Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia 1986

Zelixa czy Ktoś zna ? część 2

Polecane posty

Gość anika87
Hej kobietki! Jestem Anka mam prawie 23latka,okolice Poznania 160cm waga 75-nadal niestety choć kończe pierwszy listek:-( Jakoś nie mam motywacji do niczego,może ta pogoda,brak ruchu.Mąż od tygodnia ławeczke mi przynosi z garażu bo tylko ją moge jeszcze gdzieś wcisnąć w mieszkaniu...rowerek pewnie już na balkonie zardzewiał :-) Kurczę jak chodziłam do pracy to wagę miałam w miarę 60-62, a teraz,ogólnie to jestem typ klepsydry więc d**ę mam jak szafa,a nogi i piersi to ulubiony temat mego męża :-( Po ciąży chociaż minie w kwietniu dwa lata nadal mam duży brzuch,obwisłe ramiona. Normalnie brzydze się sobą.Wyglądam z mężem jak Flip i Flap,on ma niedowagę,a ja nadwagę,już nam lekarka powiedziała,że powinniśmy się zamienić(niby taki żarcik...ehe jasne) Bardzo chciałabym schódnąć dla siebie i oczywiście męża.Chciałabym móc się nie wstydzić przed jego kolegami z pracy. Bardzo zabolał mnie tekst szefa męża który się zapytał ile waże po ciąży gdy mąż powiedział 70kg(to było latem),on mu na to,"a wiesz,że w samochodzie wyglądała na więcej". Napewno mężowi nie było wtedy do śmiechu :-( Dzisiaj kobietki zjadłam tylko śniadanie dwie podwójne z wędliną i pomidorem i dwie delicje z synkiem na pół.Mam nadzieje,że to mi wystarczy do następnego dnia.Pozdrawiam was.

Gość MADZIORNOoo..
Hej juz was obserwuje od dluzszego czasu od jakis 3 dni probowalam sie wpisac ale stale pokzyalo jakis blad... :p Witam Mamusie szczegolnie pania ktora w lipcu bedzie miala 2 rocznice slubu... :) Ja tez 5 lipca :P I mam synusia 3 lutego skonczy 9 m-cy :) wiec pewnie nie tylko zelixa bedzie tematem hehe JA mam 22 lata :p wiec przebilam mlode forumowiczki :) Dzis wzielam 16 tabl zelki... nie mam duzo do zrzutu ale niestety nic nie pomagalo nie potrafilam poradzic sobie z glodem.. Chce schudnac 10kg wiem podlug was to malusko i pewnie pomyslicie o mnie a ta jaka.. itp Dlugo sie zastanawialam czy brac te tabl bardzo sie balam skutkow ubocznych.. ale narazie jest ok. Zmniejszyl mi sie zoladek np jeden dzien nie wzielma tabl bo wiedzialam ze wieczorem kumpelka z winkiem wpadnie i nie czulam glodu malo tego schudlam w ten dzien 1,5 kg po tyg staniu wagi :| WIec ogolnie u mnie ok spadek 3,3kg ale sa duze zastoje wagi po czym nagle kilo mniej... Jem malo ale to co zawsze zeby efektu jo jo nie bylo ;] Moj maz o tym nie wie.. nie chce zeby marudzil.. ;) Pozdrawiam

Gość MADZIORNOoo..
Hej juz was obserwuje od dluzszego czasu od jakis 3 dni probowalam sie wpisac ale stale pokzyalo jakis blad... :p Witam Mamusie szczegolnie pania ktora w lipcu bedzie miala 2 rocznice slubu... :) Ja tez 5 lipca :P I mam synusia 3 lutego skonczy 9 m-cy :) wiec pewnie nie tylko zelixa bedzie tematem hehe JA mam 22 lata :p wiec przebilam mlode forumowiczki :) Dzis wzielam 16 tabl zelki... nie mam duzo do zrzutu ale niestety nic nie pomagalo nie potrafilam poradzic sobie z glodem.. Chce schudnac 10kg wiem podlug was to malusko i pewnie pomyslicie o mnie a ta jaka.. itp Dlugo sie zastanawialam czy brac te tabl bardzo sie balam skutkow ubocznych.. ale narazie jest ok. Zmniejszyl mi sie zoladek np jeden dzien nie wzielma tabl bo wiedzialam ze wieczorem kumpelka z winkiem wpadnie i nie czulam glodu malo tego schudlam w ten dzien 1,5 kg po tyg staniu wagi :| WIec ogolnie u mnie ok spadek 3,3kg ale sa duze zastoje wagi po czym nagle kilo mniej... Jem malo ale to co zawsze zeby efektu jo jo nie bylo ;] Moj maz o tym nie wie.. nie chce zeby marudzil.. ;) Pozdrawiam

Gość MADZIORNOoo..
Anika a bierzesz zelke czy chcesz zaczac? Swoja droga bardzo kulturalny szef... Bosh :| Mam nadzieje ze maz zachowuje sie w porzdku...

