Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia 1986

Zelixa czy Ktoś zna ? część 2

Polecane posty

Gość monisia 1986

WITAM WSZYSTKIE ZELIXIARKI ROPONUJE CIAGNAC TUTAJ DALEJ WATEK BO NA TAMTYM TOPIKU CHYBA FAKTYCZNIE ZA DUZO STONEK :-)

No to hello,jestem już z Wami tutaj!!!Pozdrowienia dla Was wszystkich i buziaczki słodziutkie:-)

Gość hmmmm.......
powiedzcie dziewczynki czyta cała zelixa jest dość skuteczna?? Ja zaczełam ją brac od tamtego wtorku i jak narazie jestem zadowolona .... kiedys brałam meridie 15 ale pocztyalam o zelixie i jest tego samego skladu co m15 i jest dużo tańsza... za meridie placiłam 50zl na miesiac a za to 22zl wiec jest różnica

Gość pola255
hej hej ja tez juz tu jestem.poradzcie mi cos na ten brzuch jakie robicie peelingi????? zrobil mi sie jakos obwisky i miekkkkki taki fuj .ratujcie kochane!!!!!

Gość monisia 1986
NIO TO WITAM WSZYSTKIE KOBITKI JESZCZE RAZ ODRAZU WSZYSTKO DZIALA SZYBCIEJ :-D IEC U MNIE WPORZADECZKU WCZORAJ JEZDZILAM NA ROWERKU 1H I 30 MINUT PLUS CWICZENIA DODATKOWE TAK Z 30MINUT JESZCZE 7DNI I SIE PONOWNIE WAZENIED OCZYWISCIE NIEMOGE SIE JUZ DOCZEKAC EFEKTOW :-D BUZIOLECZKI ZELIXIARKI nika0001 CHYBA NIE TYLKO TY JESTES ZGORZCHNIALA BO JAK MYSLE NIE TYL;KO CIEBIE SIE TO TYCZYLO HEHEH JA TO DOPIERO BYLAM NIEDOWYTRZYMANIA JAK HORMON MIALAM NIEWYREGULOWANY TO WTEDY BYLAM ZGORZKNIALA DO KWATRADU :-D OK TROCHE POWAGI :-D OK KOCHANE JAK SIE CZUJECIE ?

Gość AgataNogąZamiata
cześć Gwiazdeczki:) MONISIA 1986 - świetny pomysł z tą drugą częścią tematu. Zazdroszczę Ci determinacji w ćwiczeniu - przy moim niedoborze ruchu od samego czytania ile dziś ćwiczyłaś się upociłam:)) POLA 255 - nasyp pół szklanki kawy mielonej, łyżkę soli, dolej do żelu pod prysznic i się spilinguj ujędrniającą kawką :) po czym wetrzyj jakiś balsam z serii ujędrniających czy antycelulitowych. NIKA 001 - nie ma co się drażnić z tą dziewczyną od "zgorzkniałch". Widziałaś jakie ma wymiary - nigdy nie skuma BMI jak u słonia, nie ma co się z nią wdawać w temat. Ciekawe, czy by nie była drażliwa przy takiej wadze, tocząc taką walkę jak my... Jak mi zostanie 5 kg do stracenia to mogę to sobie tracić nawet i w 2 lata, uznam to za kwestię kosmetyki, czysta wykończeniówka:)

Witam Koleżanki......tu słonica :P Mimo,ze aktualnie juz nie biorę zeli, chętnie dalej poprzebywam z Wami, zwłaszcza na nowiusim topiku (podziękowania dla Monisi 1986)

Gość pola255
dzieki agatko pedze wyprobowac buziole

Hi,hi,hi...przez chwilę myślałam ,ze Pola do mnie pisze. Dziewczyny,to ja się przedstawię: Mam na imię Agata i na karku 3 dychy. Pozdrawiam Zeliksiarki :)

Gość mi41
no to ja tu z wami :) i pochwalę się ze w koncu sie u mnie ruszyly te kiloski , moze do lata to juz laska będę ? :) no mam tego jeszcze 27 kg ale jest juz ponizej 100 więc pozytywne nastaienie tez jest , pozdrawiam. Podobał mi się tekst cycki do góry i kiloski w dół . Trzymacie sie dziewczynki wy ze mną ja z wami

