Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak czy nie tylko odp

czy skoro nie odzywa sie prawie 4dni to

Polecane posty

Gość dziwna ta sytuacja
miałam podobną, tzn. to ja chciałam odpocząć... więc było tak: byłam zmęczona moim facetem (z różnych przyczyn) czułam się stłamszona i chciałam ilka dni spokoju, on niby nie przyjeżdzal ale cały czas dzwonił, pisał etc. wkurzał mnie tym jeszcze bardziej! rozstałam się z nim i ciągle powtarzałam, że jakby wtedy dał mi 2-3 dni żebym mogła pozbierać myśli, ogarnąć wszystko (nie chodziło tylko o niego, praca, szkoła etc) to byłoby ok. dzisiaj wiem, ze czy by dzwonił czy nie i tak bym odeszła.... moja kumpela dla odmiany miała taką sytuację jak ty i okazało się po bagatela 2 latach że on kogoś miał:/

autorko posłuchaj mnie sama wiedziałaś jaki on jest, prawda? przystałaś na to żeby z nim być masz 3 opcje albo się dostosować albo poszukać sobie kogoś kto będzie ci po prostu pasował albo musicie się dogadać- czyli jednym słowem ty musisz go sobie wychować :P:P:P

Gość dziwna ta sytuacja
a teraz mój mąż też pracuje non stop czasem mam wrażenie że pracuje 20godzin na dobę:/ ale sytuacja jest inna gdy z kimś mieszkasz więc ika też nie powinna tego porównywac do swojej sytuacji, to że mąż zawsze zapomni napisac smsa ze dojechal to nie to samo co 4 dni bez jakiegokolwiek kontaktu!!! ty masz męża dziennie w domu rozmawiacie, przytulacie sie etc widzisz jak sie zachowuje i wiesz ze on cie kocha... ja bym szczerze faceta olała skoro nie może się przez tyle dni odezwać! sorry ale jeśli facet nie bierze pod uwagę tego, że ona może z troski o niego schodzić na tamten świat to nawet jeśli nie ma nikogo na boku to jest zasranym egoistą i powinnas go kopnąc w 4 litery!!!!!!!!!!!!!!

Gość s333
IKE, JA NIE WIEM CZY TO TAKI DOBRY SPOSÓB Z TYM WYCHOWANIEM... JA SWOJEGO BYŁEGO TAK WYCHOWAŁAM ŻE CHODZIŁ JAK W ZEGARKU I Z MOJEGO PUNKTU WIDZENIA SKOŃCZYŁA SIĘ NIEPRZEWIDYWALNOŚĆ A POJAWIŁA TOTALNA NUDA :) TERAZ SZUKAM KOGOŚ KTO BĘDZIE W STANIE OKIEŁZNAĆ MÓJ OGNISTY CHARAKTEREK :) WIEM ŻE TO NIE BĘDZIE ŁATWE, ALE WIERZE, ŻE GDZIEŚ NA TYM ŚWIECIE JEST JESZCZE JAKIŚ WOLNY FACET Z JAJMI :D

s333 dlatego wypisałam wszystkie opcje:)

Gość s333
TO JA PROPONUJĘ BRAMKĘ NR 2 :) BO JAK ZOSTANIE PRZY PIERWSZYM ROZWIĄZANIU TO KAFE STANIE SIĘ JEJ DRUGIM DOMEM I STALE BĘDZIE PŁAKAĆ ŻE ON TAKI NIE DOBRY... KOCHANA AUTORKO BIERZ SIĘ W GARŚĆ, CHYBA JESTEŚ ŚWIADOMA WŁASNEJ WARTOŚCI??

nie no tak to ja moge zaakceptowac wszystko,bo to mi odpowiada no ale te 4dni to jest jakas przesada.

s333 bramka nr dwa jest najlepszym rozwiązaniem ale wiadomo, że jak się kocha to nie tak łatwo przez nią przejść ;)

Gość Wrzask i krzyk
s333 - CAPS ci się zaciął.

ja juz nie wiem,wczesniej bylam 2lata w zwiazku z facetem co normalnie co 5minut wysylal mi smsy co robie,gdzie,jak sie czuje itd .BEDAC W PRACY.no to to troche chore,ale dobra

megusiu czasem serce nie wystarcza trzeba włączyć instynkt samozachowawczy

Gość dziwna ta sytuacja
autorko to jest proste jesli nie jestes szczęśliwa w związku z facetem który cię olewa to olej tez jego-prosteeeeeeeeeeee

Gość s333
--> WRZASK I KRZYK DLACZEGO SIE PRZEJMUJESZ MOIM CAPS LOCKIEM?? JA SIĘ NIE PRZEJMUJĘ TAKIMI PIERDOŁAMI :)

ROZUMIEM PROBLEMY PROBLEMAMI! ale jakby facetowi ZALEZALO to by sie odezwal chociaz na chwile zebys sie nie martwila... nie wyobrazam sobie czegos takiego... PARANOJA!

Facet mial biegunke i zaloze sie ze wyznanie tego troszke :D go kosztowalo.... i od ukochanej zamiast wez np. stoperan :D to powinno ci pomoc usyszal....przyjedz do mnie to posiedzimy spokojnie :D :D :D znieczulica a teraz sie dziwi, ze on siedzi cicho

serce mowi zeby jeszcze poczekac i ze sie odezwie niedlugo i wszystko bedzie ok,to pierwszy raz gdy cos takiego czuje do mezczyzny rozum kaze z zasady olac za te 4dni

yeez---wiem to wszystko smiesznie wyglada :D

Droga autorko na Twoim miejscu bym zadzwonila jeszcze raz jestescie ze soba pol roku ... wiec o co chodzi? bd sie przejmowac ze sie narzucasz?;/ W OGOLE TO BYM TAKIEGO FACETA W DUPE KOPNELA ! albo mu nie zalezy albo ma inna

powiem tak, nie wiesz co się konkretnie stało ... może ma powód albo poważny problem i chce go najpierw rozwiazać ... poczekaj i sie sam przekonasz.... poczekaj kilka dni i bedzie jasne

Gość s333
PODZIWIAM CIĘ ŻE DO TEJ PORY Z NIM JESTEŚ, BO JA BYM NIE WYTRZYMAŁA JUŻ PO TEJ AKCJI Z "SĄ TAKIE SYTUACJE W ŻYCIU..." A POTEM JESZCZE FOCHY STRZELA. JEDNO TRZEBA CI PRZYZNAĆ... MASZ ANIELSKĄ CIERPLIWOŚĆ :)

To nie wyglada smiesznie.... to pokazuje, ze jak jemu cos dolega to TY zamiast mu pomoc widzisz swoj czubek nosa... nie dziw sie ze on zamilkl, bo wykazalas ze tylko ty sie liczysz a gdzie on ze swoja chwilowa choroba ? pomyslalas jak on sie poczul ? co sobie pomyslal ?

Gość dziwna ta sytuacja
megusia serce to w takiej sytuacji najgłupszy doradca! sory ale babki które mąż tłucze też zostaja przy nich bo "serce tak im każe" trzeba umiec czasem spojrzeć na swoje życie z dystansem!!! w 100% obiektywnie a nie zaślepiac się i usprawiedliwaić wszystkiego sercem!!!

Gość dziwna ta sytuacja
hegenna ma 100% RACJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!