Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia 1986

Zelixa czy Ktoś zna ? część 2

Polecane posty

Gość ledaaa
Z Tarnowa. I sluchajcie siedze sobie w pracy i dzwonie po aptekach i wystawiam gały co jest grane!!

To ja się przyłącze ale dopiero 2 lutego bo 1 mam egzamin na prawko a podobno tabletki mogą zmniejszać koncentrację za kółkiem i nie tylko. Tabletki juz mam, więc przez te kilka dni bede z wami myslami 🖐️

ja paciam 50 zl za 10mg i 30 szt. tez drogo a z tym mezem tak jakbym widziala siebie I meza a jaki mily jak cos chce tyle ze ja wiem widze ze nie jest tak jak kiedys

Gość AgataNogąZamiata
nie ma się chłopu co dziwić z jednej strony - fajnie mieć ładną żonkę, a jeszcze jak koledzy w pracy to potwierdzą to już wogóle szał. Oczywiście tu jestem wyrozumiała, ale jak mnie to czasem sfrustruje, to taki mam w sobie żal, zarzucam mu, że jest płytki itp. I niech mi ktoś powie, że się tak katujemy dietami tylko i wyłącznie dla siebie:)

Gość ledaaa
AgataNogąZamiata- ciekawe tylko czy oni zdolni byli by do takich poswiecen jak Myy, bo cos mnie sie nie wydaje ..

Gość iwa1973
Witam wszystkich.Może i ta Zelixa pomaga,mam 25 kg nadwagi i od 6 dni biorę ten lek.Może i jest skuteczny bo naprawdę nie chce się jeść ale już dziś go odstawiłam bo coś niedobrego dzieje się z moją głową.Takie mam uczucie jakby mózg próbował wydostać sie na zewnątrz,a ponadto wczoraj nie mogłam przez to spać uczucie jak przed wylewem.Jak ktoś chce mogę odsprzedać 23 tableteki to jest Zelixa 10.Co do ceny się dogadamy a potem mogę też załatwić Zelixe 15.Moje GG 11836181.

Gość ledaaa
Znalazlam aptekę poza tym ze dzwoniłam już po raz 2 bo nie mogłam uwierzyć ze mają zelixe 15mg 60 tbl po 69zł gdzie w innych aptekach nie ma ani 1 op. Teraz już wiem gdzie ja kupić mam:)

ja wiem jedno mój mąż by jest ok wstaję rano przychodzi o 15 na obiad a pozniej jedzie dalej do pracy i tak do 19 lub 22 bądz póżniej jest automatykiem on sie dla nas poswieca dla mnie i synka to i jak muszę coś zrobić dla nas byłby szczęśliwy gdyby mógł wziąśc w ramiona fajną dupcie a nie hipopotama :-) zasługuje na to do dzieła dziewczyny :-)

Gość ledaaa
kat-23 - My mamy córeczke na 15 miesięcy i wiem tez ze mój mąż dla Nas Zrobi Wszystko dosłownie Wszystko a juz szczególnie jeśli chodzi o mała Jule.. to dla nas wyjechał do Warszawy ale cierpią na tym wszyscy. Przyjeżdża raz w tygodniu na weekend wszystkim nam ciężko.. bolą mnie tylko czasem jego nie przemyślane słowa..skierowane do mnie..

Gość pola255
hej kobietki robilam wczraj to masowawanko z kawka pod prysznicem potym skora jest rewelka gladziunia!!!! superrr kremik sie potem ladnie szybko wchlonoagatko jak czesto sie to stosuje ile razy w tygodniu??? i raz jeszcze dzieki.

ladnaaa mój też tak ma a gdy sie o cos posprzeczamy jest strasznie powie coś o mojej wadze a pozniej twierdzi ze on tak powiedzial zebym sie pochamowała w kłótni że on tak wcale nie myśli ale gdyby tak nie myslal to co tam mowi strasznie sie wtedy czuje i nawet jak teraz mi mowi ze mnie kocha mam te słowa z kłótni w uszach poprostu je słysze zagłuszają ciepłe i miłe słowa z jego ust :-(

przepraszam to było do ledaaa tak mi sie szybciutko inaczej wpisało :-)

Gość ledaaa
kat-23 - mam tak samo odechciewa mi się wtedy wszystkiego tak chciałabym go przytulic ale czuje sie jakbym miała związane ręce. Wszystko przez to że pamiętam jego słowa..chciałabym czasem sie odgryźć ale nie potrafię . A jak Ty się czujesz po tych tbl?

dzisiaj wzięłam pierwsza szczerze jeszcze nic nie czuje ale jak tu pisze odmówiłam sobie podjadania paluszków solonych co przywykłam robić siedząc przy kompie :-)

Gość ledaaa
kat-23 aha ja kupie i tez zaczynam się brać za siebie Niedługo Walentynki :)

Gość ledaaa
Najgorsze jest to podjadanie.. Wręcz uwielbiam to tu coś podjeść to tam coś skubnąć:) Ale mam nadzieje ze gdy zacznę brać tbl oduczę się tego:)

hej hej kolejny dzień, kurcze już wiem czemu mialam taki aptety - wlasnie dzisiaj dostalam okresu ! Ha, ciuek za wczesnie, stad moje niedowierzanie, ze wzmozony apetyt jest akurat tym spowodowany. Co wiecej, waga spadla o kolejny kg. Cm jak na razie stoja w miejscu. Moze schowam na jakis czas wage, bo chyba zczynam miec obsesje, waze się rano, w poludnie, wieczorem a dzisiaj to juz przegielam i wazylam sie w nocy przy okazji wstawania do wc. Szok ! Dzisiaj zamierzam zrobic sobie peeling z kawy, mama nadzieje, ze cos da. W pon ogladalam na tvn style program wieczorem o nastolatkach w UK, a propo sexu itp i zgadalo sie cos o wrastajacych wloskach lonowych po goleniu i panie prowadzace tez polecaly zrobic peeling okolic intymnych. Hmmm

znam ten ból ja jeszcze do tego w domu siedze z mały teraz taka pogoda jak było ciepło to przynajmniej spacerowałam a teraz tylko siedze i jem :-(

Gość ledaaa
kat-23 - ile ma mały? ja jutro koncze staz i tez czeka mnie siedzenie w domu:P cholera:/

mój mały 16 stycznia skończył rok i 7 miesiecy a twój ledaaa??

Gość ledaaa
Moja mała ma 15 miesięcy

o dziewczynka super też mi się marzy córa :-) a ile masz lat?? długo jesteś po ślubie?? jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj no bo to forum rozumiem :-)

Gość ledaaa
kat-23 - za mąż wyszłam półtorej roku temu w lipcu minie 2 lata. A w listopadzie skoncze 26 lat:) także dość krótki staż mamy. A ty?

u mnie w kwietniu minie dwa lata także ja też nei mam się czym pochwalić :-) również w kwietniu kończe 24 lata :-)

Gość biore zelixe ponad rok
jest kros moze jesze taki?

ledaaa - jestem dokładnie z Wąbrzeźna :) małe miasteczko niedaleko Torunia. Ja już jestem po jednej godzince na rowerku stacjonarnym. Do tej pory zjadłam ok godz.10 -musli ok 13 parówkę odtłuszczoną po 15 - 2 kanapki razowego chleba + 2 plasterki szynki+główkę sałaty :) bo coś mnie wzieło na sałatę, tak fajnie chrupała :) Pozdrawiam i do wieczorka.papapa

mam pytanie napsałaś ze bierzesz tabletki ponad rok ile schudłas pewnie bardzo dużo??