Nio jak fajnie,że jesteśmy razem!nika0001-również jestem z Tobą jako ta"zgorzkniała"oczywiście:-)i chyba tylko przez swój wyglad się taka stałam!Do hmmmm......ja uważam,że zelka jest skuteczna,w każdym razie na mnie zadziałała i to jedyna rzecz,która poskutkowała w tak szybkim tempie!Już jestem o 4kilosy lżejsza,a w niedzielę następne ważenie-bo skończę drugą dziesiątkę tego cudeńka!pola255-dokładnie wczoraj wieczorkiem mój mąż kiedy się przytulał(wow!!!!)to stwierdził,że normalnie znikam a brzuch jakby obwisł.No,z jednej strony radocha,że zauważył-to znikanie,ale zaraz oczywiście trza było coś jeszcze dowalić:-(Zaopatrzyłam się w balsam z avonu-ANEW CLINICAL-KREM MODELUJĄCY SYLWETKĘ,słyszałam,że działa...no to zobaczymy!monisia1986-no chwała Tobie za to,że zmieniłaś ten topic:-)bo teraz to tak szybko idzie,że sama jestem w ciężkim szoku i wody potrzebuję się napić:-)Witaj BMI=37.1fajnie,że jesteś i nas dopingujesz!!!mi41-ja też już mam poniżej 100 i tak jeszcze ze 25kg chciałabym zejść!A tak muszę Wam jeszcze napisać,że strasznie twarz mi zeszczuplała i w barkach mnie mniej!!!A jeszcze niedawno miałam taaaaaakie plecy:-)Dobra dzieweczki to jak to ktoś powiedział"cycki do góry"i walczymy dalej!!!Pozdrowienia dla Was z deszczowej Anglii!!!

Gość monisia 1986
TEZ WLASNIE WYPROBUJE JUTRO Z TA KAWA BO OCZYWWISCIE KAWY PARZONEJ W DOMU NIEMAM BO NIKT NIEPIJE TYLKO ROZPUSZCZALNA :-( ALE JUTRO TO SIE TAK WYPEELINGUJE ZE BEDE MIALA SKORKE JAK NIEMOWLACZEK HEHEH :-D AgataNogąZamiata JA TEZ KOCHANA NIGDY NIEMOGLAM SIE ZMOBILIZOWAC DO CWICZEN BO ZAWSZE NIEBYLO ZBYT SZYBKO EFEKTOW NO ALE PRZY ZELI TO REWELKA BO JAK JUZ WIDZE SPADEK WAGI TO BARDZO MNIE TO MOBILIZUJE NO I CWICZE ZEBY BRZUSIO MI POTEM NIEWISIAL NO I PO TO BY SZYBCIEJ TLUSZCZYK SIE TOPIL :-D NIKA 001 ZGADZAM SIE Z TOBA W SPRAWIE TEJ DZIEWCZYNY REWELACYJNIE TO UJELAS :-D BMI=37.1 CIESZE SIE ZE NAS NIE OPUSCILAS MIMO ZE JUZ ZELI NIE ZARZYWASZ TWOJE WSPARCIE JEST DLA MNIE BARDZO CENNE :-D pola255 JAK SIE WYPEELINGUJESZ TO DAJ ZNAC JAK EFEKTY BO CIEKAWA JESTEM :-D NO BO JAK PISALAM TO DOPIERO JUTRO BEDE MIALA KAWE PARZONA PRZY MALYM DZIECKU NIEDA SIE WYSKOCZYC DO SKLEPU :-( mi41 FAJNIUSIO ZE MASZ JUZ KILOSKI ZACZELY SPADAC GRATULUJE NO JEDZIEMY NA TYM SAMYM WOZKU BO MI TEZ TAK KOLO 26KG ZOSTALO :-D

Gość AgataNogąZamiata
BMI=37,1!!!! JA też Agata i też za miesiąc trzydzeistka - magiczny próg!!! Powitam ją wymachując maleńkim tyłeczkiem na parkiecie:). MAleńkim, w prównaniu z obecnym zjawiskiem:)

Gość mi41
no to ja tez się przyznam do swego dziecięcego wieku mnie juz w czerwcu stuknie 43 :)

Gość mi41
a jestem z Częstochowy :)

Gość xmamuska
Hej dziewczyny, podczytuje Was troszkę ;p Mam 27 lat 164 cm wzrostu i 98 kg żywej wagi :( od 2 dni biorę zelixe 15mg , wczoraj czułam suchośc w ustach, za to nie czułam głodu, dziś mam na odwrót ! z tym że czyje głód ale nie moge jeść, zjadłam śniadanie 2 kromki , obiad talerz kapuśniaka i 2,5 kluski śląskie, wcześniej jadłam więcej, ale nie jem słodyczy równie od wczoraj, czekam aż ten tydzień minie i włażę na wage ;p Boje się że nie zadziała na mnie :( musze zrzucić z 15 kilo naj mniej , dziś postanowiłam porobić brzuszki,jestem zdesperowana, gruba i załamana