Gość xmamuska
Dziewczyny, musimy jeść,ale mniej i rzadziej i odstawić mi słodycze WSZYSTKIE !! jeśli przestaniemy jeść to po odstawieniu tabletek będzie efekt jojo murowany a nie o to nam chodzi ! A powiedzcie mi właśnie jak to jest, z alkoholem, w następny weekend szykuje mi się wyjście do znajomych na piwko i się troszkę obawiam, w ulotce nic nie piszą o alkoholu ?

Gość pola255
wiecie jak stoje to jest git ale jak sie zginam albo siadam to masakra to cialo na brzuchu mam jak galaretka wylewa mi sie nie moge na to patrzec ochyda ma tez z was tez tak????

Gość pola255
wiesz jedno piwko ci nie zaszkodzi ale ja na iprezce wypilam 3 drinli z 50ml wodki do rana mialam meksyk cala noc wymioty juz mnie nikt nienamowi na alkohol tylko lampka winka i konic 05l piwa tez ma 250kcl

Gość MADZIORNOoo..
Ja mam brzuch po ciazy nie najgorszy troche flaczka jest ale minimalnie i rostepy ale tez malo widoczne wiec upieklo mi sie.. Z alkoholem nie radze!!! Zanim wzielam cale opakowanie od kolezanki wzielam jedna tabletke zeby zobaczyc jak sie bede czula zapomnialam ze ja wzielam wieczorem wypilam piwko jedno(!) I byla jazda... Cala noc nie spalam serce walilo jak szalone a ja jak na speedzie latalam doslownie zawroty glowy napady goraca i przez to tak sie balam je brac... Ale jest teraz ok tylko nie pije piwek a jak juz to jeden dzien nie wezme tabl.

Gość MADZIORNOoo..
Zreszta piwo tuczy :p

Gość anika87
MADZIORNOoo.. Biorę zelkę można powiedzieć rok ale przerwałam i było jojo...teraz znowu zaczełam ale cos mi nie idzie to zbicie wagi :-( Szef naprawę oki...dostaję białej gorączki jak go widzę!!! A mąż jak patrzałam na jego byłe to także nie były wieszakami raczej figura podobna do mojej sprzed ciąży więc się nie zraził jego gadaniem,chociaż nie powiem mąż należy do osób które lubią sobie pożartować i najczęściej trafia na mnie!Zazdroszczę ci koleżanko flaczka i mało widocznych rozstępów...ja niestety tak nie mam :-( Muszę się opalić,żeby zrobiły się choć troszkę minimalne.Kurczę,zrobiliście mi kobiety apetyt nie na piwko ale na winko.

Gość xmamuska
no to chyba zostanę przy 1 piwku :) się wystraszyłam, dobrze że spytałam

Gość mi41
a czy jest tu ktoś w moim wieku? też bym chciała pogadać o problemach ze skórą dojrzałą :( dziś miałam wielki napad głodu , wręcz mnie skręcało. A i obejrzałam własny brzuszek , mimo urodzenia trójki dzieci rozstępów brak no i niewiele go wisi , za to wszystko odłożyło się na tyłku , jesooo to tragedia czy to mi kiedyś zniknie? ech pozdrawiam i buziaki młode mamy :)

Gość MADZIORNOoo..
JA myslalam ze umieram... No mowie ja jako tako nie mam wiekszych problemow z waga raczej z odrzuceniem jedzenia :p biore zelke po to zeby przyzwyczaic organizm do zdrowszego trybu zycia chce pobrac miesiac codziennie tabl a potem co dwa dni.. nie chce sie truc a widze ze efekty sa i potrafie zapanowac na glodem bez tabletki... Chcialabym zrzucic tyle i nogi bo to mam najwieksze :p a tu chudnie twarz i brzuch :p Ale zobaczymy co bedzie dalej :p

Gość mi41
twarz owszem ale i piersi zmalały strasznie a doopsko zostało :(

Gość MADZIORNOoo..
Ja mialam piersi piekne... Duze D jedrne.. A po ciazy zwisy rozmar C ;( Ostatnio kumpel skomentowal to tak "Madzia gdzie sa twoje piersi" :p A moj maz "Ty to nie twoje piersi lepiej martw sie o piersi zoneczki" heh kochany :p

Gość anika87
Jak lecę z wagi to od razu kurczą mi się palce,bo obrączka mi spada ;-P hehe ,no i twarz,a żebym zrzuciła od pasa w dół musiałabym wcisnąć gdzieś ten stary rower.

