patrzył na mnie tak jak kiedys :-( a nie ze wstrętem musze zrobic to dla synka bo jak my bedziemy szcześliwi on także bedzie :-( Pomysł aby napisac co jadłysmy jest swietny bo troszke moze sie ogranicze nie bede tak wcinac przez caly dzien bo bede wiedziała ze musze sie pozniej z kims podzielic :-) Możecie sie smiec ale wieczorem przy filmach wcinam najwiecej czy to zastapic nie wiem a cos robic przy tym musze bo zwarjuje :-)

Gość xmamuska
kat-23 może żucie gumy ?? albo jak chce Ci się jeść to sięgaj po wode niegazowaną ? też tak miałam że już nic mi się nie chciało, brzydziłam się sama siebie, aż któregoś dnia obudziłam się i powiedziałam STOP musze to zmienić, zaczęłam od fryzjera, makijażu a teraz zelixa wieże w to że mu się uda, może nie do celu ale choć po środku ! Wieże i w Ciebie ! Uda nam się, razem sobie pomożemy ! po to tu jesteśmy żeby się wspierać i budować !

Dzięki nikt tak cię nie zrozumie jak ten co to przeszedł to dla mnie naprawde duzo znaczy buziak :-)

Gość ledaaa
Hej dziewczynki czy któraś z was bierze tbl antykoncepcyjne ?? czy Zelka ma jakiś wpływ na ich działanie?

Gość xmamuska
Iedaa ja biore anty, ale myśle że to nie ma żadnego wpływu, mój lekarz wie o anty i nic mi nie mówił

Gość AgataNogąZamiata
kat-23 - wiem co czujesz, z tym mężem...niby kocha i zapewnia, że jest ok, ale my już wiemy, że wystarczy jedno spojrzenie, nas nie oszuka... Ja też już sobie myślę jakie mu zrobię show jak schudnę. Będzie się tydzień zbierał z wrażeń :)) Dzisiaj znalazłam swoją koszulkę, którą dostałam na wieczór panieński... Rozmiar "M". Jeszcze w niej będę paradować. I wierz mi - każdy ma zjazd, słabszy dzień, doła. Myślę wtedy - co z tego że ci kilka kilogramów ubyło? Nikt tego nie widzi a ty nadal ważysz 88! I od tego jest to forum, żeby przeczekać, nabrać sił i motywacji. Bo jak się ma zjazd to zaraz potem można się poddać - a lepiej przeczekać. O której bierzesz tabletkę? Rano zjedz śniadanie - nie będziesz jakiś czas głodna, a potem weż tabletkę koło południa - wieczorem cię tak nie przyatakuje. JA łykam jeszcze chrom organiczny - przy dłuższym i regularnym stosowaniu naprawdę pozwala się opanować, szczególnie na słodycze. Ja piję wodę gazowaną - wypełnia bąbelkami brzusio. Albo kawa z mlekiem - też niezła. Możesz też błonnik lykać - wypełnia żołądek. No nie wiem, może coś wśród tych rad dla siebie znajdziesz. JAkbyś chciała prywatniej - Ty lub którakolwiek z was to moje gg 7082636 i mail gagatek35@wp.pl. ledaaa - sprawdzone i potwierdzone przez mojego gina - zelka pozostaje bez związku z pigułkami, spoko.

Cześć kobietki,również ja przechodzę na to forum bo widzę że na poprzednim zaczyna się robić portal ogłoszeniowy o zelixe. Ja zelkę biorę od 28dni. Po 2 tygodniach było 3 kg na minusie. Teraz mam miesiączkę więc się nie waże. Wczoraj byłam 2 dzien na siłowni. Niezłe poty wypociłam ale zaczyna mi się to podobać. Mam do zrzucenia jak na razie 32 kg i mam nadzieje że w koncu mi się uda. Co do tabletek anty to ja biorę Yasminelle i czuję się ok. Lekarz też mi mówił że nie ma przeciwskazań. Mam 32 latka, mieszkam w okolicach Torunia. Pozdrawiam

Gość ledaaa
xmamuska- dzięki wielkie, widzę ze bierzesz 15mg ja tez mam przepisana ale jak dzwonie po aptekach i pytam o cenę to są straszne różnice.. Po ile dziewczyny kopiłyście Zelkę?

Gość ledaaa
AgataNogąZamiata- zgadzam się z tobą w 100%.. Facet to facet- wzrokowiec.. Co widzi to pomyśli, nie daj Boże chlapnie tylko wieczorem staje się potulny jak baranek i wtedy nie ma że " tyłek ci rośnie" itp ..tyko wtula się w Ciebie cieplutko jakby znalazł azyl z ktorego nie che nigdy wychodzić.. Rano budzisz się i czar pryska.. jak bańka mydlana..:/

Gość AgataNogąZamiata
mysiapysia - a ja z Torunia!!! ledaaa - zobacz w necie apteki DOM ZDROWIA. W tamtym tygodniu mieli jakieś gigantyczne promo na Zelixe 15, połowę zeszli z ceny jak nie więcej. Można u nich też kupować przez neta, gdyby ich nie było w twoim mieście.

Gość ledaaa
Mi własnie babeczka przez telefon powiedziała ze ok 120 zl i to na zamówienie w jednej aptece bo nie maja:/ to za meridie tyle zapłacę a nie za Zelke -chyba zgłupieli.

Gość ledaaa
mysiapysia77 - A z kąd jesteś?? jeśli mogę zapytać?:)

Gość xmamuska
hmmm a mi mąż kupował i dał 70 zł na 60 tabletek i niby w aptece z promocja ;/

Gość AgataNogąZamiata
ledaaa...gorzka prawda... Ale ja mu pokażę jeszcze AZYL:))

Gość AgataNogąZamiata
ledaaa skąd jesteś, że takie ceny giganty?