Gość monisia 1986
a mi w sierpniu 24 czyzby jak narazie byla najmlodsza :-)

Gość MartuchaP
Witam ciesze sie z Wami ze gubicie te wredne kilogramy ja biore zelke od trzech tygodni czuje sie swietnie zgubilam 6kg tylko nie wiem czy to normalne ale mogę całymi dniami nie jeść po prostu nie czuje głodu. Problem z brzychem też rozwiązałam kupując masażer piękna sparawa polecam. pozdrawiam serdecznie.

Gość -MEA-
Cześć dziewczynki :) Ja mam 23 lata także-Monisu 1986 nie jesteś najmłodsza:) jestem od Ciebie równy rok młodsza (a na marginesie-też Monika:)) Ja dzisiaj właśnie połknełam 10 tabletkę kończąc tym samym pierwszy listek..Narazie za dużo może i nie zeszło ale po jeansach czuje,że stały się jakby luźniejsze ale tak czy siak 20 pare kg.pozostało do zrzucenia. Na wagę narazie nie włażę,wejdę może pod koniec tyg.(jak wytrzymam) zobaczymy czy coś spadło.Szczerze mam nadzieję bo już naprawde strasznie się czuje z tą wagą. Miłego wieczorku:)

WITAM WAS DZIEWCZYNKI JESTEM JUZ Z WAMI:) PRZYZNAJE SIE BEZ BICIA ZE ZA PARE MIESIECY STUKNIE MI 40LAT:( DO MONISIA1986 TESKNIE ZA TWOIMI LATAMI,WIEC SIE NIE PRZEJMUJ ZE JESTES NAJMLODSZA:) BUZIOLKI DLA WSZYSTKICH :):)

Dzięki dziewczyny za parę słówek o sobie...:) Do NUGLA: Napisz mi kochana czy ten kremik z Avonu,to na prawdę dobry? Sprawdził ktoś? Akurat promocja w Avonie i pięć fuli obniżki. Jak piszesz ,że dobry to może warto spróbować? Mój brzuch to już dawno obwisł,ale może na skórę zadziała pozytywnie?... OCZYWIŚCIE PLUS PEELING Z KAWY... AgataNogaZamiata: szczerze to mi stuka w półroczu 31....no ale to jeszcze daaaaaaleko hi,hi,hi... mi41: wiek 43 lata,,no superowo,zsumując mamy siódemkę, szczęsliwą liczbę, która na pewno przyniesie ci wymarzoną utratę kilosków. Trzymam kciuki. xmamuska: Nie bądź załamana...ja uważam ,że zelka na mnie nie zadziałała,ale możliwe ,że się mylę,bo mi dziwnie w centymetrach pospadało.. -MEA-: jak dotąd najmłodszy rodzynek. Życzę dojscia do upragnionej wagi,,ale właściwie utrata centymetrów chyba bardziej cieszy. kotus: Dzięki za buziolki, trzymaj się :)

Gość kacha grubacha 33lata
hej dziewczyny, dzisiaj piata tabletka. czuje sie niezle, tylko serducho czasem ostrzej zabije. nie mam wagi chwilowo, wiec nie wiem czy efekt jakikolwiek jest, ale wydaje mi sie........ hmmm, ze spodnie jakby nieco luzniejsze. mam co najmiej 20kg do schudniecia. kupilam zelixe za 120 zl - opakowanie 60 tabletek 15mg. moj cel - 55kg. zobaczymy co sie bedzie dzialo ;)

Gość Fisia.Misia
Witajcie.Tak sobie czytam Wasze wypowiedzi,jedne bardziej pozytywne,inne mniej i muszę Wam powiedzieć-SUUUPER ŻE JESTEŚCIE!!!!!!!Wszystkie mamy problemy,nie tylko z wagą/a raczej nadwagą/a tutaj zawsze ktoś napisze coś ciekawego,jakiś żarcik czy ciekawą poradę.Pozdrawiam.Będę zaglądać i meldować o moich postępach!