Gość xmamuska
ja jestem podwójną mamą, mam dwie córeczki 1 5,5 roku, druga 3 latka :)

Gość anika87
Piersi to dla mnie drażliwy temat nosiłam rozmiar 75B(idealny do rączki ;-) ) a teraz 80DD lub E możecie sobie wyobrazić jak podziałała grawitacja :-(

Gość mi41
ja to chyba w jakiś normalizator będę musiała wejść co obrobi mi tyłek na ładny i zgrabniutki , wszystko chudnie tylko nie on :(

Gość xmamuska
a ja nawet jak chudne to cycki mam duże :) ciesze się, troszkę straciły na jędrności, ale wykarmiłam 2 dzieci, więc i tak jestem z nich dumna ;p

Gość mi41
echh ja tam biust mam w porządku 85C, ale doopę to nie od tej osoby mi przyczepili :)

Gość pola255
a mi wszystko tylko ten okropny brzusiol mnie meczy nie moge patrzec na niego ochydddaaaaa

Gość mi41
aa i proszę mi powiedzieć ile tej wody muszę wypić dziennie bo mimo suszonki w ustach nie mogę się zmobilizować do picia

Gość anika87
Ja może z brzucha zjadę,bardzo lubię robić "brzuszki" ale tyłek to zawsze miałam wielki i te okropne uda co się obcierają jeden o drugi.

Gość AgataNogąZamiata
Miały mi tu pisać co jadły!!!!!! Dawajcie menu dnia dzisiajszego moje Panie:) Widzę, że się dzieciowo zrobiło...No ja też córci lat 3 zawdzięczam swój słoniowy wygląd, ale niech tam! I też rocznica ślubu w lipcu!!! tylko, że piąta. Marzę o drugim dziecku, mogłabym nawet w tym celu przytyć nawet i 20 kg, chrzanić to. Niestety wszystko jest masakrycznie trudne, czasem nie daję rady i wtedy zajadam swoje smuty. Gdyby nie Zelka to już dzisiaj by czekoladowy szał się rozkręcił... Był u nas ksiądz po kolędzie i pyta małej czy by chciała mieć braciszka albo siostrzyczkę. Ja na to że się staramy ale nie wychodzi - co mu się będę zwierzać. Na to on do córci, że ma prosić Pana Jezusa to jej da jak będzie chciał. No i dobrze, że to zwalił na siły wyższe:). No i dzisiaj w sklepie przy kasie mała na cały sklep przy kasjerce, że będzie miała braciszka albo siostrzyczkę, że wtedt będziemy prawdziwą rodziną, że będzie starszą siostrą itd - cisnęła temat jakieś 5 minut, nie mogłam jej zamknąć. Klienci się dobrze bawili a ja załapałam takiego doła, że miałam ochotę pieprznąć to załe odchudzanie i się napchać połową osiedlowej cukierni... W tamtym roku poroniłam syne, 3 miesiące temu znowu się udało ale ciąża była pozamaciczna... NA dodatek mam tylko jeden jajnik, drugi straciłam na skutek nowotworu. Mój ocalony jajowód jest już z bliznami po tej pozamacicznej, więc szanse są, ale małe. A ja tak chcę... Przyszłam do domu, poczytałam wasze zmagania, stwierdziłam, że każdy ma swoje bóle w życiu...i walczę dalej. Jutro będzie nowy dzień... Zabawne - zbiór anonimowych kobitek, a takie wsparcie... Spadam, bo się rozlepiłam totalnie....

Gość AgataNogąZamiata
pola255 - ja też korzystniejsza jestem stojąc - spoko. Jak siadam, zaraz się roluję:( anika87 - no mi też obrączka leci, buziunia chudnie a celulitowe złoża tłuszczu ani drgną:) Dlatego jakbym Wam puściła tu zdjęcie mojej twarzy, to w życiu byście nie powiedziały, że mi Zeli potrzebna:) Niesprawiedliwe. No i ta histosia z Flipem i Flapem - mój mężulo też szczypioras. Ostatnio nie dojadał, bo miał kupę pracy i jak wlazł na wagę to mu wyskoczył mój szczyt marzeń - 65 kg!!!!! Dasz wiarę!!!! Teraz się trochę poprawił, ale 70 kg nie przekracza... I to facet!!! Łomatkoboska, nawet nie wie, ile mi wyskakuje na wadze... I nie wie nic o Zeli - zaraz by mi panikował i wykłady sadził o wyższości ruchu nad dietą - nic nie rozumie. A wasi panowie świadomi?

Gość xmamuska
Melduje co dziś zjadłam :D śniadanie 3 kromki z wędlinką obiad pomarańcza + na małym talerzu z 2-3 łyżki makaronu z kiełbaska i cebulką kolacja 2,5 kromki z wędlinką, no i mąż mnie poczęstował 3 krakersami solonymi :D Zero SŁODYCZY, Zero PODJADANIA :D

Gość xmamuska
AgataNogąZamiata Przytulam bardzo mocno ! Będzie dobrze ! musi być dobrze, pomodle się za Was, aby w końcu się udało ! Przykro mi również że tyle przeżyłaś złego ! Ale widze że jesteś bardzo pozytywną osobą i bardzo dobrze ! Pozdrawiam Bardzo Serdecznie :*

Gość biotre zelixe ponad rok
mam 173 z90 kg na 67 zjechalam chce do 58 kg zjechac a wiec tyko 9 kg ale jest ciezko

Gość xmamuska
Podziwiam i zazdroszcze takiego spadku WAGI !!