Hej, tu jest od razu mila atmosfera! Monisia dzieki za przeprowadzke! Tez w odpowiednim momencie;) Niestety wlasnie napisalam bardzo dlugi post o kremach. I nie zauwazylam ze net sie wylaczyl. ojej chyba dzis juz nienadrobie. Na razie napisze ze polecam maslo do ciala ziaja z serii czarne wyszczupla. lekki krem, zostawia mile uczucie napietej gladkiej skory, pachnie mietowo. cena ok 13 za duzy sloik. Ale to nie jast tyki termospecyfik! Opis: 160 w czapce, teraz juz 71kg. Zelixa niecodziennie. Ale WY mnie motywujecie aby mniej jesc. Cyc.. glowy do gory kg w dol!! pozdrowki

Gość NIKITA31
Cześć dziewczyny ja też was tu znalazłam. Dawno się nie odzywałam ale ciągle was czytam i trzymam za was kciuki. DO nika0001 Co no notki na tamtym forum Zastoje to normalna sprawa(moja waga przez pierwszy tydzień spadła o 5 kg a potem trzy miesiące nic ) zatwardzenia też, a rozdrażnienie moja droga to w większości przypadków standard .Jedyne co mogę ci w tej chwili poradzić to spróbuj odstawić ZELKE na miesiąc .Niech organizm się troszkę uspokoi i po miesiącu spróbuj ponownie. Nawiasem mówiąc to wybrałaś dość niefortunnie czas na odchudzanie ,bo okres jesienno zimowy to czas w naszym zegarze biologicznym na to by ten tłuszczyk raczej gromadzić niż się go pozbywać .Więc twój organizm walczy z tobą o każdy gram twojego tłuszczyku , a ty popadasz w coraz to większą desperację bo wskazówka na wadze ani drgnie .Ale nie łam się nie długo wiosna i nasz metabolizm ulegnie zmianie i szybciej zaczną nam uciekać zbędne kilogramy . Głowa do góry i nie łam się

WItam kochaniutkie po tak dłuugaśnej przerwie!! Dołącam do Was mając nadzieję, że łączyć będziemy się w siłach kochane!!. Super,że to forum powstało!!! i jestempewna,że działaszybciej. Wiecieco, od zbędnego utycia mam brzydkie rozstępyna brzuszq takie długie. Nie wiem coz tym począc. Mam do Was pytanko b ważne- czyod razu nie miałyście apetytu zazywając zelkę? Ja 2 dzień jestem na zelixie 15mg, wcześniejbyłam na 7.5. Ale mimo, że dawka się zwiększyła, nie moge powiedzieć,abym nie odczuwała apetytu. I drugie b ważne pytanie- jak czułyście się w trakcie miesiączki? czy jakoś dużo gorzej, wystąpiły jakieś krwotoki? Nasłuchałam głupot isię jakoś boję;/ I ostatnie pytanko- jak jest u was z anty? Ja nie biore tabletek, mam kłopoty z jajniczkami i stosujemy tylko gumki, ale.. czy tonie zamało??? aai najważniejsze- czy jedząc na takich smaych zasadach jak przy zeli po jej odstawieniu nie bedzie jojo??? Kochane ściskam was i proszę, informujmy się o stanienaszej wagi;-)) p.s. mam24 lata( rocznikowo 25) ps2 schudłam ponad 4 kg;-))) ps3 ale nadalmam ochotę nacoś słodkiego;/KOCHANEPRZEPRASZAM ZA NATLOK ZAPYTAŃ DZIĘKUJĘ ZAODPOWIEDZI buzka m.

Gość AgataNogąZamiata
Jejuniu, jak to dobrze być wśród Was - jak zauważycie zdecydowana większość z nas ma konkretny balast do spalenia, nie muszę czytać i się frustrować postami typu: MUSZĘ SOBIE ZAŁATWIĆ RECEPTĘ BO MAM ROZMIAR 38 A SUKIENKĘ NA ŚLUB SIOSTRY KUPIŁAM 36 I TYLKO ZELIXA MOŻE MI POMÓC... Czuję się na forum jak w domu:) xmamuska - głowa do góry - ja jestem z tych przypadków, gdzie u większości najpierw spadek a potem zastój, a u mnie właśnie odwrotnie - najpierw się cielsko broniło, a potem się poddało. Każdy ma swoje tempo i nie warto się dopasowywać, że ta w tydzień tyle, tamta tyle po 1 listku a ja inaczej. Bo można się sfrustrować - a frustracji nam w życiu nie brak. Daj sobie czas. -MEA- dziecko drogie:)) przypomniał mi się ten czas jak miałam 23 lata. Ważyłam wtedy 98 kg przy 165 cm i się niemiłosiernie zakochałam. Wiedziałam że nie mam szans zwrócenia na siebie uwagi obcego faceta, bo pierwsze wrażenie się liczy a wokół niego tańcował wianuszek w rozmiarze "S". Tak się zacięłam, że bez żadnego wspomagania zeszłam do 58 !!!!!! i ten przystojniak to dziś mój mąż:) a ja wróciłam po ciąży do 92. Dziś jest 88 z Zelixą, bo już mnie miłość tak nie niesie, motyle w brzuchu rzadziej się odzywają, chłop zdobyty, trzeba się motywować inaczej:) she_24 - ja myślę, że nia ma paniki z miesiączkami. Jak coś to zbieg okoliczności po prostu ale niezależnie od Zeli. Jedyne co zaobserwowałam to napady na słodkie, które zawsze miałam i Zelka mi je ciut złagodziłą, ale nie zniosła zupełnie. TAk się składa, że z wieeeluuu smutnych przyczyn jestem u mojego gina od 3 lat non stop i to od niego ta rada - don't panic. Ja też mam jajnikowe jazdy i powiem ci tylko - UWAŻAJCIE. Starajcie się nie szaleć między 10 a 16 dniem cyklu (1 dzień krwawienia = 1 dzień cyklu). Ja byłam u lekarza debila, brałam Meridię 15 mg i też nie mogłam nic prócz gumy. I zaszłam. I straciłam... :( Nigdy nie wiadomo do końca jaka mogła być przyczyna tak do końca, ale uważaj. Zeby smutnemu nastrojowi się nie poddać całuję Was mocno i zapytuję: KIEDY SIĘ WAŻYCIE? Bo ja to głupia optymistycznie z rana - najpierw na kibelek pozbyć się nadmiaru :) po czym na wagę. Może to nie naijlepiej? Moze poranne ważenie jest oszukane? :) Ale wygląda cudnie i zawsze ważę się rano więc spadki są rzeczywiste. No to uciekam. BUZIOLE.

Gość xmamuska
AgataNogąZamiata i cała reszta :) Dziękuje za pocieszenie :) Dziś 3 tabletka,śniadanie jak zawsze musze zjeść odrazu po przebudzeniu,zjadłam bo wiem że musze :D A jeśli chodzi o Ważenie to tak waży się z rana na czczo :) wyety waga jest najbardziej prawidłowa. Jak ja się nie moge doczekać wtorku aż się zważę !! bo minie tydzień :)

Czesc, @she no wlasnie to by ci sie przydalo moje pisanie, ktore wczoraj zniknelo. (nie jestem kosmetyczka ale testuje na sobie dosc duzospecyfikow, wiec wrazenia) Rozstepy, kosmetyka: w zasadzie to zostaja niestety na zawsze, ja mialam b. duze na piersiach- straszne. trzeba pobudzic skore do odbudowy. lekki peeling najlepiej enzymatyczny, tzn on nie ma tych ziarenek, wiec nie uszkodzi i tak bardzo slabego szczegolnie w tych rozstepowych dolkach ciala. kremy: bardz zadawalajace efekty daje L'Oreal biala tuba z zielona nakretka (stosunkowo, drogi, ale to chyba jedyny kosmetk ze powiem ze sie oplaca go kupic) po dwoch tygodniach widac wygladzenie. po zaniechaniu efekty pozostaja. wzmacnia skore w tych malych dolkach.ujednolica kolor taki sobie jest dove do dekoltu, ok ale nie ma efektow zarastania teraz wyprobuje bielenda Dziewczyny!!! oplaca sie poswiecic czas podczas chudniecia na zapobieganie rozstepom, najlepiej byloby to robic w czasie tycia - hehe! Moze trzeba wyprobowyc jakies kremy dla ciezarnych. poswieccie czas na masaze olejkiem np Ziaja cellulit(wielka butla z dozownikiem 500ml, starcza na wieki, pachnie pomarancza rozgrzewa, pobudza). Ja robie to po kapieli na mokre ocieplone cialo. biore takiego gumowego "jeza" na uchwycie i sobie jezdze rozprowadzam ten olej a przy tym masuje, na koncu zostaje woda ktora scieram recznikiem. mniej niz 5min zaraz w lazience, przy regularnym stosowaniu b ujedrnia skore. najlepiel przed tem zrobic tem peeling z kawy, ktory tu kolezanka podawala.( do peelingu tez uzywam tego "jeza" - niepolecam czegos co wyglada jak myly walek do ciasta. cdn. napisze o kosmetycznych flopach ja naprzyklad klejace kapsulki na uda i brzuch z zoltej serii garnier. Swinsko drogie i nie za dobre. masazer do brzucha+zel (garnier) rowniez nie polecam. na razie pozdrowki